Szeretnék a k2-es 650s-be villaolajat cserélni valami sűrűbbre, mert most eléggé hintázik.
Ki milyet ajánl? Én Motul 15W-re gondoltam.
Illetve száranként mennyi olaj kell bele?
Előre is köszi.
Köszi srácok akkor valószínű nagyobb hőértékűt veszem bele
Olajat én eddig Motult használtam az előző motorjaimba meg voltam vele elégedve szerintem ebbe is azt teszek akkor.Valami szerelési ,karbantartási kézikönyve nincs valakinek? azt megköszönnöm
Heló! Én a 2000 es évjáratúba a gyárilag előírtat, azaz :
NGK CR9E t tettem.
4580.- volt a kettő.
Olajból én 10W50 full szintetikusat használok már több, mint 4éve.
Bár bőven megteszi a rész szintetikus is.
Hozzád kultek a TL fórumból, te tudod orvosolni a TL 1000 R környezetvédelmi folytast eső 3. Sebessegben. Nem rég vettem a motort és tanácstalan vagyok. Segitsgedet kérném. Gergő
Ki milyet ajánl? Én Motul 15W-re gondoltam.
Illetve száranként mennyi olaj kell bele?
Előre is köszi.
Olajat én eddig Motult használtam az előző motorjaimba meg voltam vele elégedve szerintem ebbe is azt teszek akkor.Valami szerelési ,karbantartási kézikönyve nincs valakinek? azt megköszönnöm
Ők úgy nyomták a kezembe, "ezek a gyárilag előírtak".
Manapság senkiben sem bízhat az ember?
NGK CR9E t tettem.
4580.- volt a kettő.
Olajból én 10W50 full szintetikusat használok már több, mint 4éve.
Bár bőven megteszi a rész szintetikus is.
Most vettem egy Sv 650 K2-őt.Gyertyát milyet érdemes tenni bele? illetve ki milyen gyártmányú és viszkozitásút olajat tesz bele?
Roli..............mész ezrest nézni?
Hozzád kultek a TL fórumból, te tudod orvosolni a TL 1000 R környezetvédelmi folytast eső 3. Sebessegben. Nem rég vettem a motort és tanácstalan vagyok. Segitsgedet kérném. Gergő
mert, ha benyesem 2-be, aztan berakom 1-be ugy felbog majd nekem 40nel, 5000ig mint a furdos kurva :)
raadasul 1-ben olyan a nyomateka, h befosok
(de azert nem hagy nyugodni az otleted, holnap kiprobalom