Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod ez úgy van az asszisztensel, mint a maffiában... semmit nem csinálhat a beo, amire a don rá nem bólint. 😁 mindenért a főnök felel
Látom tele van nyomorulttal ez a topic, pedig itt elvileg erős macsó motorosok vannak 😁
Ini, Kawa, Bogyó, pipifasz, tsanyi...
De,tud gyógyszert felírni meg táppénzes papírt írni,azt is valójában az asszisztens csinálja.
Te most csak direkt provokálsz, vagy tényleg ennyire hülye vagy? Ha nem lenne háziorvos, összeomlana az orvosi ellátás... így is kurva nagy hiány van háziorvosból. Ezres faluban nincsenek orvosok, még a környező településen se, budai szülészeten meg 10 ágyra jut 15 szülészorvos... bár már ott se ilyen jó a helyzet, mert elvégzik az egyetemet a fiatalok, és pattognak nyugatra háromszoros fizetésért, és azok nem hamburgert fognak sütni, hanem orvosként dolgozhatnak Svájcban meg Angliában. Az általad oly nagy nagyra tartott háziorvoshoz Angliában egy hétre előre kell időpontot kérni... csak itt Magyarországon van a sok kibaszott birka így elkényeztetve, aztán meg ugyanígy ugatnak mint te, hogy a háziorvos nem tud velük csodát tenni...
ezt gondoltam pont mint mindenki. Egyébként kinézek szeptemberre egy időpontot és a napokban felhívom. Az augusztus az még nyár nekem sűrű lesz(szemeit körbeforgató)
én már sok évvel ezelőtt sem szántam rá nehezen magam hiszen minden szalmaszálba kapaszkodtam. orvos eddig még csak szikével tudott segíteni, persze a varrasodás miatt minden derékmegfázás maga a halál azóta. és az első műtétemkor 20 sem voltam(szemeit körbeforgató)
ilyen 3 hetekre előre teli van szóval azért előre foglaj időpontot
ráolvasást kuruzslást még nem próbáltam 😅 akupunktúrát már igen. Az nekem valahogy eddig nem jött be(kezeit széttáró)
Én már amit lehet orvos nélkül természetgyógyásszal intéztetem nyílván a foghúzást meg ilyeneket nem tudom de mozgás szervi bajoknál engem már ne rontsanak tovább a "diplomás" orvosok. Ha valóban segíteni akarnának elküldenének egy természetgyógyászhoz aki tudja is mi az amit csinál. A reumatológus szakorvosi státuszt kb. pont ugyan úgy nem értem mint a háziorvosit, hogy mi szükség van rá(gondolkodós) reumatológus még bajomon nekem soha nem tudott segíteni(gondolkodós) Mint ahogy házi orvos sem(kezeit széttáró)
én most elő is kerestem az eddig összegyűlt papírjaimat én szeptemberbe tuti ki fogom próbálni(meghajlós)
van aki végig bagózza és végigvedeli az egész életét azt 80 éves korára fele annyi baja sincs mint nekem 50-en 😅
szerintem ez szimplán genetikai adottság. Van 1-2 cimbim látom mire képesek az ital terén.(szemeit körbeforgató) Nekem meggyőződésem, hogy ez nem tanulható hanem vele született adottság 🤣 ha nekem napi 2 sört kötelezően meg kellene innom szerintem a 3-ik héten vinne is a kaszás 🤣
mert ezek a természetgyógyászok gyógyítanak. Felhasználják a saját öngyógyulási képességedet az orvos meg gyógyszert, injekciót ad meg szétvág egy szikével ők ezt tanulták a természetgyógyászok meg főleg kínai természetgyógyítást ami már 10 ezer éves.
