Ha már elektromos autó,baszki,ez mi a szarért jó?A sok foshalmaz,meg az idióták akik már nem bírnak mit kitalálni.......a sok idióta meg örül hogy hú de fasza autó,Nincs irányváltó kapcsoló,mert az autó kitalálja hogy merre akarsz menni,ha mégsem,akkor a kijelzőn tudod húzkodni. https://youtube.com/shorts/W8m...
11évet volt még a robogó
járt Erdélyben a hegyekben is, mivel nem mért az órája fogalmam nincs mennyit ment 8-10ezret minimum de azt 98%maxigázon
utóbbi időkben egyre több rúgással indult el lehet elfáradt benne pár alkatrész mert 30 éves volt már
Na utána néztem, tényleg léghűtéses a Dacia motorja, meg akkuja. Igaza volt ininek, annak a szutyoknak nem kell hűtés 😅
A Teslában meg szigorúan tilos megbontani a hűtőrendszert, abban nem kell cserélgetni. És a pollenszűrő sem túl drága 😁
mivel el sem indulna alattad másként 😅
A kuplungnak kell jónak lenni mert nagyobb igénybevételnek lesz kitéve mint az 1000-es gépeknek a gyorsulási versenyen 😂
pár ezerből fel lehet újítani, a legdrágább wösner dugó 8000ft hozzá a kínai meg 2000....
gyereknek volt pár éve ilyen, egy évig avval jártam a partra, meglepően stabil gépek ezek
persze nem fogja szeretni a vezetési stílusom mert én csak maxigázon tudok menni
na
újra van motorom, beújítottam egy 50es endúrót
szegény robogó levégelt olyan mértékben hogy már nem indult be, pedig egy 150ah akkuról bikázgattuk egész nap
le kellett cserélni mert nem volt mivel etetni járni
Mondjuk a renaultót úgy vettük hogy 200 ezret befizettem előre, és az tartalmazta az összes kötelező szerviz költségét mindennel együtt, igaz a villanyautóban olajat nem kell cserélni, de ilyen ablaktörlő, pollenszűrő, fékfolyadék, 12v-os akku benne volt 4 szervizre.
Szerintem ez némileg korrektebb szerintem, mert előre látod a költségeket, nem utólag tartják a markukat.
https://youtube.com/shorts/W8m...
K-pop. Melyik jobb?
Babymonster vagy a Blackpink?
🤣
járt Erdélyben a hegyekben is, mivel nem mért az órája fogalmam nincs mennyit ment 8-10ezret minimum de azt 98%maxigázon
utóbbi időkben egyre több rúgással indult el lehet elfáradt benne pár alkatrész mert 30 éves volt már
A Teslában meg szigorúan tilos megbontani a hűtőrendszert, abban nem kell cserélgetni. És a pollenszűrő sem túl drága 😁
A kuplungnak kell jónak lenni mert nagyobb igénybevételnek lesz kitéve mint az 1000-es gépeknek a gyorsulási versenyen 😂
gyereknek volt pár éve ilyen, egy évig avval jártam a partra, meglepően stabil gépek ezek
persze nem fogja szeretni a vezetési stílusom mert én csak maxigázon tudok menni
újra van motorom, beújítottam egy 50es endúrót
szegény robogó levégelt olyan mértékben hogy már nem indult be, pedig egy 150ah akkuról bikázgattuk egész nap
le kellett cserélni mert nem volt mivel etetni járni
Ez a hűtőfolyadék ez olaj?
De a hajtóműben van fél liter olaj, azt elvileg nem kell cserélni de 100ezrenként érdemes.
Szerintem ez némileg korrektebb szerintem, mert előre látod a költségeket, nem utólag tartják a markukat.