Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ó te munka hőse, te aztán ismersz meg a munkámat. Gondolom már várod a május 1-et, hogy a melledre aggathass egy vörös plecsnit. Fejezzük is itt be, kár volt leírnom ezt a sok szart, majd alakítom az életem ahogy nekem tetszik meg te is a tiéd, köszi 🤷‍♂️
önkormányzatonként eltérő
majd hamarosan mehettek leszerelni is ezt mindenhol tiltják 😅
sokkal jobb lesz klímát szerelni(meghajlós) Amikor a lift nélküli 4-re viszed fel a kültérit Lehet elgondolkozol egy kicsikét 😅
És azzal kezd mert az a nehezebb, utána a beltéri, majd a csövek szerelvények és a szerszámok(meghajlós) 4 forduló 4*180 lépcső ez csak felfelé és van ugyanennyi lefele is(fetrengős) Bár egyébként csak fele,mert klímát nem jó egyedül szerelni ahhoz kell egy pummer akinek fizetsz 25 ezret naponta. Szóval a lényeg az, hogy főnököd ugyan nem lesz de pénzed sem 😅 Autóba kb. ugyanannyit fox ülni mint eddig. Mert, hogy nem a saját településeden lesznek a megrendeléseid az tuti fix. Aztán minél több klímát telepítesz annál többször jönnek a telefonok, hogy ez miért az miért, mert nem tud egy elemet kicserélni a távirányítóba a delikvens. Mondjuk annyi előnye van ha már van sok telepített klímád mehetsz karbantartani. Bár igaz nekem a legelső klímám 15 éve fent lóg a falon még a kültéri egyszer sem volt kipuceválva és semmi baja(kezeit széttáró) Szóval nekem az a meglátásom neked a munkával van bajod. (kezeit széttáró) Te dolgozni nem szeretsz. Ha a jelenlegi munkádat nem szereted a klímaszerelést sem fogod. Ott nem a főnököd fog baszogatni, hogy csináld ezt meg azt hanem akiknek a nyár közepén beszarik a klíma azt kétségbeesetten telefonálnak, hogy azonnal menjél mert a 2 éves gazsika hőgutát kap a 4-iken. Szóval szerintem csöbörből-vödörbe lesz.(kezeit széttáró)
Eddigi tapasztalatom szerint a mozgatható cuccokat elviszik, a konyha külön téma, mert ott beépített komoly gépek lehetnek, az a szerintem külön alakú tárgya. Mi kimondottam üres lakást akartunk venni engem nem izgat fel, hogy ott hagynak egy 10 éves mocskos sütőt vagy hűtőszekrényt... lámpa, kapcsoló leszedés az a kisstílűség netovábbja, az olyat messzire kerülnénk
bojler,tűzhely, fűtőtestek
Új téma, lakáseladásnál mi az a kötelező tartozék, ami a lakásban kötelező maradnia? Mi amikor vettük a lakást, minden le volt szedve, lámpatestek, tűzhely stb. még a budi ülőkét is elvitte a tulaj 😁 Nekünk ezzel semmi bajunk nem volt, vettünk mindenböl újat. Most amikor nézték a lakást, mindent beleertettek hogy minden marad szinte. Tüzhely, hűtök, előszobaszekrény, lámpatestek stb. Mi most a divat?
én megvettem a hátsó portát aztán nem zavar a szomszéd
ami zavart oda meg tettem 2 méter trapézlemez kerítést
Én nem is írtam ilyet, nálam azt szopta be a jóember hogy közben van az udvarom ami bőven több mint 3m. Viszont megalapozta a jó viszonyt 😁
szóval nem egy cég kötelezett dolgozóként hogy pusziért vállalj 24 órás ügyeletet
te vállaltad mert megfelelő díjazást kaptál érte, de ha nem vállalod csinálta volna más aztán lett volna idő kocsmázni is 😁
Nem mondtam, hogy ingyen és rég is volt már, még maszekként is volt cég aki havi fix pénzt adott, hogy amikor sürgős fuvar van akkor azonnal álljak ki vagy intézzem, hogy bárki, de ott legyen és ezt a fuvardíjon felül csak a rendelkezésre állásért.
ingyen miért vállalsz ilyet???
jó érzés szopatni magad?
jogilag tuti nem állná meg a helyét, de ha bevállalod akkor megtesznek bármit
én nem szivatok
vasútnál csak annyit csináltam hogy nem javítottam ki amit elkúrt
mert általában a rosszindulatú hülyék ostobák is
mondani meg amúgy sem érdemes, hülyékkel kár vitatkozni
De olyankor nem is 100%-on vagy hajtva. Vagy ha igen, akkor fel kell mondani, mert gecik.
Én abban nem lelek örömet, hogy névtelenül háttérben vihogva szivassak bárkit bármiért, ha gondom van akkor pacekba mondás legyen akármi is a vége, a sunnyogós nem jön be.
én sosem jelentettem fel senkit sem
ha valaki beszopat én megvárom a lehetőséget hogy úgy tudjak vele kibaszni hogy ne is gondoljon rá hogy én voltam
de ez mostanában nem jellemző mert imád mindenki
a vasútnál volt aki beszopatott, de nem járt jól, a vasút meg olyan világ hogy a hülyeség és a rosszindulat mindenhol jelen volt
Dehogynincs olyan meló legfeljebb te nem hallottál róla, én is vállaltam olyan ügyeletet ahol az értesítéstől számítva otthonról vagy bárhonnan 25p alatt le kellett jelentkezni.
okos ember megoldja
aki nem okos az el sem gondolkodik a határának a módosításával
én pl mindig azon agyalok hogy lehet úgy csalni a munkával eltöltött idővel hogy ne menjen a munka mennyiségének rovására
szóval képes vagyok agyalni azon egy órát hogy lehet egy 30 perces munkát 25 perc alatt megcsinálni
mert ha napi 50x kell ezt csinálnom nyerek 50x5 percet
és nincs olyan munka a világon hogy most azonnal indulj szabadidőben, olyan van hogy készenlétben vagy és azonnal indulj
de ezért jó pénzek járnak általában, csak annak nem aki hülye....
Dehogy. Én jóban vagyok a szomszédokkal, de ennek az a záloga, hogy senki sem ártatlan, így senki sem meri a másikat csesztetni 😆
🤣
Eddig életemben összesen egy feljelentésre volt szükségem, azt is a ügyvédem intézte, a saját könyvelőm ellen ☹️
Nem. Az más voltam 3 évig aztán főiskolához kötötték.
Akko te vagy a szakiellenőr? 🤣
Rendes géppel írt névtelen feljelentést írtál? 😁
És megelőzendő a felesleges basztatást: szakági Felelős Műszaki Vezetőként 5 évente ilyen faszságokból kell vizsgáznom.
Ja, és mint irja, a rendes ferde tető ablak nem minősül automatikusan szellőző ablaknak....szóval ez is félinfo.....