Segitek. Ez ugyebár egy erkély. Az oldala valaha katedrál üveg de azt cserélték dizájnos homokszórtra.
Ez van 6-8centire a klima mellett, pontosabban előtt.
A klima hátulról szivja a levegőt ami ugyebár cseréli a hőt elől meg kifujja.
Itt csak kifujná, mert ott az üveg. Hatásfoka sztem harmada.
Eztán ehhez hogy igy feltákolják előre rá kellett szerelni a csöveket, mert a faltól is vagy 10 centire van a sarokszelep. Ezt a büdös életbe nem javitja senki. Meg nem is szedi szét, mert ott a helyén a megbontáshoz szükseges csavarok sem hozzáférhetőek.
Nem javitható, nem karbantartható, szarul dolgozik, sok áramot fogyaszt. Megvették, kifizették de kidobott pénz lett.
Ja, hogy az ott egy fal mellette.... Nem szúrtam ki, a szomszédos épület falának gondoltam. De jogos, most néztem meg jobban, látom az L profilt a fal mentén, ami fogja a belátásgátlót.
Gondolom az orientáció a probléma, mert mondjuk így kevesebb cső kellett, viszont nem látszik a márkajelzés es a nagyobb baj, hogy az üvegfal miatt nem tudja rendesen tolni a levegőt 🤷♂️
4 hónapig kell tanítani az embereket 2 csövet összetekerni ? 😁
mondjuk amilyen emberekkel jártam együtt biztonságiőr tanfolyamra nekik lehet ennyi idő is kevés lenne
én már régen klímás lennék ha nem szédülnék egy hokedlin is
Pedig de, szemmel látható. Egy részüket ugyan cég iskolázza be, ami tök jó. De rengeteg aki csak a pénzt látja a folyamatban aztán később vagy elbukik vagy megmarad.
Jelentkeztem ma a 4 hónapos klímás képzésre, kawánál megvolt az első gyakorlati napom úgyhogy a kettes alát már meg is előlegezem magamnak 😁 szóval beszélhetünk klímás dolgokról, ne mindig csak a hülye villanyszerelés legyen amivel szegény Zolit az őrületbe kergetjük 🤣
Jah az lehet a megoldás, levágnak, kivágnak, bevarrnak mindent, hagynak egy lukat amit tud pipilni aztán azt írnak be a személyibe évente amit éppen szeretne 🙈😁
Ez van 6-8centire a klima mellett, pontosabban előtt.
A klima hátulról szivja a levegőt ami ugyebár cseréli a hőt elől meg kifujja.
Itt csak kifujná, mert ott az üveg. Hatásfoka sztem harmada.
Eztán ehhez hogy igy feltákolják előre rá kellett szerelni a csöveket, mert a faltól is vagy 10 centire van a sarokszelep. Ezt a büdös életbe nem javitja senki. Meg nem is szedi szét, mert ott a helyén a megbontáshoz szükseges csavarok sem hozzáférhetőek.
Nem javitható, nem karbantartható, szarul dolgozik, sok áramot fogyaszt. Megvették, kifizették de kidobott pénz lett.
Nem vagyok klímás, nekem csak ez tűnik fel. A villamos bekötés is elég slendrián, a gázcsöveknél meg simán nem tudom, mit látsz.
mondjuk amilyen emberekkel jártam együtt biztonságiőr tanfolyamra nekik lehet ennyi idő is kevés lenne
én már régen klímás lennék ha nem szédülnék egy hokedlin is