Hát az orvosok helyett kellenének ezek a természetgyógyászok. Ezek még mindig tudtak rajtam segíteni gond nélkül az orvos eddig még csak szikével. Nem lenézem az orvost arra is szükség van de sokkal jobban szükség van természetgyógyászokra, gyógyterapeutákra. Hagyjuk ezt az orvosi végzettséget mert ott azt tanítják főként mivel mérgezzenek bennünket.(szemeit körbeforgató) Ha nem lenne gyógyszermaffia és természetgyógyászat lenne a közorvosi ellátásban majdnem csak sebész orvosokra lenne szükség baleseteknél stb.(gondolkodós)
ez körülbelül olyan mint belehalni egy lágyéksérv műtétbe. lehet, hogy 1 milliónál van valami gebasz (gondolkodsós)
ja azt még is elvitte a jeges duna(gondolkodós)
azért mert nem szeretik egymást. Mindenki pénzből él és mindenki el akarja adni magát. Hogy nézne már ki ha a masszőröd küldene el csontkovácshoz 😅 Kocsmárosként te se küldenéd át a kocsmabútort a szemközti kocsmába, hogy ott igyon sört ne nálad 😅 a gumiszerelő is fikázza a 4 évszakos gumit abból csak egyszer lát pénzt amikor felrakja majd legközelebb 4-5 év múlva 😅 Téli-nyári gumit meg egy évben kétszer is szerel kb. 40-ért 🤣
ez a kiropraktörködés is csontkovácsolás szerű dolog. Ropogtattak mindenemet és qrva jó volt utána csak ez a budára való szaladgálás egyáltalán nem tetszett(szemeit körbeforgató)
na végre egy hasznos infó(meghajlós) Én budára jártam a kiropraktika központba sok egyéb mellett a kiszakadt gerincsérvemnél. Na az jó volt egész addig amíg eljártam a kezelésekre általában heti 1 alkalom. De annyira szar helyen van, hogy kb. 10-12 alkalom után meguntam a járkálást. Normál esetben 2* másfél óra lenne az út oda-vissza egy 10 perces kezelésért ami 15 ezer, de azon a kibaxott m5-ön mindig történik valami. Volt olyan amikor 3 balesetnél 2 órát vártam egy 60 kilométeres autópálya szakaszon, aztán visszafelé a lágymányosin a motoros dobta el magát egy órát araszolgattam át a hídon majd az m5 ön hazafelé kigyulladt egy busz az is volt egy óra mire kikerültem majd jött egy 10 perces vihar jéggel. Aztán mindenki bemenekült a benzinkútra majd onnan másfél óra alatt lehetett kijönni mert a viharba keresztbe dőlt egy nagy fa a benzinkút kijáratának közelébe(fejét fogó) szóval csak az utazás hat órát vett igénybe egy 10 perces kezelésért.(szemeit körbeforgató) na ekkor untam meg. Aztán kerestem a neten egy embert aki ilyen csontkovács féle meg mindent is csinál de az nem is csontkovácsolt meg csak maszírozgatott. Mire bejutottam hozzá /ez hetek/ addigra pont el is múltak a fájdalmaim így nem tudom megítélni jó volt e vagy sem. Ennek az endre embernek felírtam a számát mindenkép meg fogom keresni de már csak szeptemberbe(óranézegetős) Augusztusba nem sokat leszek itthon (óranézegetős)
Ez igy ebben a formában nem igaz. De ha eltökélten ehhez ragaszkodsz, akkor meghagylak ebben a hitedben.
Szerintem ezt ki lehet zárni ha nem csak beesel valahová. De igaz a hir, az ebben is csak a pénzt látók képesek kárt okozni.
Egyébként eléggé értik az anatómiát és rengeteget tanulnak. El is tudja baszni az embert ha csak szélhámos.
Én is nehezen indultam neki és akihez járok igazából az se az a szó szerinti csontkovács aki szétszaggat. Ellenben nekem is nejemnek is használ. A vállam tavaly majd szét szakadt. A hagyományos orvoslás gyógyszer, gyógytorna masszázs gyógyfürdő még átmenetinek sem nevezhető javulást hozott, pár nap és ugyanugy fájt.
