Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egész jó néz ki de mik ezek a piszkavasak?
én pl. sose mondtam ilyet. A furgon az jó dolog nekem nem lenne jó más(kezeit széttáró)
A lakodalmas sátor egyébként minek?
atya világ ez mekkora autó? Ez már nagy teherautó méret 😆
A tátra egyébként egész újszerűnek tűnik(meghajlós)
meg a ződ golf 1 szőrfel a tetején 😅
Nem oda tartoztam , de rengeteget dolgoztam ! 🤔
van egy ilyen csávó aki megcsinálta belőle a dévid hasszelhófos KIT-et. Fent van a jutubon. asszem jobban sikerült mind az eredeti forgatásra készült, mert ott a belső műszerfal igazából nem működött azt külön stúdióban vették fel. Nála meg működik a kocsiba minden 😅
😅
Abba az időben ilyen játékszerek szerintem csak a leg gazdagabbaknak voltak(gondolkodós) Ezek szerint akkor még a felső 10 ezerhez tartoztál(gondolkodós)
91-92 körül nekem is meg lehetett a kettőötvenes. Majd egy 2t warnyú kombi 😅
baszki
rendszám tesók vagyunk?? 😂
A gugli nem a baratom.Ha egesz folia akkor anyag is kene ezust,olyan mint a tank.Ami matt de ilyen szemcses egesz fasza.
Megy az neked is
Nomeg kene egy nem tul draga dekoros,vagy be kene foliazni az egesz tankot.De 60e-tol indit akit talaltam neten,netto.
Basszus, pedig már majdnem lemásoltam hogy felrakjam a Hondámra. 🤣
Mar a google fotoban is siman de etuntetem a rendszamot.Kb 10mp.Ha meg ragyursz barmit lehet.
Én csak rajzolóprogrammal kivágtam az U-t meg a 8-ast és bemásoltam a többi szám és betű helyére. Arra pont elég, hogy ne keringjen a rendszámom az interneten. :D
Jah. Pedig tök jó
Hogy lehet ilyet retusálni?
Csak a keretet figyeld, a szám retusált.
Esse rossz
Az enyém még antik... :D
A mostani is Kawás keret , így már van kettő ! Bár elhagyni nem szeretném ahhoz túl drága játék ! 😉
Bennem nem volt ekkora potenciál, bár eladni nem akarom de ez kimondottan járműhőz kötőtt.
Csak amig van mibe
Közbe lett még egy Kawás keret is ! 😉