Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy Bandinál jobb egy nagy SV. Így hát lesz megint
Én meg elküldtem öcsémmel a teleszkópokat javításra.
Szerdán kiderül lehet e kezdeni velük valamit.
No! Még veszel SV-t? Tavaly is rád szakadt 2 nem?
na megyek méricskélni a pincébe :) grrrr
nem kell nekem ahhoz inni, h hülyeségeket kérdezzek :)
Szia
Oké! Gondolod én is el tudok hozni ha nem félted,vagy elmegyek érte Transzporterrel mert abba befér! Az én Vfr em is azzal hoztuk haza! Megbeszéljük hogy neked mikor lenne jó! Csörgess meg és visszahívlak!
Szerintem hazajön vele csöpögő hűtővel.
Legalábbis úgy olvastam.
Engem érdekel a motor. Milyen évjáratú? Ha úgy döntesz, h eladod akkor magyarba lehet megvenni vagy ki kellene menni érte?
És még nem is ittá.
Szia!
Én beneveznék egyre! Szőregen lakom, de az a baj, hogy nincs még meg a jogsim így nem nagyon mernék elmenni Makóra... kb egy hónap múlva lesz meg.
válasz magamnak: az aksin testelődik.
http://i214.photobucket.com/al...
Sziasztok
Suzuki Sv re gyártanék doboztartó konzolt egy haveromnak,de ő külföldön él és nem tudja elhozni a mocit! Ha valaki kölcsön adná minta vételezéshez a mociját annak ingyen adnék egy doboztartó konzolt vagy megegyeznénk egy összegbe! De más megoldás is érdekel! Pestiek, Makó környékiek előnyben!
Más típus is érdekel!
Megegyezünk: 20 2614429
Érdekes lenne a fura alapjárat.
lehet, h kilőtte az egyik gyertyát
srácok, tudja valaki, h pontosan hol testelődik a kábelköteg? a farokidomos, féklámpás része? csak az akksinál, vagy valahol a vázon?
ok,elviszem a szervízbe,azért köszi az infot
Ezt így látalanban nem lehet...vidd el valakihez, hogy nézze meg...
Hát ha ki tudod rángatmi a vázból majd profin a két blokkfélre tudod kapni a gépet és megállapítani hol a gebasz a váltón belül akkor hajrá.
mi az hogy nem megy a blokk szét és össze?
GO szervíz.
Ez valami belső gebasz.
Hacsak nem megy a blokk szét és össze akkor ne ess neki.
a gép megy,de nekem is ez a szó jutott eszembe először,mint a szabadonfutó...-) megoldás,ötlet?
Ez nekem nem jön össze...............a motorfék a kompressziótól van a bllokkban leegyszerűsítve a motort hajtod vissza.
Ha megy a gép kéne a motorféknek lennie.
Hacsak nem szabadonfutóztad a járgányt és valami nagyon el lett baszva a váltóban.
Szia !
Kb mennyibe kerül?
egy kis segítségre lenne szükségem.
van egy 2004es évjáratú sv650s gépem.szeretek vele menni,városban szerettem vele lassítani a motorfékkel,és egyik nap egy 4-3-2 visszaváltás után mintha elment volna ez a nagy motorfék.és azóta semelyik sebességben nem érzem ha elveszem a gázról a kezem.gyorsulni gyorsul mint előtte kb,de a motorfék az mintha eltűnt volna.mi lehet az ok?
ja,arra...