azt megfigyeltem hogy orvosi körökben ami nem függ össze a gyógyszer felírással az nem ér semmit a szemükben
pl amikor olvastam hogy a propolisz oldat jó a vérnyomásra csináltam itthon, és miután rendbeszedte a vérnyomást mentem a dokihoz hogy elmúlt a magas vérnyomás nem kell a gyógyszer
majd leesett a székről hogy ilyen nincs, párszor vissza is hívott aztán méregették a vérnyomást hogy tényleg jó-e
aztán az üzemorvos se hitte el hogy csak úgy elmúlt........
de a szar rozsdás lábaimmal hiába mentem minden dokihoz mindenki vonogatta a vállát, végül a nyirokér masszázs tette helyre, azóta nem vörösödik nem ég a bőr, megfejelve egy kis szőlőmag őrleménnyel
pedig előtte az érsebésztől kezdve a belgyógyászig, bőrgyógyás allergia vizsgálatok, szteroidos krémek minden volt és mégis szar volt
most 3 hetene egy 7 ezer forintos masszázs és fasza minden, nem piros nem ég nem dagad
még egszer írom
ez nem ropogtat meg ilyesmi
megkeresi mi hol mozog, nyújt rajta, tekergeti egy kicsit meg ilyenek
szerintem egy roppanásom nem volt
csontkovács meg olyanokat recsegtet hogy majd beszartam, a könnyem folyt lefelé olyan szar volt az egész, és 2 napig fájt mindenem
de nem lett jobb kicsivel sem
ja és 1x voltam a kecskeméti embernél azóta is mozog a váll rendesen, már amennyire egy részleges szakadás után elvárható
Nem akarom ismeretlenül leszólni az embert, de a rengeteg végzettségében pont az orvosi nincs benne 😁 amit meg legjobban emleget, az a német, na az levelezőn végezhető itthon... 😁
35 éve tanyám éltem és helyi tsz-ben dolgoztam előtte bp-n többfélét, hááát akkora lógást mint amit vidékre kerülésemkor tapasztaltam olyat előtte soha, aki akkor sokat melózott mert fóliázott vagy állatot tartott (bár ez is túl van lihegve, 50 disznót hízlaltam, de az napi 1 óra meló volt legfeljebb a tsz mellett), de a többségnek elég volt a meló mellett egy kis háztáji oszt jónapot az aratás meg egy vicc volt. 😁
Schirilla Gyuri azt mondta, hogy a farkas is azért üvölt, mert fájnak az ízületei a sok húsevéstől 😄 ő vega volt már gyerekkorától kezdve, lehet, neked is le kéne állni a kóbásszal 😃
A 30 évvel ezelőtt 60-asok kint dolgoztak a földeken meg az állattartást nyomták háztájban, a mai 60-asok meg ott nyomulnak a facebookon... és van idejük a vélt pajzsmirigy meg cukorbetegségükön nyavalyogni 😁
Na megnéztem, ez annyi mindenhez ért és sok végzettsége van, hogy csak na, mondjuk ebből a gyógymasszőri ér valamit mert a többi a fene tudja micsoda, de holisztikusak veszettül. 😁
Csontkovácshoz nem megyek többet, kókler és életveszélyes mind, most voltam párszor végzett gyógymasszőröknél, valamiért mind veszélyesnek tartotta ezeket, de azért rákattintok az oldalára.
egy 25 ezres próbát szerintem megérne neked is
van kecskeméten egy oszteopát nevű "csontkovács", hajdú endrének hívják https://oszteopraxis.hu
nekem valami gebasz volt a bordámmal meg még mittudomén mivel aztán helyrenyomkodta és utána fel tudtam emelni a karom vízszintes fölé
a reuma doki kb 1,5 hónapig szurkált injekciókkal és nem lett jobb semmivel sem
ez az endre ember meg egészen jól helyretett mindent
előtte voltam sima mezei ropogtatós csontkovácsnál de az nyomába se ér ennek a kecskemétinek
Sok vizsgálaton vagyok túl mr, ct, rtg meg tapogatások és korhoz képest igen jó minden izület mégis fáj mint állat, még hátravan néhány orvos, de eddig magán, állami együtt pingvineznek és küldenek tovább, az sv-t én is ezért adtam el most a burgonyán még a napi 120km elmegy viszont túrázni nem mennék vele mert igen hiányzik pár ló belőle. 😁
van ismerős hölgy aki vékonyabb az agártól az is szenved az izületekkel
de
a kisebb túlsúly muatt nem fog fájni a kezed vállad stb
cukorbetegek között is van vékony
de
anyámék korabeliek között miért nem volt ennyi cukorbeteg meg izületi fájdalmas 40-60 év között??
van a két generáció között 20-30 év, azóta nem sok életviteli különbseég van
Százon? 😆 Elég szép lejtő kell ahhoz, hogy a valós 100-at (óra szerint 108) elérje -itt kb. tiltásba forog.
60 mph (96 km/h) a gyárilag megadott végsebessége, a valós 80-at kb. 12 másodperc alatt éri el.
Óra szerinti 90-nel (kb. valós 84-85) viszont a világból ki lehet vele menni, kényelmesen. Ja, és 2,6 liter/ 100 km ilyen tempó mellett az eddigi teljes átlagfogyi - 4500 km megtétele alatt. Ha 10-zel lassabban járnék (eszembe nincs), kb. 2,3-ből ki lehetne jönni vele.
ha pont az én pecóimat nem bombázzák porrá de azért eltűnik vagy 400 ezer ingatlan az országból akkor meg majd mi pénzt fognak érni? 🤣 rótcsild leszek 😂
tűzoltó szerettem volna lenni. Vagy katona, vagy vadakat terelő juhász(kezeit széttáró) De az üveggolyó helyett is csak a szemüveget kaptam meg(szomorú)
pl amikor olvastam hogy a propolisz oldat jó a vérnyomásra csináltam itthon, és miután rendbeszedte a vérnyomást mentem a dokihoz hogy elmúlt a magas vérnyomás nem kell a gyógyszer
majd leesett a székről hogy ilyen nincs, párszor vissza is hívott aztán méregették a vérnyomást hogy tényleg jó-e
aztán az üzemorvos se hitte el hogy csak úgy elmúlt........
de a szar rozsdás lábaimmal hiába mentem minden dokihoz mindenki vonogatta a vállát, végül a nyirokér masszázs tette helyre, azóta nem vörösödik nem ég a bőr, megfejelve egy kis szőlőmag őrleménnyel
pedig előtte az érsebésztől kezdve a belgyógyászig, bőrgyógyás allergia vizsgálatok, szteroidos krémek minden volt és mégis szar volt
most 3 hetene egy 7 ezer forintos masszázs és fasza minden, nem piros nem ég nem dagad