Jaj,most meg már hazudsz is.ini írta hogy haverjának szétment a féltengely a sharanba,erre te írtad hogy nem bírja a nagy tömeget a golf féltengely,mert szerinted ugyanaz a féltengely van benne mert ugyanaz a motor van benne,ekkora tudatlanságot.......
Nincs itt semmi vita csak két apróság:
1) blade nem értette
2) blade azt sem érti, hogy más hogy értette... 🤣
Pipi dettó, de az legalább nem rágódik rajta körömszakadtáig 😂
hát igen, hibáztam mert nem írtam le pontosan, de úgy gondoltam hogy erre nincs szükség egy 30 évvel ezelőtti történetet pontosan megírni......
nem gondoltam hoy ebből egy egész napos vita lesz
de igen haver vette a limlom lelakott de sérülés mentes zsigulikat(bort hordott az egész országben sokfelé járt sok embert ismert)
megvette én kipucoltam faszán és el lett adva kecskeméten, többségében az első napon elvitték mert kurva jól néztek ki
azért is volt nem egy full retek belül mert kannásbort hordtak vele
én meg mindig is szerettem baszkódni olyan dolgokkal amitől sok embert elkapott volna a harci ideg.....
Látod, Ini nem írta direktben, mégis értettük... ez pusztán zsenialitás, te hiába próbálkozol ezzel 🤣
Sosem mondtam olyat, hogy a pólóban meg az alhambrában ugyanaz a féltengely van, azt mondtam, hogy az összes fosvágen ugyanaz, és ez így is van, csak ez megint átvitt értelemben volt, ami neked magas.
Már leírtam egyszer, arról nem én tehetek, hogy nem érted... nekem egyértelmű volt, Blacki-nek is, neked meg nem... sajnálom 🤔
Mondanám, hogy a szövegértés fejleszthető, de felnőtt korban már nagyon nehéz 😄
Olvasni kell könyvet, regényeket leginkább. Facebook, fórum nem számít 🤣
Nem tudja bizonygatni,mert hogy az írásban nincs mivel.De hát szerinte mi vagyunk a hülyék mert nem egyből arra gondoltunk ami ott sincs.De ha minden úgy lenne ahogy ő gondolja,az nagy baj lenne mert akkor az alhambrába polo féltengely lenne.
hát mi voltunk tavaly. kerestem a képet de szerintem a nej telefonján van még. egyébként nem egy nagy puki. negyed óra alatt megnézed. Mondjuk amikor bementem előszőr szédültem egy kicsit. meg nem egyenes a padló hanem lejtős.
Ó nem,én továbbra is szeretném ha megmutatnád az utalást az autó adás-vételre az ini írásában.Gondolom nem fog menni.....
Mert ez a" fogott rajta" csak a nyereséget bizonyítja,azt nem hogy ez milyen módon történt.
Fogott rajta, de min fogott?Azt mutasd meg hogy az hol van leírva,mert hogy az ini azt írta hogy ő kapott 10ezret,az ember meg fogott rajta 20-50ezret.Persze hogy gyanús volt,mert szó nem volt autó kereskedésről,csak takarításról!Szóval az hogy te vagy bárki más azt mondta hogy itt eladásról volt szó,az egy feltételezés volt.Én meg nem ezt feltételeztem,az általam korábban felvázolt példa miatt sem.Ami úgy szólt,hogy ha én 10ezerért festek valakinek ő meg keres vele 50ezret,az nem azt jelenti hogy eladja az autót.Szóval továbbra is várom az utalást az autó értékesítésre az ini írásában.
Számomra a "fogott rajta" meg az összegek mérete elég egyértelmű... de hisz neked is gyanús volt (lekamuztad 😁) hogy két havi átlagbért kért volna egy takarításért, szóval ez az irreális (miként ezt te is így gondoltad)
OK, szövegértésből nem vagy erős - de hogy a sajátodat se érted, az már dúúúúrva 🤣
...de nem vagy te hülye, látod, legalább annyi eszed van, mint pipinek, ő is így értette 🤣
Oké,akkor mutasd meg hogy az ini írásában mi utal arra hogy az ember eladta az autókat és az eladáson fogott 20-50ezer forintot.Maradjunk annyiban ha van erre egyértelmű utalás akkor én vagyok a hülye,ha nincs,akkor te.Várom.
Jól van, nem kell bizonyítgatnod, hogy rossz a szövegértésed, elhiszem 😁 érettségiben ilyen feladatok vannak, hogy szövegkörnyezetből és másik mondatokból kell a valós tartalmat kikövetkeztetni... és így lehet értékelni a kuncsaftot, hogy ez mennyire megy neki. Amúgy ez nem ritka tágabb családomban is van 18 éves lány, hangosan elolvas öt mondatot, és visszakérdezve a negyedét sem tudja, hogy miről van szó benne... iskolában átlagos volt mindenből, most meg fősulira jár...
1) blade nem értette
2) blade azt sem érti, hogy más hogy értette... 🤣
Pipi dettó, de az legalább nem rágódik rajta körömszakadtáig 😂
nem gondoltam hoy ebből egy egész napos vita lesz
de igen haver vette a limlom lelakott de sérülés mentes zsigulikat(bort hordott az egész országben sokfelé járt sok embert ismert)
megvette én kipucoltam faszán és el lett adva kecskeméten, többségében az első napon elvitték mert kurva jól néztek ki
azért is volt nem egy full retek belül mert kannásbort hordtak vele
én meg mindig is szerettem baszkódni olyan dolgokkal amitől sok embert elkapott volna a harci ideg.....
Sosem mondtam olyat, hogy a pólóban meg az alhambrában ugyanaz a féltengely van, azt mondtam, hogy az összes fosvágen ugyanaz, és ez így is van, csak ez megint átvitt értelemben volt, ami neked magas.
Mondanám, hogy a szövegértés fejleszthető, de felnőtt korban már nagyon nehéz 😄
Olvasni kell könyvet, regényeket leginkább. Facebook, fórum nem számít 🤣
Mert ez a" fogott rajta" csak a nyereséget bizonyítja,azt nem hogy ez milyen módon történt.
OK, szövegértésből nem vagy erős - de hogy a sajátodat se érted, az már dúúúúrva 🤣
...de nem vagy te hülye, látod, legalább annyi eszed van, mint pipinek, ő is így értette 🤣