Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok a sárga.
Teslát azóta utálja amióta elvették tőle 😆
Szerintem az iskolában meg is tették, azért lett buzi.
Szerinted nézi még Tesla fan ezt a hülyét? 😆 El kell mesélned miről szól mert nem akarok rákattintani.
Persze a zene erősen szubjektív így ezért senkivel nem vesznék össze, hogy neki nem az tetszik ami nekem.
A szövegei, az énektudása mellékes ahogy akkoriban mindegyiké. Szörényinek volt hangja, de a szövegei Zorán és Bródié voltak. Hobónak is a szöveg meg bárkinél, zenélni szinte egyik sem tudott igazából, talán a loksi, de nekem az a nagyarcúság miatt sosem tetszett.
én az összes ilyet nem szerettem
de ennek a szécsunek vakamiért bejött a hangja
amúgy nem értek hozzá ki milyen szintű énekes
állítólag zorán nagyon képzett de ha hallgatnim kellene 2 napig akkor 5 km körzetben élő ember nem lenne
Szécsi és Zorán egy lapon? Akkor tényleg jó volt az edda. 😁
annyira én se voltam oda érte, még edda tábor is volt felénk de sosem voltam
de kb mindenhol ez szólt, és mondjuk egy mátépéter vagy zorán vagy ilyesmihez képest azért csak jobb volt
egyedül a szécsi pál volt akinek valamiért nagyon szerettem a hangját a régi tinglitangli muzsikusok közül
Szerintem eddát hallgatni mindig is gáz volt nem csak a mulatós korszakot, elég a kör közepént végig értelmezni és kiderül, hogy annál gyávább szöveg nincs sehol. 😁
na
belekeveredtem az előzményekbe
felsős koromban már csomó zenéhez hozzá lehetett jutni, volt pár osztálytársamnak idősebb testvére, volt aki már akkor koncertezni jártak mindenféle hippi életstílussal
volt sokszor olyan hogy kimentek a főútig leálltak és húzatták magukat hogy spóroljanak a benzinnel
de ilyen veszprém meg még távolabb távokra
kiállatak és azt mondták mennének koncertre de lerohadt a kocsijuk 😂
na szóval azért akkor már néha lehetett gépzenékhez is jutni, gondolom ezek mind nem hivatalos források voltak
szerencsére hipp-hopp eljöttek a kétezres évek és szabadon elérhető volt a sok fasza szeletelős drogos zene
na
a képen látható kazettától kezde nagyjából minden rezdülésük megvolt akkor amikor kijött , ami előtte az az életkorom miatt nem hallgathattam a kiadás évében(vagy nem emlékezek rá) de azért lehetett hozzájutni régebbi felvételekhez is
volt valami koncertes felvétel is ami kb olyan idős lehet mint a bukósisakos kazi
suliba még ilyen villogó elejű csöves erősítővel mentek a tini diszkók, de az valamiért csak a lemezjátszóval volt kompatibilis mk27 és a többi gagyi társaival nem lehetett(tudtuk) összedugni
hát ez egész katasztrófa 🤣
ez kb. pataky-slamovits(gondolkodós) Én azt hallgattam inkább (khttp://youtu.be/svYfVPgACRAezeit széttáró)
1978... akkor úgy öt éves lehettél 😁
http://youtu.be/wHEoMpMvz7A;pp=0gcJCfwAo7VqN5tD
Általános iskolás koromban el tudtam játszani a fő motivumát 😀
Ekecs örülhet, visszajön a divatban a makkos cipő 😃 igaz, ez 1200 euró volt, Armani 😀
németek
csúcs szuper meg ergonómia meg mittudomén
aztán szedd ki a csavart....
buzik ezek mind
kb képben vagyok de egyiket se szerettem
én már akkor is a drogos tücctücc zenéket kedveltem csak még nem nagyon volt
pl kraftwerk
Ha PVC, akkor csak a Vinilfix 😀 Beken, agnyagából folt rá, oszt csá'
Nem eg EDDA szint, mert annál is jobb volt.. 🤣 főleg a kései EDDA-nál. A Bikini még ez volt:
http://youtu.be/wiU3tpcCrnI
...de ezt te biztosan nem ismered, nem a te korosztályod zenéje volt.
Annyira nem kicsi,csak teruletileg.Egy megyenyivel nagyobb mint magyarorszag,csak a nepsuruseg 5x tobb.51millio 100e negyzetkilometerre.
Van egy kerti pavilon az a gagyi ami 3x3-as és kiszakadt 2 helyen amúgy 1x volt felállítva, vettem kavsaszalagot, hogy renoválom, de nem fogja meg, még a szigszalag sem, miféle anyagból lehet a nyomorult illetve mi fogná meg?
Én sem az ev-t kérdeztem,hanem magát az embert hogy ev buzi.
Az ev-vel nekem semmi bajom 🤷‍♂️
kis ország kis muzsika
azért anno a bikini népszerű volt, persze nem egy edda szint de akkor is
de inkább azért írtam mert az is ócska fos zenéket nyomatott mint ezek a koreai megrendezett kislányok