magyarországon akkora a jólét hogy mindig csak hibátlan jó autót ad el a nép, persze frissen leszervizelve és új gumikkal
amekkora sóher vagy tuti nem adsz el semmit se amíg megfelelően működik
előbb elhinném hogy most született meg nyíregyházán a nagymamád és minden héten meglátogatjátok azért kell a másik kocsi mert kicsi lett a hatótáv a daciának emiatt
a dácsia jó kis autó(meghajlós) Nagyjából gombokért van hozzá minden, komfortosan elvisz 200 km egy szuszra(kezeit széttáró) Nem tudok rosszat mondani róla(kezeit széttáró)
Nem számolták be? Miért? Mikor tavasszal csak nézegettük az új dustert és a megane-t nem akartak elengedni úgy, hogy ajánlatot nem tehetnek a clio-ra. 😆
Passat is annyi volt.Egyszer már mondtam hogy annyi a határ egy autóra.De igazad van,tényleg nem kap,mert hogy nem kell neki,ilyen az mikor jó autóba ül.Te is sztároltad a bmw-t,aztán annyira fasza hogy vettél helyette egy kínait.
Én is kérdeztem az asszonyt hogy nem cseréljük le az autóját,de hallani sem akar róla,azt mondta hogy csak akkor ha a passat is marad,de nem úgy hogy én használom mert én lelakom.Mondjuk meg tudom érteni mindkettőt,hogy a te feleséged szabadulni akart attól a pattanástól,meg hogy az én feleségem nem a passattól.
Azt mit tud akkuban, meg hatótávban ez a Megan?
amekkora sóher vagy tuti nem adsz el semmit se amíg megfelelően működik
előbb elhinném hogy most született meg nyíregyházán a nagymamád és minden héten meglátogatjátok azért kell a másik kocsi mert kicsi lett a hatótáv a daciának emiatt
azért az önszopatást nem tudod kitörölni a rendszeredből a francia vonal megmaradt....