Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

200 juró körül már vannak olyanok, amiről csak a hozzáértő mondja meg, hogy nem eredeti... csak 1 példa:
https://www.replicaorak.com/ca...
Sztem az öreg is valami ilyesmivel virított 😁
Azt meghagyom neki.
De ez ....meg szamologep is van benne. 😄
Igazabol nem,rendeltem 3 fele szinben szijat,de a fekete meg a zold 22mm es tul szeles volt,a narancs meg figyelmetlensegbol 20mm-es,kicsereltem a 22 stiftre es ez kenyelmes,majd keresnem kell masik format.
Az okosotakat valamiert a szilikon szijal szallitjak,azt ruhellem,a fem szij koszolodik nagyon,a bőr meg nem illik a strapa kivitelhez.
írd rá hogy rolex aztán villoghatsz vele mint az öreg tasi 😂
De f@tya ! Tiszta KTM ! 🤫 Ez az örökös márkafüggőség , tiszta röhej ! 😂
Odáig nem megyunk le. 🤣
Temu? 😁
Legkondi helyett az elhalálozott oram helyett lett egy masik.
Baszki IP sok vizallo,meg MIL810,Es meg bluputty telefonalni is lehet vele.
Meg mindent IS mer. 😆
Csak hogy ne legkondi legyen.
Azért szereltettem fel ötöt. De van fa is, gáz is. A tárolóban még van kb 50 mázsa lengyel kazánszén is. Van, hogy dobok a kazánra belőle 4-5 lapáttal, és bírja órákat elzárva. Kinti viszonyoktól függően eldöntöm, hogy mikor mivel fűtök.
de legalább szétrohad 15-20 évesen a klíma cső megéri a drága csstlakozás 😁
Autóiparban meg ammonia, co kőzegeknél lockringot használnak. Ddága, a Szerszám is drága hozzá plusz macerásabb a split rendszerek esetében.
ilyesmi volt havernak is de nekünk inkább roppantó gyűrűk voltak
meg többnyire rozsdamentes csövek mert az örök élet, ráadásul többszöri bontás után is vissza lehet húzni aztán 30 baron se szivárog a levegő
kocsi gáznál is roppantó gyűrű van
peremezni sosem kellett csak a műanyag levegő csövek ilyenek de annál meg megcsinálja a peremet a hollander meghúzáskor
Ja, amugy a lidl is volt már parkside peremező, sorjázó meg még valami faszság aprópénzért😆
4.2 kw ig 6-10
Peremes. De némelyik kinai adja hozzá peremezve 2 vagy 3 m csővet.
Fűtéskor akár 36 bar is.
általában milyen a cső hozzá?
roppantógyűrűs vagy peremezni kell?
kb mennyi nyomás van bennük?
Mondjátokmeg Kawának, hogy ő nem lát engem, én látom amit ő ír 😁
Amúgy kösz, erre emlékeztem, de ezek szerint már nem így van. A 250000-es klímára százezer a beszerelés, az szerintem komolytalan, főleg úgy, hogy lazán meg tudom csinálni... van itt a közelben egy klímás barátom, de nem akarom ezzel terhelni, a konzolokat én is fel tudom fúrni a falra, legföljebb a feltöltésben - ha kell - segít.... meg lepapírozza, hogy ő rakta fel.
Régen még a szerelt csöveket is adták vele, nem tudom most hogy van, de biztos lehet venni külön hozzá
Akkor hajrá. Vannak most is bátrak
Praktiker reklámban ami most fut a youtubon pont azt reklámozza , " te is megtudod csinálni " kijelentéssel ! Hát pont itt ne értene hozzá bár ki is ? 🙃
Vokt egy idő amikor csak igy lehetett de pár éve nem igy van.
Mondd mlasnak hogy nem. De jobban jár, általában a készükéknse drágább de a garancia gördülékenyebb és lesz aki beszerelje.
Siman,amugy nem kell hüteni.
a meglévő fával hűteni is tudsz nyáron?
szóval add el szépen a fát és vegyél klímát 😂
Nem kell annyi , csak jó nagy legyen ! Klímához is ért mindenki , motorozni még hideg van ! Amúgy 2 hét és motor kiállítás ! 😀
Baszki,klimaval futeshez kene vagy 4db,az also hangon egy millio.
Tenyleg olcsobb mint a meglévô fa hasznalata. 🤣
Szkertő urak.🤣
Motorozzatok inkabb.