Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amíg nem tölti tele addig kb jó a feszültség, ha letekerem minimumra akkor is nagyjából jó feszültség van
de nem lehet rajta hagyni egész nap
Ennyi. Kb hasonló nekem a régi.
Nem kell figyelni... nekem olyan töltöm is van, ami kábé 60 amperrel tudja nyomni, direkt gyorstöltése használom (ha kell) tudom hogy elég negyed órára felrakni bármilyen lemerül aksira 😁
Ctek a legjobb... az mindenre jó, ezek parkside-os klónok is azt másolják
Az is igaz, de úgyse áll mellette figyelni mikor lesz jó.
Forralja, de csak ha nem veszik le róla időben...
Van egy 30 éves piaci töltőm, az nyomja 16 volttal is. Nem is merem már használni, de így nem is kell. Inkább kölcsön szoktam adni, ha valamelyik szomszéd kocsija nem indul, mert 5 perc után indíthatja, úgy megtolja az áramot bele. 🤣
A régi töltők hátránya az, hogy forralja a savat,az újak, pedig tudják az impulzus töltést, ami sokkal jobb az akkunak.
Ez nagyon jó. Ilyen van nekem is. Megvan a korábbi típus is, a kijelző nélküli. Az is tökéletesen működik. Ezt az újabbat azért vettem, mert tetszik hogy mutatja mennyi van az akkuban.
nekem van egy ctek 0,8 az is felnyomja a 100ah akkut is
szűk 20ah tol bele naponta szóval 5 nap alatt megtellik
opelt is avval töltögetem
a ruszki töltőt csak akkor veszem elő ha gyorsan kell a töltés, az lazán nyom 20 ampert is, plusz egy bádog lemez a biztosíték így indításkor is jelentős pluszt tud adni, mert a 30as biztosíték elolvad indításkor
de nem szeretem mert ha maximumom van a tekerője akkor 16 volt felé is tud tölteni, és ahogy egyre jobban tellik az akku annál jobban emelkedik a feszültség
egy 50 amperes fesszabályzó meg drága mulatság szóval marad a kis ctek
Ez tényleg elég csepp töltő, inkább nagyobb kéne. 🤔
Akinek még nincs csepptöltője , most megint olcsó a LIDL-be ! https://akcios-ujsag.hu/akcios... 😉
pedig a szolgáltató iparban érdemes még a hülyék véleményét/észjárását is ismerni hiszen aki szolgáltat ezekből is él

régebben olvastam egy tankönyvet amit az üzletkötőknek írtak, abból is a biztosítási-megtakarítási ügynököknek készült
félelmetes mennyire ismerik az emberi jellemeket, vagy 8 csoportra fel volt osztva a nép és pár kérdés után már megvolt a kategória ami szerint le volt vezetve hogy lehet őket rábírni a biztosítás kötésre
szerintem az összes eladónak meg minden szolgáltatónak ezt ismerni kellene
ja és a poén az hogy nem hazudnak semmiben sem, csak egyes elemeket jobban előtérbe helyeznek mint más részeket
😁 na pont azért amit irtam.
A nézőpont és a felvetés teljesen más, mint a megmondás mit hogy kéne
Pontosan így...
pedig érdemes minden nézőpontot meghallgatni
pl én még a friderikusz podcastokat is meghallgatom
ezekből eddig azt szűrtem le hogy minden tisztségviselő egyből okos lesz miután a posztjáról leváltották
mert az összes tudja mit kellene csinálni miután úgy mutatták ve hogy a "volt mittudoménmi"
arra még nem jöttem rá hogy amíg hivatalban volt addig miért nem talált rá a megvilágosodás
Vagy nem......
Erre szoktam mondani, tanácsot csak olyantól fogadok el, aki onnan jött ahová én tartok. Jelentsen ez bármit is.....
Semmi kötelező, amit belealkudtok az van.
ezek a beszólások azért jól mert olyan infómat kspsz ami sosem jutna eszedbe
az hogy hasznos vagy sem az lényegtelen, de tovàbbi gondolkodásra késztet
Mert különben kinek öntenéd ki a szíved? 🤣 Honnan kapnál okos tanácsokat? 😁
Megegyezés tárgya. Automatikusan csak a beépitett dolgok, budi fürdö panel esetén konyha. Lámpák egyebek nem.
Ha mar lelakottabb benne kell hagyni,a lom elhelyezes is koltseg mostmar a szemettelepen,eladni nyűg mert ingyen kell mindenkinek es meg vidd is oda.
Ha draga cucc akkor megeri elvinni.
nekem jobb ha azt is viszik, mert úgy is cserélem legalább leszedni nem kell 🤣
én minden szomszédommal jóba vagyok ahol lakom. Bulit is szoktam tartani 30 körül szoktunk összejönni. Szerencsére nálunk jóba van mindenki mindenkivel. Mi nem feljelentjük, hanem segítjük egymást(kezeit széttáró)