egy kis segítségre lenne szükségem.
van egy 2004es évjáratú sv650s gépem.szeretek vele menni,városban szerettem vele lassítani a motorfékkel,és egyik nap egy 4-3-2 visszaváltás után mintha elment volna ez a nagy motorfék.és azóta semelyik sebességben nem érzem ha elveszem a gázról a kezem.gyorsulni gyorsul mint előtte kb,de a motorfék az mintha eltűnt volna.mi lehet az ok?
2001 től voltam 2006 ig.
Kaposváron kezdtem,nagyon szerettem ott lenni,majd Balatonlellén voltam.
Kaposváron sokat vonultam a rohamkocsin,jó volt.Csak helikopteren nem vonultam
Sokat dolgoztunk együtt a motoros mentővel is
Mentőszakápoló a végzettségem,de a mentőtiszti iskola volt az álmom,ami abbamaradt......Majd talán egyszer
Örülök hogy jó pár ember életét meg tudtuk menteni,voltak elég komoly szituk
És amire a legbüszkébb vagyok hogy Somogytúrban egy téli éjjel levezettem egy szülést,minden komplikáció nélkül Rohamkocsi sem kellett Bakker akkor nagyon boldog voltam!
Szép 5 év volt,sok fájdalommal is,mert a gyerekek halála nagyon megviselt........mint mindenkit!
Két része van a dolognak:
1. Meg kell néznem, hogy van-e kint raktáron. Látom az aktuális készletet belőle...
2. Általában két hetente jön áru a cégtől, szóval éppen attól függ, hogy mikor rendeled meg... Ha szerencsés időpontban, akkor pár nap. ha pont rosszkor, akkor kb. jó két hét...
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy honnan tudnék szerezni sv650s-re (2008) hasidomot és hátsó sárvédőt és füstszínű vagy fekete plexit
Előre is köszi a válaszokat
Nem engedtek közel senkit, így ezt nem tudom. De nagyon kihalt az út ilyenkor, percenként jött szembe egy kocsi kb. 30 fok volt végig. Ebbe a hónapba megyünk még le motorral (most kocsival voltam)
Most értünk haza Karlobagból és egy extrém baleset volt pont Karlobag táblánál. A motorosnak leszakadt a feje meg az egyik karja is és ki is gyulladt a motor... Nagyon vigyázzon mindenki. Elgondolkodtam az eseten. Így élőbe más volt mint mindig hallani
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy honnan tudnék szerezni sv650s-re (2008) hasidomot és hátsó sárvédőt és füstszínű vagy fekete plexit
Nembaj.
Van javítás nélküli hosszú és nagyon túrás.
Aki nem birja ne nézze végig.
Hangszórót elzárni kéretik,buszjárat indul a Glocnerről az edelweis felé.
van egy 2004es évjáratú sv650s gépem.szeretek vele menni,városban szerettem vele lassítani a motorfékkel,és egyik nap egy 4-3-2 visszaváltás után mintha elment volna ez a nagy motorfék.és azóta semelyik sebességben nem érzem ha elveszem a gázról a kezem.gyorsulni gyorsul mint előtte kb,de a motorfék az mintha eltűnt volna.mi lehet az ok?
Kaposváron kezdtem,nagyon szerettem ott lenni,majd Balatonlellén voltam.
Kaposváron sokat vonultam a rohamkocsin,jó volt.Csak helikopteren nem vonultam
Sokat dolgoztunk együtt a motoros mentővel is
Mentőszakápoló a végzettségem,de a mentőtiszti iskola volt az álmom,ami abbamaradt......Majd talán egyszer
Örülök hogy jó pár ember életét meg tudtuk menteni,voltak elég komoly szituk
És amire a legbüszkébb vagyok hogy Somogytúrban egy téli éjjel levezettem egy szülést,minden komplikáció nélkül
Szép 5 év volt,sok fájdalommal is,mert a gyerekek halála nagyon megviselt........mint mindenkit!
De szerencsére nem maradtak meg a fejemben
Két része van a dolognak:
1. Meg kell néznem, hogy van-e kint raktáron. Látom az aktuális készletet belőle...
2. Általában két hetente jön áru a cégtől, szóval éppen attól függ, hogy mikor rendeled meg... Ha szerencsés időpontban, akkor pár nap. ha pont rosszkor, akkor kb. jó két hét...
Nálunk kapható rendelésre.
www.agomotors.hu
amugy ez a meleg betett itt is...En olcson megusztam:
svejci merleg a hetvegerol
hihetetlen mazlista vagyok, ha erre a cikkre gondolok...
A percenként az nem egy jó...........mikor én voltam 15 percenként sem volt kocsi.
Van javítás nélküli hosszú és nagyon túrás.
Aki nem birja ne nézze végig.
Hangszórót elzárni kéretik,buszjárat indul a Glocnerről az edelweis felé.
http://youtu.be/Wmajk6-jK-k