bogyókám gratulálok az új motorodhoz és azt, hogy feltámadtál hamvaidból.(meghajlós) Elég viharosan távoztál innen talán kawát indokolatlanul is egy kicsit megsértve de túltette magát rajta. 😅 Nem tudtuk az okát a hirtelen távozásodnak én személy szerint örülök, hogy megint közöttünk vagy szerintem más is így gondolja(meghajlós) A szívizom gyulladás elég komoly dolog szerencsére megúsztad meghalás vagy lebénulás nélkül. Voltam már hasonló helyzetben 16 éves koromban akkor engem tolókocsiztak. A hátam az nekem is folyamatosan xar engem már 2* műtöttek gerincsérvről tavaly volt utoljára amikor megint lett egy kizáródott kiszakadt sérvem azt műtét nélkül sok tornával kidolgoztam. A leszakadt darab 3 hónap alatt szívódott fel addig a jobb lábfejem folyamatosan le volt zsibbadva(fejét fogó) A mai napig tornázok és nyújtom magam ez valamennyire kordába tartja a gerincem. Van egy maszírozó fotelem ebbe minden nap nyomok egy 20 percest van egy denevérpadom azon is nyújtózok egy 10 percet naponta meg tornázok a földön nyújtó és és hasizom mikroizom erősítő gyakorlatokat. A gerinc természetes izomfűzéjét mozgatom. Nem azt mondom, hogy teljesen jól vagyok hanem annyira kordában tartom magam ami a napi mozgásomat nem teszi fájdalmassá. (kezeit széttáró) A beismerés vagy felismerés a 3 oltással kapcsolatban és az, hogy ezt ki is mondtad nagy respekt érte(meghajlós) A rossz hírem legfeljebb az annyi, hogy itt a politikai hozzáállás nem változott.(kezeit széttáró) nem tudnék innen mondani egyetlen nevet sem aki a bal oldal valamelyik pártja mellé húzná az ikszet 😅 Na majd te, de jó is van ez így(puszit küldő) A töltött bagót felejtsd el örökre ha nagyon bagózni akarsz vegyél egy ájkosz készüléket azzal nem rombolod magad ennyire, üdv ismét közöttünk 😍
A félüveg argustól elhomályosodott a látása vagy a gondolkodása és összekeverte a hozzászólásokat. Zolival vitáztak vmin aztán ő irogatott hülyeségeket ez meg nekem esett hogy a halálát kívántam. Ami nonszensz.
Ja....vehemensen oltäspárti volt, ő is vergődött az oltást nem támogatók ellen, elég keményen. De legalább megtapasztalta hogy nem biztos hogy mindenesetben. előnyös
Lehet ezzel motorozni, én ezt jártam be tavaly egy ilyennel (2 személy 😄) az valami koreai volt, de ekkora - a bérlésben nem volt nagyobb. https://maps.app.goo.gl/wR7wHY...
Három évvel ezelőtti súlyos betegségem (egy fél éves szívizomgyuszi - valószínűleg a 3., Pfizer oltásomtól: nem sokon múlt, hogy elpatkolok a kórházban), és azóta is erősen romló porckorongsérvem miatt már nagyon nem akaródzott motorozni a jó öreg GéeSöccázzal. Gondot jelentett kiásni a ház mögül, kitolni az utcára, majd felülni rá. Minden 4.-5. felszállási kísérlet idegbecsípődéssel végződött, ami ha itthon történt a ház előtt, akkor nem volt nagy ügy (ordításomra a csopperes szomszéd kijött, és leszedte rólam a feldőlt motort - és maradtam itthon), de amikor ugyanez 200 km-re otthonról, a bakonyi erdőben az út szélén történt, na az már nem volt vicces. Jöttem már haza így néhányszor....
Döntés előtt álltam: vagy abba hagyom végleg a motorozást, vagy veszek valami pehelykönnyű kis robeszt (amire könnyedén fel bírok szállni), és a környéken bóklászni az is jó lesz. Tavaly ősszel indult a Honda nagyon akciós végkiárusítása a PCX125-re (1.270.000.- helyet 200 ezerrel olcsóbban, 1.070.000,-ért hirdették.) Gondoltam: ennyit éppen tudok a dologra áldozni, max. ha nem tetszik, akkor kevés bukóval kiszállok belőle.
