Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jó szó.

De a végén szinte csak én maradok kisköbcentis jószággal.
a bmw e36 fórumon van erre egy bevált kifejezés: "védőáras". :-) Úgy kell feltenni, hogy a lelkiismeret nyugodt legyen ("de hisz én meghirdettem"), de mégse vigyék el :-)))))).
Tudok védőáras lakásról is, meg mindenféléről, szerintem jó szó :-)
majd elválik.alku képes az ár,ha elviszik elmegy ha nem akkor sem esek kétségbe.Meg vagyok elégedve vele,nem megyek a Dunának ha nálam marad.
Én is így voltam vele...............áh..............sokáig nem viszik el............jött a telefon délelőtt majd délután csak a piz meg a paper maradt.................hál istennek a píz nem sokáig.
a hipp-hopp-tól nem félek.
Oszt nehogy az legyen hogy valaki kopogtat és hipp-hopp motortalan legyél.
nem megy el ez olyan könnyen.Szerintem jó sokáig meg lesz a gép,ha nem örökre.

A dozer túrával mi lesz akkor?
Hello Kass.

Létezik Nálam is kb. így fogyaszt, pedig én is megyek 130-140-el. Sőt volt 5 literes fogyasztásom is pedig volt benne 200 km/h óra is... Igaz az enyémen van FI tuner ami egy kicsit kisimította a teljesítmény leadást. Általában 210 km-nél kezd villogni a sárga nálam... üdv. G.
ha isten és a párt is úgy akarja akkor literes tesó.
Azon nem de busa vagy ezres sv lesz a vége?
Hát ne lepődjetek meg ha valaki azt kérdezné,hogy ismeritek -e ezt a motort.
ne lepődjetek meg ha valaki a motorom iránt érdeklődik.A topikot adtam meg referenciának!
megjegyzem hogy neked sosem volt sima tocico-d es az elpuhulashoz tempot is kene menni.Ugy sosem lesz baj ha csak harmasig hasznaljuk a gepet meg ha kontrafeket teszunk fel egy csepelrol.
ha elpuhul pályán akkor sz@rul fékezel, mert rövid de intenzív fékezést kell produkálni, amiből az lesz, h a delikvens nem meri húzni, csak kicsit, amiből meg szépen felforralja pár kör alatt a löttyöt
megjegyzem, h az egyik menő magyar versenyzőnek jó volt a sima tokico, akkor nemtom , h kinek mégse...

előbb meg kéne tanulni fékezni
az biztos. rángatás se olyan durva azóta. az alapjárat emelés is nagyon jót tett. ugyh köszönöm még egyszer
Igen...nem ártott a mókolás...
Mondjuk náluk nem hinném, hogy készlethiány lenne...inkább elfelejtkeztek róla...
gondoltam én mindenre, de miért írnak olyat, amit nem tudnak teljesíteni?! bár megszokhattam volna már... máshol is így megy.
holnap felhívom őket.

meglepett amúgy a gép. teletankoltam, mentem 110 km-t 90-100 körül. aztán 140km-t 2 személlyel 90-130 körül. szóval össz. 250km, megint teletankoltam és 14 liter ment bele. 5.6 liter ... léétezik ?
igen ,a Taylor az
Ez a taylor gumi?...mert azok tényleg otthon vannak bár ott is volt gáz a kollégáimnak igaz nem nagy....