Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, ezt az emailemre? :)
Egyszerűbb nekem telefonon válaszolni, majd hívlak......
egy kis segítségre lenne szükségem.
van egy 2004es évjáratú sv650s gépem.szeretek vele menni,városban szerettem vele lassítani a motorfékkel,és egyik nap egy 4-3-2 visszaváltás után mintha elment volna ez a nagy motorfék.és azóta semelyik sebességben nem érzem ha elveszem a gázról a kezem.gyorsulni gyorsul mint előtte kb,de a motorfék az mintha eltűnt volna.mi lehet az ok?
6-700, egy feketevázas ezresért, full idommal meg a többivel? nem árazod kicsit alul? vagy én vagyok eltévedve?
az arcába kellett volna beépíteni a tagnak.
Sajnálom,a halál mindenkit megvisel.Én is mentős akartam lenni csak nem jött össze sajnos.A Katz Rudi-t akkor ismered,ha Kaposváron voltál?
2001 től voltam 2006 ig.
Kaposváron kezdtem,nagyon szerettem ott lenni,majd Balatonlellén voltam.
Kaposváron sokat vonultam a rohamkocsin,jó volt.Csak helikopteren nem vonultam
Sokat dolgoztunk együtt a motoros mentővel is
Mentőszakápoló a végzettségem,de a mentőtiszti iskola volt az álmom,ami abbamaradt......Majd talán egyszer
Örülök hogy jó pár ember életét meg tudtuk menteni,voltak elég komoly szituk
És amire a legbüszkébb vagyok hogy Somogytúrban egy téli éjjel levezettem egy szülést,minden komplikáció nélkül Rohamkocsi sem kellett Bakker akkor nagyon boldog voltam!
Szép 5 év volt,sok fájdalommal is,mert a gyerekek halála nagyon megviselt........mint mindenkit!
Mikor voltál mentős?És mi voltál?Ápoló ,sofőr vagy orvos vagy tiszt?
Elég sok ilyet láttam én is annó mentős koromban.
De szerencsére nem maradtak meg a fejemben
mailbe átküldtem mert ebbe a topicba motor tipus idegen.
zoleeeboy,

Két része van a dolognak:
1. Meg kell néznem, hogy van-e kint raktáron. Látom az aktuális készletet belőle...
2. Általában két hetente jön áru a cégtől, szóval éppen attól függ, hogy mikor rendeled meg... Ha szerencsés időpontban, akkor pár nap. ha pont rosszkor, akkor kb. jó két hét...
ago érdekelne az armstrong féktárcsát ha megrendeled mennyi idő alatt érkezik meg?
Ricsisv,

Nálunk kapható rendelésre.
www.agomotors.hu
b+....

amugy ez a meleg betett itt is...En olcson megusztam:

svejci merleg a hetvegerol

hihetetlen mazlista vagyok, ha erre a cikkre gondolok...
Jó nektek.
A percenként az nem egy jó...........mikor én voltam 15 percenként sem volt kocsi.
Egyedül szállt el vagy autóval csattant?
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy honnan tudnék szerezni sv650s-re (2008) hasidomot és hátsó sárvédőt és füstszínű vagy fekete plexit
Előre is köszi a válaszokat
Nem engedtek közel senkit, így ezt nem tudom. De nagyon kihalt az út ilyenkor, percenként jött szembe egy kocsi kb. 30 fok volt végig. Ebbe a hónapba megyünk még le motorral (most kocsival voltam)
Hallani is szar.Helyi vagy magyar volt?
Most értünk haza Karlobagból és egy extrém baleset volt pont Karlobag táblánál. A motorosnak leszakadt a feje meg az egyik karja is és ki is gyulladt a motor... Nagyon vigyázzon mindenki. Elgondolkodtam az eseten. Így élőbe más volt mint mindig hallani
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy honnan tudnék szerezni sv650s-re (2008) hasidomot és hátsó sárvédőt és füstszínű vagy fekete plexit
Előre is köszi a válaszokat
Nembaj.
Van javítás nélküli hosszú és nagyon túrás.
Aki nem birja ne nézze végig.
Hangszórót elzárni kéretik,buszjárat indul a Glocnerről az edelweis felé.

http://youtu.be/Wmajk6-jK-k
Nekem a legjobban zavaró, hogy a rezgéseket hullámzássá alakítja át... Ha a kép szélét nézed, nagyon hullámzik.
Remegősebb volt,most viszont mintha felgyorsították volna.
Húh, nem is értem mire jó a youtube képstabilizáló szarságja :D tengeribeteg lettem, ahogy néztem :D