Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen van itthon egy, evvel kevergettem anno a vödrös vakolat anyagot
Közepes csavarhúzóval, egy kézzel, nem nagyon erőlködve 10-12 Nm-t tudsz "leadni" - csak viszonyításképp
Hogynelenne valtozas.Egyre gyorsabban ragja at magat a muszka a 14 ota epitett allasokon.Ez nem allohaboru,álláshsboru inkabb.
Nagyon sok lakott telepulessel,porvedo facsoportokba telepitett loveszgodrokkel,arokrendszerekkel.
Erre meg ratett a dronok,muholdas es szenzoros felderites egy nagy lapattal.
Nem tudsz szazad,zaszloallj szintu csapatkoncentracot se osszehozni mert amikor megteszed garantaltan kap a nyakaba egy iskander,atackms,himars,tornado kazettas fejees raketaesot.Ezert inkabb a ruszkik egy rohamcsportot 4x3 trojka egyseget ami kb 12 embert jelent,gyalog,esetleg motoron tamad,a masik resz meg a tuztamogato,az ukranok harmincfos szakaszban gondolkodnak fele tamad fele fedez,tuztamogat.Esetleg beprobalnak egy tank kiseretevel 3-4 csapatszallitot bekuldeni,ezekrol leszall a gyslogsag es a pancelosok tuztamogatnak,de a dronok miatt tuti ottmaradnak a csapatszallitok.
A car mangal t72 sek jobban birjak,azok 4_5 fpv utan maradnak ott.Iszonyat hulyen kijelzo dobozokat eszkabalnak rajuk femlemez-gumi-faronk meg minden amit talalnak,hogy az fpv robbanofej elobb robbanjon mint a fő pancel.
Az ukran inkabb a rengeteg maxpro es m113-at vesztenek el.
Most a muszka liman-kupjanszk,toreck,pokrovszk vonalon vesz be allsokat,kusrszkan szukit,az ukran visszavonul,de mindenert harcol,es kurszkban probal ellentamadni.
Ha lehetne írásjeleket en a DI-CK 20+ választanám, vigyorognának a jányok a dugóban 🤣
Biztos hogy nem😀 egyedibe tudnék most is olyan karaktereket összerakni ami jó. Magamnak meg végképp. Céges autöra szintén kijönne még az egyéni is, de arra se költök, pedig az nem is az én pénzem bánná
Nem a szart nem ! Te sem sajnálod a pénzt a motorodtól ! Én sem a családi asztaltól vontam el a rávalót ! 🤔
Azt nem értem ezekben a teis elemzésekben hogy mégse történik semmi. Sima állóháború lett, a koszlott ukránoknak mindent elnéznek, a narkos zselé minden etikettet áthág ha utazik valahivá. Még fel se tud öltözni rendesen, egy munkásruhába jelenik meg. Mintha a frontrol jönne, de a köhelébe se volt sose.
Szóval elemezhetnek változás nem kesz. Tramp is már a ritkafémekre hajaz
Ha nincs bubu akko megcseszhetik,marad amit adnak a kormanyablakban a nyanyák. 🤣
Egyik se volt diplomata,es olyan egysegekre levezetett elemzeseket ir amik realis kepet mutatnak a keleti pofozkodasrol.
Annyi lett. Multkor beszéltük. Négyharmincat se adtam volna érte
Az egyedi 587250 Ft 🤔
Valami hasonló , de bitang erős , forog emberestül ,ha megakad ! 😉
Szabó józsefet itt a közelben többmint tizet ismerek
Felesegnek akartam én is régen de ami jo lett volna már az elején kifutott, más értelmes kombinácio meg az első egyforma hangzok miatt nincs
Bubu már a drága kategória😃
Egyedi nem.kell, az egyéni se olcsó.
Van egy ezeréves kétkezes EVIG fúróm , na az hanyatt b@szna ! 😉
Azért a ketteslétráról nem vág hanyatt ! 😂
nekem ezek a nyújtonok nem mondanak semmit(legyintős) Ki tudja fordítani a csuklóm vagy nem(kezeit széttáró)
Az a kis gizda 3,5Nm-t tud ! 😉
Marad az ultrahang,meg a face par ertelmes arc,ebbol a szabo jozsef a tuti.
lehet balatoni hekket 😅
Én nem gondolkodtam rajta , a páromnak szerettünk volna , de ebben a formátumban nem lehetett, így 2 perc alatt eldöntöttem nekem mi kellene , csak megkellett nézni , más nem kérte-e már ! 🤔
Egyedi,meg hogy zzr,bubu-1,vagy ilyesmi helyett.🤣
minek az a komoly tokmány egy ilyen kis gizda vacakhoz?
Egy 5-ös kobaltos csigafúróval elakadna egy kettes laposvasban 😅
Harom M6 csavar,rozsdamentes,gyari galeros,hatul meg onzaro alatettel,az is rozdamentes.Nem hagytam el