Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha felkötöd a blokkot a hátsó ülésre akkor hivatalosan is jöhetsz V2 talira
Oszt az minek? Nincs jobb hangja mint ennek...
Van nekem is V4-em csak még nincs összerakva
Volt eddig is, csak nincs összerakva.
Mé van már v2-d? :P :D
Sztem rendben!
Akkor március 19. lesz a V2-es megmozdulás. Persze kivéve, ha beköszönt a jégkorszak, vagy világvége lesz.
Tiszteletem Uraim!
Nagy nehezen idetaláltam én is.Tetszetős dolgokat írtatok.Mindenféle motoros gurulásban benne vagyok.Fix pontnak vehettek.Júliusban a szentesi TL talit is iktassátok be a naptáratokba.A pontos időpontot majd kitaláljuk.
Aha azt beszéltük Oszival, hogy megpróbálok pünkösdre szállást foglalni, és akkor beteszem ide a linkjét a szállásnak. Aki csatlakozni akar tud foglalni oda. Majd felhívlak telón, mert szerintem a napokban ezt a foglalásos dolgot megejtjük. Annyi, hogy én szombat-vasárnapra gondoltam foglalni szállást. Péntek nekem még meló, és szombat reggel lehetne indulni Kőszegről. Hétfő reggel meg haza Szlovéniából.
Oksa, nyugta. Ezt még majd átrágjuk, de akkor ti mentek az biztos. Ha pünkösd és úgy alakulna, hogy mennék, akkor tutira egyedül megyek. Asszonyka pünkösdkor nem fog ráérni ez tuti.
No kérem ez már beszéd!

Szerintem 19-e legyen, bízom benne hogy megjön a jó idő és nem sza.unk oda a kisefára a hidegtől.
Imi, szerintem iktassunk be valami progit még, hogy érdekesebbé tegyük azt a gurulást. Ötletem nincs, csak okoskodok! De ha eszembe jut valami, szólok.
Üdv Uriam!
Na akkora szeretném én is készen tudni a vasat és én is ott lenni!!:)
Tljanó-nak előre is köszönöm a bizalmat...megpróbàlok majd nem lemaradni....
Sziasztok ! Imrufó akkor lehetne hogy 19.-ère szervezitek,mert akkor pènteken haza mennèk ès így lenne egy hetem....köszi Tasi
Hali!
Ugyan úgy mint tavaly, idén is március 15 környékén tartanánk a V2-es Balaton túrát. Azt kell még eldönteni, hogy pont 15-én legyen, vagy az utána következő vasárnap.
Majd kimásolom a tavalyi leírást, a terv ugyanaz lesz.
Szerintem a március 19 lenne a jó, akkor már remélhetőleg nem lesz farkasordító hideg sem...
Lehet tervezgetni!
Legkacskaringósabb szerpentinen megyünk. Majd barátnő hátára felkötözök egy garnitúra vágottslicket tartalékba
Csak ne autópályán.
Jó nyílván barátnő, meg megbízható haver jön abból nincs baj, csak itt most a bratyizni akaró idegenekre gondoltam Az majd egy másik gurulás legyen, ne ilyen hosszú több napos.
Igen, ausztrián át jutnánk el Bledig.
Szerintem ha a tl-es keménymag jön az létszámban pont elég.
Lehet bunkóság a részemről, de volt itt a fórumon olyan vitám, hogy arra jutottam, hogy egy ilyen túrán nincs kedvem olyan emberekhez akik akadályoznák a haladást, vagy simán balfaszok :)
Okés akkor legyen az a hétvége. Jah most ez asszonyos gurulás lenne. Majd kapaszkodnak :D
És akkor ez lenne az Ausztriai gurulás? Egy hétvége Szlovéniában barátnőkkel együtt? Én benne vagyok és részemről a pünkösd is jó lehet. És hogy kellene ezt elkepzelni? Meg hát akkor olyan szállás kellene ahol akár többen is tudunk lenni. Vagy akkor ez szigorúan zártkörű? Bocs a sok kérdésért csak nem igazán vágom, ez eddig új nekem.
Hmm. nekem ez jobban tetszik
Ajánlhatok még egy helyet, Bled-től nem messze Bohinj felé. Szintén motorbarát, és lehet, hogy olcsóbb is. Személyes tapasztalat, nagyon nyugis hely, a háziak elmondják, mit érdemes megnézni. Jól körbemotorozható a vidék : http://www.apartmentszupancic....
saját képek :
Közben megvitattuk a dolgot Oszival. Pünkösd hétvégéje mondjuk?
Köszönöm, utánajárok