Jááájj bmeg... Tegnap előtt én is majdnem így jártam. Este megyek hazafelé, kis településen keresztül, zebra két oldalán egy-egy láthatóságis átengedő ember, valami rendezvény volt. Előttem halad egy kocsi, a jobb szélső ürge int, hogy gyerünk, gyerünk, csakhogy közben a bal oldali emberke átengedett egy csókát. Autós padlófék, én is behúztam mindent amit csak lehetett, hát, nem sokon múlott a csatt. De szerencsére semmi nem lett
Ezért is mondom, hogy úgy ahogy van le kell szarni a karcokat és egyéb esztétikai sérüléseket. Hát mennyivel jobb érzés úgy elfektetni a motort hogy nem lesz csúnyább?
Beszarok!
Velem szó szerint ugyanez megesett.
Tescoból kifelé köttsög fehér aszfalt, enyhe jobbos,lépés tempó,
-30.000 péééz.
Oldal idom fényezés, fékkar,fékpedál.
Acsoda, hogy a dobon egy karcolás sem esett
Hát eléggé.
Teskoba ráfordulok és elbambultam mert jött szembe egy kocsi.
Padlófék emeli a seggét majd 20 centire a kocsitól leheveredett a járgány.
Egy karcolás pluszba jelentkezett a deklin,meg a váltókar is kapott egy sallert más semmi.
Nem lett randább.
oldal idom nem kell csak a fejrész azokat összeszámoltam kb 95-100 ezer plusz a visszapillantó index és ahogy említetted a kis műanyagok de akkor felszerelhető ez a lényeg köszi!
pénteken már hozom haza ha minden igaz a kis drágát már alig várom!
Nöm............csak pöttyet drága lesz így a muri.
Kell egy idomkonzol KB 25e,idom 20-30e,lámpa szintén 20e,apró műanyagok az idomba KB 10-15e,a villahíd nem tudom beleér e az új konfignál az órába,ha igen akkor híd csere egy 10-es kb,plexi ezis 10 két tükör még 15e,oldalidom ha kő az isten se tuggya de 40-50e festés,apróságok még 40e.
KB 3 kiló körül vagy.Bontva.
Lesz kettő.
Ez még használható mert így nyomtam le 1600-at tehát no problem.De kicsit formátlan már és nem gyári.
Lövök egyet ebay-en bontva és lesz tartalék a táskában pont ilyen esetre.
De váltókart az szereznek kell.
Mégegyet máér nem bír ki.
Velem szó szerint ugyanez megesett.
Tescoból kifelé köttsög fehér aszfalt, enyhe jobbos,lépés tempó,
-30.000 péééz.
Oldal idom fényezés, fékkar,fékpedál.
Acsoda, hogy a dobon egy karcolás sem esett
De a többi fincsi volt.
Kezdem kurvára unni azt a sok rohadt kanyart..................vágyom a technikás egyenesekre.
Teskoba ráfordulok és elbambultam mert jött szembe egy kocsi.
Padlófék emeli a seggét majd 20 centire a kocsitól leheveredett a járgány.
Egy karcolás pluszba jelentkezett a deklin,meg a váltókar is kapott egy sallert más semmi.
Nem lett randább.
Veszprémnél dobtam egy stoppiet fejjel szombaton bemelegítésnek.
Én nem tökölnék vele.De te tudod.
pénteken már hozom haza ha minden igaz a kis drágát már alig várom!
Kell egy idomkonzol KB 25e,idom 20-30e,lámpa szintén 20e,apró műanyagok az idomba KB 10-15e,a villahíd nem tudom beleér e az új konfignál az órába,ha igen akkor híd csere egy 10-es kb,plexi ezis 10 két tükör még 15e,oldalidom ha kő az isten se tuggya de 40-50e festés,apróságok még 40e.
KB 3 kiló körül vagy.Bontva.
1 nap
2.nap
3.nap
itt a turacher strasse nagyon bejött de már eléggé fáradt voltam így nem túl gyorsra sikerült.
itt kétszer is arrábbtettem a seggét jó 20-30 centivel..........be is fo...tam.