Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első dolog egy bukógomba lesz amit ráköltök.

Lesz kettő.

Ez még használható mert így nyomtam le 1600-at tehát no problem.De kicsit formátlan már és nem gyári.

Lövök egyet ebay-en bontva és lesz tartalék a táskában pont ilyen esetre.
Abból nem lehet felhajlósat venni? Biztos visszahozná az árát
Jááájj bmeg... Tegnap előtt én is majdnem így jártam. Este megyek hazafelé, kis településen keresztül, zebra két oldalán egy-egy láthatóságis átengedő ember, valami rendezvény volt. Előttem halad egy kocsi, a jobb szélső ürge int, hogy gyerünk, gyerünk, csakhogy közben a bal oldali emberke átengedett egy csókát. Autós padlófék, én is behúztam mindent amit csak lehetett, hát, nem sokon múlott a csatt. De szerencsére semmi nem lett
Amúgy kérem az oldalbatyu rendkívül jól megfogta.Se a kormányvég se a tank nem ért le.
Örültem is hogy nem lettem kész a tankal.

De váltókart az szereznek kell.
Mégegyet máér nem bír ki.
Ezért is mondom, hogy úgy ahogy van le kell szarni a karcokat és egyéb esztétikai sérüléseket. Hát mennyivel jobb érzés úgy elfektetni a motort hogy nem lesz csúnyább?
Beszarok!
Velem szó szerint ugyanez megesett.
Tescoból kifelé köttsög fehér aszfalt, enyhe jobbos,lépés tempó,
-30.000 péééz.
Oldal idom fényezés, fékkar,fékpedál.
Acsoda, hogy a dobon egy karcolás sem esett
Nem vok büszke rá de ez van.Végüli ámátőr lennék.........és figyelmetlen.

De a többi fincsi volt.

Kezdem kurvára unni azt a sok rohadt kanyart..................vágyom a technikás egyenesekre.
Az enyémmel is hasonló történt.
Hát eléggé.
Teskoba ráfordulok és elbambultam mert jött szembe egy kocsi.
Padlófék emeli a seggét majd 20 centire a kocsitól leheveredett a járgány.
Egy karcolás pluszba jelentkezett a deklin,meg a váltókar is kapott egy sallert más semmi.
Nem lett randább.
Annyira fogott a fék?
Ragassz rá matricát......................amúgy a tiplik fel se tünnek.

Veszprémnél dobtam egy stoppiet fejjel szombaton bemelegítésnek.
Majd igen.
Bár szerintem simán fel tudnám varratni egyet a TL dobból casak kell a fül.
Ha kő.
Akkor majd e-bay-ezel nekem egy jobbost.
Bilincs kéne hozzá...............De mivel TL dobok amúgy sem túl jó helyen voltak.
Ja............de nem szériák.................nincs rajtuk a rögzítőfül.
Megvannak még a kipufogóid?
Ha kifogsz egy ép idomtartót meg a többit.Ha nem,megy fel az ár.

Én nem tökölnék vele.De te tudod.
oldal idom nem kell csak a fejrész azokat összeszámoltam kb 95-100 ezer plusz a visszapillantó index és ahogy említetted a kis műanyagok de akkor felszerelhető ez a lényeg köszi!
pénteken már hozom haza ha minden igaz a kis drágát már alig várom!
Nöm............csak pöttyet drága lesz így a muri.
Kell egy idomkonzol KB 25e,idom 20-30e,lámpa szintén 20e,apró műanyagok az idomba KB 10-15e,a villahíd nem tudom beleér e az új konfignál az órába,ha igen akkor híd csere egy 10-es kb,plexi ezis 10 két tükör még 15e,oldalidom ha kő az isten se tuggya de 40-50e festés,apróságok még 40e.
KB 3 kiló körül vagy.Bontva.
őőőőő az útvonalak naggyából..............van pár km amivel nem tudok elszámolni de az nem az én hibám hanem a hüjje pic...áé a dobozban.

1 nap

2.nap

3.nap

itt a turacher strasse nagyon bejött de már eléggé fáradt voltam így nem túl gyorsra sikerült.

itt kétszer is arrábbtettem a seggét jó 20-30 centivel..........be is fo...tam.