Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halászlevet tavaly egyszer ettem a sógornál karácsonykor. Az ilyen tengeri herkentyűkkel meg a világból ki lehetne üldözni 😅
Az a karikás izé amelyik rágós volt mint a gumi gondolom a polip lába karikázva. Kevés attól szarabb létezik 🤣
ezek azok a kaják aminek még a szagától is öklendezek 😅
ennyire mindenki kóstolgat itt mindenkit ezért járunk ide 😅
mindenkinek az van 😅
szívlapáttal hozzák ki a kaját 😅
Ini az asztal körüli felesleges népet szerintem elhajtaná, nem hiszem, hogy hagyna nekik 😅
Nem. Még kinis szerkesztgettem a neten hogy nézne ki. De aztán decemberben végleg elengedtem. Bár nem tervezem eladni de másik motorra már nem tudnám rátenni, mivel márkát jelöl.
(kezet széttáró) Lehet rossz passzban van ekecs betudom ennek nem bántom mert jó gyerek(meghajlós) te meg vicceskedésnek szántad most nem jött neki le(kezeit széttáró)
Akkor nem csak nekem jutott eszembe ebben a formában ! 🤔
Csak a kisebbikhez kell tokmány , a nagyobbnak van ! 😉
cégnél ilyenek is voltak: https://www.takaritogep.hu/HSS...
a jó minőségűekkel vékonyabb i gerendákba is lehetett menetet vágni velük
6mm-ig lehet bele fúrót fogni , ezekkel a kis fúrókkal azért ellehet boldoulni , használtam már a tokmányt kék boschba gond nélkül ! 😉
evvel azért vitatkoznék
kurva sok csavart kifúrtam már ilyennel ráadásul derékszöghajtással szűk helyeken
nem rosszabb mint egy átlag akkus fúró bármilyen tokmánnyal, kézből amúgy se lehet rendes munkát végezni
szóval simán csak lyuk lesz mind és nem furat 😆
A hír igaz ! 🙃
Azokat a mirelit szarokat nem lehet összehasonlítani egy olaszban vagy horvátban tengerparton evettel...
Az a baj ezzel is, meg a hatszök tokmánnyal is, hogy a lötyög és nem lehet vele pontos lyukat fúrni.
... bár a parkszájdosok ilyen semmiséggel nem foglalkoznak 😁
fbs-el beragasztani a tartóba, akkor tuti nem esik le
nekem szanaszét tört hajlott stba az endútón, vágtam ki magnéziumos alu lapot akkorát mint a rendszám ráragasztottam+ szegecs és úgy csavaroztam fel
na utána nem hajlott, nem esett le.....
Én is azt fog tenni
🤣
A kawákat annyit kell szerelni, hogy a cég saját csavarbehajtót gyárt hozzá... 🤣
Vagy arra is gondoltam , hogy kétoldalas ragaccsal rakom a keretbe eleve ! 🤔
Ha találok fehérfejű csavart , akkor rakok bele egyet két anyával ! 🤔
Baszhatod ha berepül valami bozótosba
Én biztos ráfogatom.valami stabilabb megoldással arra a műanyag fosra
Már rajta van jóféle filccel a név és telefonszám ! 😉
Erről jut eszembe, csavarozd fel rendesen az uj rendszámot, mert ha elhagyod nincs helyette másik.
Fantasztikus, miket tudnak ezek a kinaiak 😅