Nöm.N-ese vót ugyanolyan bugyikék mint nekem.
Viszont én nem forszíroztam mert furán éreztem a kígyózást és elkönnyült az eleje 160-környékén.
Meg félek a fényképészektől.
a hatötvenes nem megy két kilót szvsz.
a 3.5 nagyon kevés, ennyit nem tud az sv.
egyébként az ilyen vitákat nem is értem...
az sv gyakorlatilag a magyarországi forgalomban előfordulható autók majd mindegyikét leveri (jó, láttam egy ferrarit a minap, azzal nem állnék ki). a motorostársakkal meg nem versenyeznék gyorsulásban, egyszerűen nem cél. az autósokkal sem versenyezni akarok, csak előre menekülni előlük LOL.
én 3,9-et tudok gyorsulásra(gyári adat) - de ezt egy 99éves öregember mérte -kis késéssel, még nem mértem de kb 4,5 - 5 körül lehet. Az ezres sportmotorok vannak kb 3,2 alatt 100-on(az is gyári adat) - azokhoz képest kicsit hátrányba van a 650-es lóerő tekintetben.
kb 200 mega, nagyok a képek. Múlt vasárnap elkezdtem feltölteni, de 90%-nál megszakadt kb 7-8 óra feltöltés után.
szóval nem száguldottak az adatok, de hétvégén feltolom valahova és felteszem a linket.
Hello!
Valaki írja már le nekem az SV
hivatalos gyorsulási adatait
Hadd röhögjem már ki havert, aki nem hitt nekem mikor a 3,5/ 100km/h
t említettem.
Továbbá a 200km/h /? sec is nagyon érdekelne!
köszi!
Hát 2002 ben mentem át Lellére.Utánna már nem nagyon bratyiztunk sokat a Kaposváriakkal,csak néha.Biztos láthattam,de ennyi idő után már nem nagyon emlékszem
Az enyémmel ugyanez volt, WD40 segített!
Ne várd h sokkal könnyebben forogjon,
és hát ugye ne is tekerd körbe kétszer..
elég pár mm az óra járásával egyező irányba,
feltéve hogy emelni akarod az alapjáratot.
Nemrég mentem Én is egy Bandival (1200-as) nem rossz motor, tol mint a veszedelem, de rohadt nehéz. Az SV sokkal kezesebb szerintem. (mármint irányíthatóság szempontjából). De ez csak megszokás kérdése gondolom.
Viszont én nem forszíroztam mert furán éreztem a kígyózást és elkönnyült az eleje 160-környékén.
Meg félek a fényképészektől.