a történelem érdekel, az első hallásra olvasásra meg is marad bennem, jókat röhögtem középsuliban mikor a töritanárnő keverte a személyeket, dolgokat, a sok buta meg körmölte le a baromságot
á nálam az idegen nyelv esélytelen, általánostól kezdve akarták a németet megtanitani nekem, de most se tudnék egy értelmes mondtaot mondani németül érettségim 4-es lett, mert érettségi reggelén szóltam a némettanárnőcinknek, hogy melyik tételt akarom húzni , mert csak azt tudom és mondta ballról a második ne túl feltűen az irásbelin meg szerintem jól totóztam
suliba zoli féle szuperjárgányon is kelett vezérműszíjat cserélni , egy élmény volt a már 10000000000000-szor szétszedett motoron csinálni, a legtöbb csavart már csak vízpumpafogóval lehetett kicsavarni a lada motor viszont fasza volt, ahhoz volt akksi, tank minden be lehetett röffenteni órán, ki volt vezetve a kipufogó csöe a suliudvarra, mikor kiment a tanár kiforgattuk a lelkét is na meg én járatás közbe le szoktam huzkodni hülyeségből 2 gyertyapipát, hogy v2 hangja legyen
ennyi, van sok papír nagyon nem érdekelnek, a történelem érdekel, de fősulira nem megyek, mert sok a mellék balfasz tantárgy ami nem érdekelne és nem is tanulnám meg
csak a mai fos autóknak van minden szar bajuk, spórolás mindehol, meg az a rohadt súlycsökkentés mindenáron aztán olyan szétfaragott vékony hengerfalú motorokat kiadnak, hogy rossz nézni. A márka sem számit manapság már semmit, utolsó éven audi/vw/seat szervízbe voltam, az audi semmivel sem megbizhatóbb már akármelyik olcsóbb márkánál, egy rakás fos lett mint a többi megbízhatalan szar, volt olyan hét, hogy 2 3ezres v6 várt blokkcserére 1-2 évesek voltak pár 10 ezer km-el...hulladékok a mai autók.
Ne bánts már szegényt, most derült ki, hogy az idegen nyelvet sem bírja...
közlekedésgépészeti technikus, közútijármű gépész
könnyűgépkezelő
ennyi, van sok papír
Te Gyerek, mi is a becsületes szakmád?
Belendült ebbe az autós témába rendesen......