Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyiknes se volt kozeleben sem nepszerusegben.
Evezni te fogsz,te szervezed. 😆
pl a bikini mennyivel volt jobb??
padödő meg mittudomén milyen rettenetek voltak régen
Remélem jönnek a puskásba ha nem akkor evezünk dél koreába. 🚣‍♂️ 🏊‍♂️ 🏄‍♂️
Mikor van koncert?
Tancolni biztos hogy nem.
Én a blackpinkre szavazok, mikor megyünk együtt koncertre? Táncolni te fogsz! 🕺 😁
A régebbiekhez képesti fordulaton csodálkoztam, ennyire átlátszóan lefizetődni kell tehetség, azt nem tudom igazat mond vagy sem, de ha jövőre az usákos villyanygyártók fizetik akkor hirtelen a kínai lesz gagyi.
Te biztosan ......
Na jó,de ettől függetlenül nem állít valótlan.
98 millió felíratkozó(gondolkodós) Ilyenkor felmerül bennem a kérdé, hogy a 98 millió a hülye vagy én(szemeit körbeforgató)
Akkor megvan honnan a nagy szakértelem az autókhoz. 😆
Én is ilyesmire gondoltam mert voltak neki olyanok is ahol a tesla-t magasztalta, most kína fizet így épp az övék a legjobbak.
Kicsit öregesen, de beszállnék. 😆
Iphone boltos volt, mielőtt ilyen nagy autóinfluencer lett... szóval tuti homár 😁
Most miért,mert ev buzi?Egyébként azt beszélik hogy tényleg buzi.
Babymonster:

http://youtu.be/Zp-Jhuhq0bQ?si=1hcvGZoQbt63v_Cp

Blackpink:

http://youtu.be/CgCVZdcKcqY?si=9WF2G9FUFTEZyzxi
mi a kérdés? Új szintre lépett bandi a teszla lehúzásában valószínű nem csepeg már onnan a lé és most sértődésében csúnyákat beszél pont mint az oviban 🤣
Mit mondott a suttyó? Hogy foglalt az összes supercharger töltő? Hát persze, hiszen vannak, akik a leglassabbra állítják, hogy a slim-fit szerkós driver békében fogyaszthassa latte-avokádos, mindenmentes italát...
Ugye, ugye.
Sztem kevés volt a figyelem, kellett egy kis hergelés :)
(mittudomén, hányok az influenszerektől)
Húú de írritáló ez a fasz, kb addig ütném ameddig mozog 🙈🤣
évente 1500 kilométeres futással egy villanyautó is bírná 30 + évig. 😂 Decemberbe nem nagyon kell autókáznom akkor megy bele 1500 km 🤣
fene se tudja
opelba belement kb 3000km a 2 műszaki között, a terepjáróba meg idén eddig 400km ment
nem nagyon mozgok autóval emiatt nagyjából mindegy milyen kocsi áll az udvarban
de mindenképp örülnék valami nagy villanyos böszme dög terepjárónak jó nagy akkuval azán lenne tavasszal-ősszel állófűtésem, nem kellene 5 takaró alatt lapulni amikor kint mindent lep a dér
na de 40-60 millát nem érne meg mert ugyanezt tudja egy 50 ezres aggregát meg 30m hosszabbító
savanyú a szőlő mi? 😅
majd meglátjuk hogy viselkednek 30 év úlva
mert az astra lassan 30 lesz és eddig bármikor beleültem elfordítottam a kulcsot elindult és elment ahova szerettem volna, és haza is hozott
egyszer okádott be a főtengely jeladó, ekkor érezhetően szarabbul indult de beindult akkor is és ment
szerintem ha betartanám a minimum karbantartásokat 10 év még lazán benne van, ha vigyáznék rá akkor még 20

azért kíváncsi lennék hogy a villany kocsik eltúlzott mértékű elektronikája meddig bírja majd