Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez már nagyon kellemetlen volt a 13-as kerekű kisrobogóval. Előbb felmentem a Maderspach Viktor kilátóhoz (szintén földúton), aztán gondoltam hogy onnan simán átdöcögök a Csörgey-emlékműhöz. Nem volt egy nagy ötlet, na. 🙃
90%a túlsúlyos... ugye?
olyan 20 éve vagyok szemüveges de szerintem már hamarabb kellett volna ugyanis belső szemtengely ferdülésem van ami örökölt(kezeit széttáró)
mennyire morcos? Remélem másfél másodperc alatt fent van százon(meghajlós)
ettől vadabb helyekre már én se kívánkozom
a tempó is pont jó egy 50- esnek 😉
Az a jó a dologba hogy nekem se lenne kötelező ezt csinálnom.És igen,lehetett volna tűzoltó,ha nem ilyen nyomi.Tudom tudom,nem is akart volna az lenni,de itt most a lényeg az hogy ha akart volna sem lehetett volna.Aztán még ott van az ingatlan biznisz,egy picit sem irigykedem miatta,ő abba hisz,én másba.Őszintén szólva én a helyébe el is kezdeném apránként leépíteni ezt a bizniszt,egy háború esetén az össz vagyona egyenlő lesz a 0-val.Én már azon is gobdolkodom hogy eladom a füredi házat aztán kimentem belőle legalább a felét.
csomó 40 alattit/körülit ismerek akinek vannak izületi gondjai mostanában és vannak köztük huszonévesek is
plusz ami durva a cukorbetegség ismetettségi körben rengetegen lettek cukorbetegek, kb én vagyok az egyetlen akinek akkor is jó a cukor szintje ha megzabálok egy üveg lekvárt egy evésre
Eddig ez volt a legrosszabb út amin mentem (igaz, itt csak max 15-20-szal):
http://youtu.be/xVBNZzfSMmA
Ja, ha nem ilyen nyominak születik, akár még tűzoltó is lehetett volna belőle, nem ilyen rissz-rossz ingatlan oligarcha, aki csak a veri a faszát naphosszat, és beszedi a milliókat havonta 🤣
Azok az izületi gondok nem az elmúlt öt évtől erősödtek föl? Hatvan fölött már minden perc számít ☹️
Hát azért a terepezés továbbra sem az esetem. 😆

Bár Horvátországban (Papuk-hegység) az erdőrezervátum felé menet (ott akartam fotózgatni és gyalogtúrázni egy kicsit) azért 21 km aszfalt nélküli, murvás földút összejött (előbb 11 km, majd még 10), és nyugis 25-30 körüli tempóval gond nélkül abszolváltam, pedig még egy tíz kilós túradoboz is volt a hátam mögött (itthoni egynapos gurulásokra nem teszem fel sohasem).

Szóval ott a GéeSöccázzal az első 200 méteren belül simán betakaróztam volna, ahogy magamat ismerem....
kicsit kitekered a gyertyát aztán jöhetsz velem motorozni
nemrég beújítottam egy 50-es endúrót
Tényleg te vagy az, az autóból és a beállóból látszik. 😁
Mindig is mondtam hogy te genetikai hulladék vagy.Nem nőttél meg rendesen,szemüveges vagy,gondolom mindig is az voltál,mint ahogy a gerinc problémád is jó eséllyel a genetikára vezethető vissza,innentől már nem is csodálkozom hogy gyereket is csak kémcső segítségével tudtál csinálni.
Pircsi, a morcos kis tehén. 🤣
mindig is gerincproblémás voltam ez sosem volt titok(kezeit széttáró)
Ja,az a legjobb.Mondtam anyámnak,miután nem sikerült sehol senkinek megtalálni a tünetek okozóját, kérdezze meg a háziorvost hogy nem lehet hogy az oltástól van,aztán ott is csak sunnyogás van.Kollégám pont tegnap volt a kórházba ezekkel a tünetekkel,ő mentőt hívott,de nem találtak semmit,mondtam neki hogy nem is fogják megtalálni,csak míg anyám 70elmúlt,ő még 50sincs,szar lesz így élni,legalábbis anyámnak ez az utolsó orvosi javaslat "tanuljon meg együtt élni vele"
Nem sunnyognak hanem az orvosoknál tilos kimondani, engem volt amelyik el akart zavarni mikor kérdeztem, hogy véletlenül nem attól van-e a bajom? Már mi is megbántuk mert azóta annyira felerősödtek az izületi gondok és lettek újak, hogy na.
Kellett, mert nem mehettem nyaralni nélküle 😁
...meg heti szinten láttunk amúgy egészséges fiatalokat elpatkolni kovidban, és ez meggyőzi a leghülyébbeket is... na jó, azokat nem 🤣 jutott is belőle a temetőbe pár db.
Úúúú, bakker, te ennyire defektes vagy? (mondjuk ránézésre is sejtetttem, de azt hittem, csak agyilag 😁)
Akkor innentől ne írd senkinek, hogy tik-tak 🤣
(mondom ezt, aztán lehet, holnap nekem tik-tak... ezt senki nem tudja előre 🤔)
van gyógytornász ismerős, szerinte az evminov pad sokkal jobb a denevértől
csak nem szereti a nép mert a denevér "kényelmesebb"
Fene tudja. Az oltástól (én csak a 3., a Pfizertől, a 2 előző Astrától csak belázasodtam) nagyon sokan lettünk betegek (akár maradandóan is), de nagyon kevesen haltak bele. Viszont - a kormány hivatalos beismerése szerint is - a Covid közel 50 ezer áldozatot hagyott maga mögött. Ezen szerintem már kár vitatkozni, hogy "mi lett volna ha...". Peace.
Nem,az oltáspártiak nagyrésze már rájött hogy valóban nem kellett volna az oltás,csak sunnyognak.
eljött a megbocsájtás ideje(meghajlós)
Jaj,tényleg,már rémlik a dolog.