Én nem utólag voltam okos már akkor mondtam, hogy az a protokol nem frankó amit leművelnek. Ha 10 emberből 9 meghal a lélegeztetőgépen akkor valamin biztosan változtatni kell. Én meg nem rohantam feltétlenül a vakcináért pedig fenyegettek a kormány részéről, ijesztgettek és diszkrimináltak, alsóbrendűnek tűntettek fel az oltottakkal szemben.
miután különösebb megpróbáltatások nélkül túlestem a betegségen eszem ágában sem volt vakcináért sorban állni. De most őszintén.
Ha utólag lettem volna okos akkor bennem is lenne 3 méreginyjekció mint bennetek. Utólag ti vagytok okosak csak már hiába(kezeit széttáró) Tikk-Takk 😅
Szerintem itt neked kéne a legjobban lapítani ebben a témában egy éven keresztül verted a tam-tamot csak azért mert a nejed látta, hogy hogy hullanak a lászlóban a félrekezelt betegek. az abban az időben nem kórház volt, hanem egy vesztőhely az orvosok voltak a kivégző osztag egy sintér telep volt. Mondom ezt úgy, hogy 16 évesen ott mentették meg az életem(szemeit körbeforgató)
a kovid vírus nem okozott tüdőgyulladást mert bakteriális tüdőgyulladás volt. a halált az ilyen okostónik okozták mint akár te akik 2 évre száműzték az antibiotikumot mert annyira koncentráltak a vakcinára (fejét fogó)
én nem hiszek se a lapos földben se a chemtrail meg hasonló idiótaságokban
de még a háttérhatalomban se
de
amikor egy vírus kutató orvos mondja( szóval nem gyógyszerész vagy ápolónő vagy beteghordó) azt hogy ez a vírus kurvára nem volt újdonság mert még sz elterjedés előtt hozzá lehetett férni kutatási célokra akkor azért csak arra gondolsz hogy a gyógyszer lobbi egész jelentős beleszólással bír az orvosi ténykedésbe, de akár a tanulásba is
de igazándiból ez egy olyan vita mint amikor a keresztény és az iszlám vitázik az igaz hiten mindenkinek vannak bizonyítékai de a másik ezt nem fogadja el
aki orvosi suliba járt az teljesen mást szemlélettel látja a világot mert ő negingathatatlanul hosz abban hogy amit csinál az jó és csak úgy kó ahogy csinálja/tanulta és ezen kívül minden konteó
Utólag persze mindenki okosabb, de egy soha nem látott kór esetén még jó hogy nem tudják egyből hogy kell kezelni, mi a legjobb.
De még szerencse hogy nektek ebből is van doktoritok és jobban tudjátok hogy antibiotikum kell a bakteriális fertőzéssel egyáltalán nem rendelkező betegnek. Ugye a mellékhatásokat is fejből soroljátok a szent antibiotikumnak, nem csak az oltások kitalált mellékhatásait ismeritek? Ez a vicc hogy a leghatásosabb eszköz az oltás az rossz, de az antibiotikum ami szétcsesz mindent tényszerűen ismerten, azzal nincs bajotok 🤣
Bezzeg ha megtámadja egy szuperrezisztens baktérium akkor meg azon menne a hiszti hogy miért adtak feleslegesen antibiotikumot, hiszen tudtátok előre hogy ez lesz 🤣
Óriási tévedésben vagy,magát nagyokosnak képzelő,ismét,ugyanis orvosi és jogi értelemben az agyhalott is halottnak tekintendő,holott a szíve még ver/het.
de ugye arról mélyen hallgatnak hogy csomó beteget meg lehetett volna menteni ha rendesen kezelték volna őket, csak elveszett az egész egészségügy az oltás mizériában, meg az idiótábbnál idiótább korlátozásokban
és még a mai napig nem volt senki sem olyan gerinces hogy kiálljon a nyilvánosság elé és kimondja hogy elkúrtuk az egészet, de most már tanultunk a hibáinkból és nem fog ilyen többet előfordulni
Ja, eszembe jutott... a pipi 😂