Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De legalább hálistennek jol leszopta magát mire ezt igy összehebrákolta. Sztem tovább tartott mintha normálisan csinálta volna fel a helyére.
Jaja, de nem vettem észre, hogy az ott egy üvegfal. Nagyon a gépet figyeltem meg annak a környékét.
Segitek. Ez ugyebár egy erkély. Az oldala valaha katedrál üveg de azt cserélték dizájnos homokszórtra.
Ez van 6-8centire a klima mellett, pontosabban előtt.
A klima hátulról szivja a levegőt ami ugyebár cseréli a hőt elől meg kifujja.
Itt csak kifujná, mert ott az üveg. Hatásfoka sztem harmada.
Eztán ehhez hogy igy feltákolják előre rá kellett szerelni a csöveket, mert a faltól is vagy 10 centire van a sarokszelep. Ezt a büdös életbe nem javitja senki. Meg nem is szedi szét, mert ott a helyén a megbontáshoz szükseges csavarok sem hozzáférhetőek.
Nem javitható, nem karbantartható, szarul dolgozik, sok áramot fogyaszt. Megvették, kifizették de kidobott pénz lett.
Ja, hogy az ott egy fal mellette.... Nem szúrtam ki, a szomszédos épület falának gondoltam. De jogos, most néztem meg jobban, látom az L profilt a fal mentén, ami fogja a belátásgátlót.
Gondolom az orientáció a probléma, mert mondjuk így kevesebb cső kellett, viszont nem látszik a márkajelzés es a nagyobb baj, hogy az üvegfal miatt nem tudja rendesen tolni a levegőt 🤷‍♂️
Bár annak felfurását se találták el elsőre😀
"én nem biznék rá egy rezgő lógó 30 kilós kültérit 4 befúrt m8 fémdübellre" <- erre gondoltam én is.

Nem vagyok klímás, nekem csak ez tűnik fel. A villamos bekötés is elég slendrián, a gázcsöveknél meg simán nem tudom, mit látsz.
A hiba máshol van.
Az nem probléma. Bár én nem biznék rá egy rezgő lógó 30 kilós kültérit 4 befúrt m8 fémdübellre, ami 30 mm de az erkélyek első 10 mm re omladozik
Jajjdeügyes. Ilyen drága egy rendes konzol, hogy menetes szállal kell kiváltani? :)
Gondolom ezt is nagy szakember szerelte fel. Ezt itt a környéken fénykäpeztem egy szerelés alkalmával.
Addig nem jelentenek konkurenciát amíg ennyit tudnak 😁 Meg amit mutattál szerszámkészletet abba nem sokan tudnak befektetni 🤷‍♂️
De igazábol még azt se tisztességesen.
Hát ez a baj, hogy pont ennyit tanulnak meg.
4 hónapig kell tanítani az embereket 2 csövet összetekerni ? 😁
mondjuk amilyen emberekkel jártam együtt biztonságiőr tanfolyamra nekik lehet ennyi idő is kevés lenne
én már régen klímás lennék ha nem szédülnék egy hokedlin is
Megy az gyorsan, csak elszántság kell hozzá. Eljössz egy szezont szerelni, aztán kikupálódsz😀
Pedig de, szemmel látható. Egy részüket ugyan cég iskolázza be, ami tök jó. De rengeteg aki csak a pénzt látja a folyamatban aztán később vagy elbukik vagy megmarad.
Köszi de ez még semmi, majd 1 év múlva meglátjuk mi lesz. Mire odáig érek ahol Ti vagytok az meg 10 év minimum 😁
Szerintem kár emiatt aggódni. Az ilyen képzések résztvevői 99%-a olyan unatkozó hülyegyerek mint én, az életben nem lesz konkurencia 😁🤷‍♂️
Van is rá bőven aki elvégezze.
Gratulálok! Olyan meleg nyarak jönnek és olyan enyhe telek, hogy lesz meló szarásig.
Fel is kellett maszni kurvamagasra létrán?
1-2-x
Jelentkeztem ma a 4 hónapos klímás képzésre, kawánál megvolt az első gyakorlati napom úgyhogy a kettes alát már meg is előlegezem magamnak 😁 szóval beszélhetünk klímás dolgokról, ne mindig csak a hülye villanyszerelés legyen amivel szegény Zolit az őrületbe kergetjük 🤣
Jah az lehet a megoldás, levágnak, kivágnak, bevarrnak mindent, hagynak egy lukat amit tud pipilni aztán azt írnak be a személyibe évente amit éppen szeretne 🙈😁