A csontkovácshoz akihez járunk a szokásos karbantartás alkalmával emlitettem a panaszom, bár inkább csak beszélgetés szintjén mert hát ugyan mit tudna kezdeni egy izületi izomletapadásos több hónapos problémával. Mondta megnézi. Könyökkel testtel végig tologatta nyomkodta erőből ugy a vállam hogy azt hittem beszarok. És másnaptól mint amit elvágtak. Azóta se jött vissza és ennek már féléve lassan. És ez már a második hihetetlen de megjavitotta esetem vele. Szóval most se hiszek sokkal jobban ezekben de mégis, van amire jobban tudják a gyógyírt mint a sokdiplomás dokik. Szokta mesélni hogy milyen képzésekre kell járnia milyen fokozatai vannak. Török csávó, de közvetlen ismerősi körben sokunknak segitett már. 15 ezer félóra de megéri. Már utánna sokkal jobb a testnek. Egyszer próbáld ki, legfeljebb nem mész máskor. Én is nehezen szántam rá magam, de hamarabb kellett volna.
mivel már túlhaladtam 50éven sajnos egyre több ismerősöm halt meg, és igazándiból nem jellemző az hogy kórosan elhízott lett volna a többség, persze ilyen is volt, bár szerintem ott is a napi 5-6 liter bor volt ami siettette az elkerülhetetlen véget
statisztikákat meg lehet gyártani bármiről-bármennyit többféle végeredménnyel

amúgy én leszarok mindent mivel ez a bechterew-kór amit valamiért beszoptam úgy is előbb kivégez mint az a pár vödör zsír ami rajtam van, ha meg mégsem a kórság akkor az a jelentős fájdalomcsillapító-gyulladáscsökkentő szer amit eszegetek napi szinten
jelenleg a flector por+analgesin/melox ep(régebben movalis) a tuti kombináció, csak jó sokat kell belőle fogyasztani 😂
ha a doki ismerősöd tud belőle küldeni egy szatyorral az érdekelne, nem kellene 5-6 embert basztani hogy írassa már fel
Igen, az elhízás a legtöbb bajnak az okozója, de ha faterék baráti körében volt egy gizda, aki meghalt, az nyilvánvalóan dobja az egész elméletet 🤣 meg az összes statisztikát 🤣
Mindig az használ, amiben hiszel... a legtöbb betegség fejben dől el, de ez a téma messzire visz. Az orvosok azért írják a gyógyszert, mert azt tanulják az egyetemen, hogy használ, és a legtöbbször használ is.
... és persze ott a kuruzslás, a vajákolás, ráolvasás, az akupunktúra, a homeopátia és még sorolhatnám - ki nem hagyva a pszichiátriát - sokszor ezek is használnak.
egy tesztet szerintem megérne
az akció előtt kikérdez, mi van veled mi a bajod, mit csináltál eddig hogy elmúljon, ír egy lapot hogy biztos ne vesszen el semmi infó
én biztos vagyok abban hogy jobban ismeri a test működését mint egy átlag orvos, hiába nincs orvosi diplomája
de ha nem érdekel, engem az se zavar, hasznom nincs belőle hogy ha kipróbálod
ez hülyeség, attól hogy az ember nem szakad meg nem változik semmi
te is azt az orvosi mantrát tolod amit hallasz minden nap és teljesen azonosultál vele
vannak ilyen alap dogmák hogy az elhízás minden bajnak okozója meg a hasonló faszságok
faterék baráti körében meg pont a legvékonyabb halt meg legelőször, pedig ő még nem is cigarettázott, idegbeteg se volt mert többet pecázott mint dolgozott
rajta kívül mindenkin volt túlsúly rendesen, fater is füstült vagy 40 évig, igaz alkoholt nem nagyon ivott, a még élő haverja meg ivott is rendesen meg füstöl a mai napig, kb 65 éve tolja a mindenféle cigarettát, persze egyik se harcigép mert 80 felett vannak
szóval én ebben nem hiszek hogy 20-30 kiló plusz súly meg napi pár sör kivégzi az embert, mert nem ezt látom
de az hogy rajtam van 60 kiló plusz az tuti nem a hosszú élet titka
Annak örülök, hogy neked használt.