Persze hamar kiderült, hogy szinte kamu az egész, csak a Honda kereskedésekben kiállított 1-1 db készletes motorra vonatkozik. Persze a második héten már sehol sem volt egy darab sem, és rendelni sem lehetett (nem volt a központjukban sem). Kiszórták a pár darab régi modellt, a tavasztól kapható új, méregdrága előtt...
Berágtam, és - sok teszt olvasása, Youtube-videó nézegetése után - az NMAX 125 mellett döntöttem (ami persze jóval drágább volt). A vásárlás egy telefonhívással kezdődött, a szegedi Kalmár Motor-ral:
- Jó napot kívánok, XY vagyok Kalocsáról, egy 125-ös robogót szeretnék vásárolni!
- Na jó, de mégis milyet?
- Pirosat!!!!
....
Hallom ahogy felröhög az értékesítő a vonal másik végén, és lelkendezve mondja:
-Van!!!
Két óra múlva Szegeden voltam (kocsival): kifizettem Pircsit, és 3 nap múlva immár rendszámmal, forgalomba helyezve, a szervizvezető egy furgonnal elhozta haza Kalocsára. A kiszállítást sekerült bele alkudnom a vételárba (80 ezer forint értékben), így hajszálpontosan 1.400.000,- ben állt meg mindenestől (1.340.000,- volt az ára, meg 60.000,- a forgalomba helyezés összes költsége).
Annyira bevált nekem ez a kis dög, hogy míg a GS500-zal az utóbbi 3 évben mindössze évi 1400-1500 km-t mentem (átlag 3 Mecsek-kerülés, meg egy Bakony-túra), ezzel már tél óta 4.500 km-t mentem, bejárva szinte az egész Dunántúlt, és voltam vele Horvátország közelebbi részén is). Megint van kedvem motorral csavarogni, megint élek! :-)
Egy Mecsek-kör egy órával tovább tart a 85-90-es tempó miatt, de nem fáradok el, nem csípődik be a derekam felszálláskor, nem zsibbadnak a kezeim a kormány vibrációjától, nem durran be a bal csuklóm a kuplungozásoktól a szerpentinen. A fotós cucc meg biztonságban elfér az ülés alatt - ha megállok fotüngatni és kiveszem, akkor meg a nyitott bukót be tudom tenni a helyére, nem kell kézben cipelgetni.
Sokkal jobb a fékje mint a "nagynak" volt, a kétcsatornás ABS és a kipörgésgátló miatt rossz derékkel is le merek menni a földutakra vele. Na meg 70 kilóval könnyebb, sokal könnyebb kitolni otthon a ház mögül. Csendes, még a nyitott sisakhoz sem kell füldugót használnom. Mecseki szerpentinem LEFELÉ kanyarogva jobb időt megyek vele, mint anno a GS-sel mertem. Szóval elégedett vagyok vele, kaptam még pár év motorozást.
A kép Pipinek (ekkor hozták haza Szegedről a télen):
Igen, de volt benne bőven felesleges út is: a benya fogytában volt, és a benzinkút Szentmikóson vasárnap zárva (Azon a területen nagyon kevés a benzinkút, a tankom meg csak 7 literes). Vissza kellett menjek még egyszer Szlatinára tankolni. 😖 Összejött aznap vagy 460 km a kis görhokedlivel. A táj annyira bejövős nekem, hogy ősszel vissza akarok menni a most kimaradt részeket is végig járni.
5 darab üzemképes biztosan van (ebből 3 használatban): FXAUDIO DAC X-6 és egy IC-s kimenetű differenciális R2R a fiókban, Rod Rain DA-10, egy saját, csöves kimenetű R2R és egy Fiio K11 R2R pedig használatban. De pár félkész projekt is rohad a szekrény tetején a feltámadás napjára várva.... Megfelelő a válasz? 😇
Na mos már tudjuk hogy nem kamu Bogyó vagy 🤣
Nekem azért hiányoztál. Annak ellenére hogy hülye balos vagy, még a normálisabbak közé tartozok ebben a társaságban 🤣
szerintem az oltáspártiak többsége rájött arra hogy kár volt ez a nagy felhajtás és gyűlölködés