mivel tizenezer egy féklámpa kapcsoló 150 forintból újraépítettem 10 perc alatt
előző gazdi síkban levágta a vezetéket alig találtam forrasztható rezet
júniusban 3 kwh áramot fogyasztottam, júliusban meg 19 kwh
ez van amikor a nej néha megzakkan és este mos-szárít a géppel mert ugye azonnal kell valami
tékozlás pazarlás.... aztán meg is van a 600% feletti emelkedés ami azért szíven ütött
Pircsi akkor is ki van használva, ha nekem a motorozáshoz túl meleg van. Pöci fél napokat képes dögleni a takaró ponyván. 😍
Ha éppen nem ott van, akkor meg mellettem punnyad a saját székén a szobában.
Benne vagyok egy csoportban ahol mindenki leírja mik voltak az érdekes halálhörgései amit hallott vagy hallatott és ebből évente versenyt rendezünk ahol a győztes egy külföldi proszektúra körutazást nyer. 😎
Láttam törött öreg teslát 8 éve, de nem zavart sőt, én is vennék villanyt ahogy ezerszer írtam, ha most már megérné, de ne kezdjük újra a matekot, a csontkováccsal is így vagyok, egyszer láttam 20 éve az eredményét és tetszett, egy óriás ukrán az anyóst kezelte, haza kellett hozni mert nem bírt felkelni a kezelőasztalról, kérdeztük mi volt? Aszondja, az ukrán kérdezte hol fáj mire mondja a háta közepén mire az óriás egy ütéssel úgy hátbabaszta, hogy elájult és 3 hónapig a wc-re is kísérni kellett, na ez tetszett, de nem próbálnám ki. 😆
előző gazdi síkban levágta a vezetéket alig találtam forrasztható rezet
A másik macskám, IV. Béla már jobb súlyban van.
ez van amikor a nej néha megzakkan és este mos-szárít a géppel mert ugye azonnal kell valami
tékozlás pazarlás.... aztán meg is van a 600% feletti emelkedés ami azért szíven ütött
Ha éppen nem ott van, akkor meg mellettem punnyad a saját székén a szobában.
Aluminiumot viszont igen, ami tobbet art, mint hasznal.