Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak sóher vagyok. Toyota Prius olajcsere 40-50ezer, de én 20ezer anyagköltségen magam cseréltem inkább, mert nem egy nagy téma.
mi a szélvédőt a zsigulin mert akkoriban kifizette a biztosító a kőfelverődést de belekarcoltak egy ÁB feliratot
haver olyan profi volt hogy befeküdt az ülésbe és két lábbal kitolta 1 másodperc alatt
hát az ötlet onnan jött, hogy gyerekkorunkba mindig csereberéltük a kerekeket a haverral épen melyikünk wartburgján volt vizsgaképes állapotú 😅
Egyébként az egy nem rossz megoldás,sőt,igazából össze is lehet állni,aztán 5ember megveszi közösen
tehát 80 millió egy ilyen műszer(gondolkodós) Valószínű minden maszek vizsgaállomás megveszi a kütyüt 😅
hát az azért korántsem biztos. 50-el meg is állhat ki is kerülheti esetleg ha ütközik is valami csoda folytán meg is úszhatja, bár 50 nem kis sebesség egy traktor ellen(gondolkodós)
csak arra a 25 vizsgaállomásra vihetik a dízelt vizsgáztatni ami az országban futkos 😂
egyébként mi lenne akkor? ha mondjuk vennék egy jó állapotban lévő középdobot ami megfelel a normáknak(gondolkodós) Nekem egybe van az scr meg a dpf. Aztán fognám nemes egyszerűséggel a vizsgára feltenném a jót. 2 évente ezt egyszer kellene csak cserélgetni(gondolkodós)
drágák lettek ezek a csíkszeműek is
mert egy dobozba bezárnak néhányat és mikroszkóppal számolják a korom szemcséket
2 milliárd? Akkor javítom, egy neresnek 800 millió 😁
Nem,25 darabot sikerült beszerezni 2milliárdért.
Sikeresen belealkudtad,amit ők előtte belekalkuláltak a vételárba,szóval a vételár azt már amúgy is tartalmazza.így mindenki boldog.
Az egyaltalan nem biztos.
Azt hozta ki a szakerto, csakhat... Ott volt a video rola, es az mast engedett latni, mint amit a szakerto mondott.
Csak en latam par videot, amikor a traki huzna ki sarbolvalamit, a hatso tengelyre all az erolkodestol, amikor a buzi elveszi a gazt, csak ugy durranva esik vissza az elejere. Es nem torik kette a traktor. A motoros hulyegyerek elkottazta, megjarta.
Nem vicc, valami neresnek ez minimum 25 millió... 😁
Ezért kell újat venni szerviz inklusivval... öt évig használtam a bmw-t, egyetlen filért nem fizettem se javításra, se kötelező szervizre.
Elvileg ez külön fizetős szolgáltatás, de sikeresen belealkudtam 😃
Tényleg 25 van? Azt hittem vicc.
vettek 25 gépet megy a kf helyekre aztán ha megbizonyosodnak hogy evvel beszopathatják a népet akkor megkövetelik a maszekoktól is a gép meglétét
persze valami ner ember lesz a forgalmazó..... már ha marad a kedves vezetőnk és a baráti társasága
Ja,max a kpm vizsgaállomásokat ezzel a 25géppel.
Azt nem tudtam, hogy 25-öt vettek mert azt mondták, hogy ellátják vele a vizsgaállomásokat az meg nem kevés.
Na de ezt mégis hogy akarják kivitelezni 25géppel?Nem nem lehet,hanem nem akarják.
Ja, hogy azért nem lehet bevezetni mert beborulna az ország? Hát erről írok 2 napja, de ez mivel már a gépek is megvannak nagy eséllyel bevezetésre kerül, de talán nem, majd ha a közlönyben is lehozzák akkor lesz biztos. 😁
Csodálkoztam is, de ő mondta, hogy sdi motor van benne, majd holnap elkérem a forgalmit, de a lényeg, hogy eszi az olajat és nem keveset és mivel 2020 óta már a benzinesben is kötelező a dpf így nyilván van benne. Más ami nem a motorjához tartozik az az, hogy a légzsák hiba minden indításkor ordít újkora óta és csak pingvineznek mikor említi. 😁
De miért nincs gondom vele,mert figyelek a dpf működésre.Arról nem beszélve,mint már írtam,teljesen felesleges ez a hiszti,ha ez így bevezetésre kerülne akkor összeomlana az ország,azt meg senki nem akarja.Meg lesz adva egy olyan tág határ hogy gyakorlatilag az hasal el amiben nincs,vagy tényleg véres a torka,de az meg hasaljon is el.