mi a szélvédőt a zsigulin mert akkoriban kifizette a biztosító a kőfelverődést de belekarcoltak egy ÁB feliratot
haver olyan profi volt hogy befeküdt az ülésbe és két lábbal kitolta 1 másodperc alatt
hát az azért korántsem biztos. 50-el meg is állhat ki is kerülheti esetleg ha ütközik is valami csoda folytán meg is úszhatja, bár 50 nem kis sebesség egy traktor ellen(gondolkodós)
egyébként mi lenne akkor? ha mondjuk vennék egy jó állapotban lévő középdobot ami megfelel a normáknak(gondolkodós) Nekem egybe van az scr meg a dpf. Aztán fognám nemes egyszerűséggel a vizsgára feltenném a jót. 2 évente ezt egyszer kellene csak cserélgetni(gondolkodós)
Csak en latam par videot, amikor a traki huzna ki sarbolvalamit, a hatso tengelyre all az erolkodestol, amikor a buzi elveszi a gazt, csak ugy durranva esik vissza az elejere. Es nem torik kette a traktor. A motoros hulyegyerek elkottazta, megjarta.
Ezért kell újat venni szerviz inklusivval... öt évig használtam a bmw-t, egyetlen filért nem fizettem se javításra, se kötelező szervizre.
Elvileg ez külön fizetős szolgáltatás, de sikeresen belealkudtam 😃
vettek 25 gépet megy a kf helyekre aztán ha megbizonyosodnak hogy evvel beszopathatják a népet akkor megkövetelik a maszekoktól is a gép meglétét
persze valami ner ember lesz a forgalmazó..... már ha marad a kedves vezetőnk és a baráti társasága
Ja, hogy azért nem lehet bevezetni mert beborulna az ország? Hát erről írok 2 napja, de ez mivel már a gépek is megvannak nagy eséllyel bevezetésre kerül, de talán nem, majd ha a közlönyben is lehozzák akkor lesz biztos. 😁
Csodálkoztam is, de ő mondta, hogy sdi motor van benne, majd holnap elkérem a forgalmit, de a lényeg, hogy eszi az olajat és nem keveset és mivel 2020 óta már a benzinesben is kötelező a dpf így nyilván van benne. Más ami nem a motorjához tartozik az az, hogy a légzsák hiba minden indításkor ordít újkora óta és csak pingvineznek mikor említi. 😁
De miért nincs gondom vele,mert figyelek a dpf működésre.Arról nem beszélve,mint már írtam,teljesen felesleges ez a hiszti,ha ez így bevezetésre kerülne akkor összeomlana az ország,azt meg senki nem akarja.Meg lesz adva egy olyan tág határ hogy gyakorlatilag az hasal el amiben nincs,vagy tényleg véres a torka,de az meg hasaljon is el.
haver olyan profi volt hogy befeküdt az ülésbe és két lábbal kitolta 1 másodperc alatt
mert egy dobozba bezárnak néhányat és mikroszkóppal számolják a korom szemcséket
Elvileg ez külön fizetős szolgáltatás, de sikeresen belealkudtam 😃
persze valami ner ember lesz a forgalmazó..... már ha marad a kedves vezetőnk és a baráti társasága