én múltkor a kórházban lejöttem 4 emeletet aztán majdnem ott maradtam a sürgősségin szívinfarktus gyanúval 😆
utoljára a gyereket hoztam le egy hetesen ugyanígy a lépcsőn, akkor még jobban bírtam a strapát
de az elmúlt 26 évben kicsit leeresztett az állóképességem
ez az egyik típus, írták is hogy ezekre egy mondatnál többet nem szabad pazarolni
én is ilyen vagyok, rám maximum a nagyáruházakban a pálcikára szúrt kóstolók elfogyasztására tudnak rábeszélni 😁
a legjobb az volt hogy a metróban volt valami sajt kóstoló, én eszegettem bőszen, hasonlítottam az egyket a másikhoz, szerintem 20 dekát tuti felzabáltam, aztán valamit mondott a hölgy hogy lehet venni is itt a boltban akkor mondtam neki nem veszek mert allergiás vagyok a tejtermékekre 😂
Na arra kíváncsi vagyok engem hogy beszél rá. Végig sem mondják melyik cégtől vannak, már pattannak le 🤣
Akkor kötök biztosítást amikor akarok, és arra amire én akarok, aztán max arra beszélhet rá, hogy melyik szolgáltatások kellenek nekem.
A homlokrakodómba lemerült az akku. Én az inverteres hegesztőt raktam rá, az bebikázta könnyedén 😅
Jó mondjuk már amúgy is fos volt az akku, szóval nem sajnáltam, aztán ha beindult akkor már villany nélkül is ment.
nem izgulok miatta, mert nekem 15per óra, akkor is ha leszerelni kell, plusz egy -egy óra kiállás,beállás.
nem szoktam légkondit szerelni, csak a szerelőt felemelni, bár volt már tucatszor , hogy olyan fosós volt a szerelő, hogy a külső gépet én szereltem fel és kötöttem be , mert félt a magasban a kosárba.
lassan már mindenről is van videó
amúgy régen is volt csak akkor még angol nyelvűek, pl amikor megjelent az xbox2 akkor utána videóban néztük hogy kell szétszedni, mert nem volt mindegy melyik szellőző lyukon át nyomogatod a patentokat
engem inkább az zavar hogy néha segghülyék tesznek vel videókat és utánuk csinálják a méghülyébbek mert elhisznek mindent
pedig én kedvelem a nulla forintos kókányolást de ezeken én is kiborulok
Nekem is van a régebbi fekete is , Auto XS a neve , sok év után is hibátlan , az 3,8A-es , ez az új elvileg 5A-es , majd egyszer megmérem ,hogy tudja -e ? Bár a Yootube-on van a Pisti szerel , videóba leméri , és tudja az 5A-t ! 😉
én evvel olvasztottam a keretekbe a műlépet, aztán a gyári diódahíd letérdelt, tettem bele egy sokkal nagyobb hidat valami hegesztőgépből az bírta
a 30as biztosítékot simán kiolvassza indításkor, pedig csak 15 amperig van skálázva
én is csak pár órákat töltök vele, de van néhány 150es akkum pecázni azokhoz jó
Viszont nagy előnye ezeknekba töltőknek hogy nem foglalkoznak azzal hogy 10.5 V alatt van az akku fesz és az elektronikus itt már nem indul. Nekem is van egy ehhez hasonló és pont arra jo hogy párhuzamosan rátéve egy rövid idöre inditja az elektronikus töltőt vagy az autóban rátéve negyed, félóra alatt tol bele egy inditásnyit
https://youtube.com/shorts/FAt...