Igen,de mint mondtam,kísérleti alanyokra szükség van,aztán inkább ők mint a kutyák,mert ők önként jelentkeztek,szerencsétlen állatok meg nem.A kísérletre meg szükség van.
Mondjuk én ezért nem bántom őket (kezeit széttáró) a logikus gondolkodás nem tanulható az vele született adottság aztán, hogy ők hogy születtek arról meg nem tehetnek(kezeit széttáró) Köznyelvben ezt úgy mondják, hogy a sor legvégén álltak amikor az észt osztogatták és nekik már nem jutott 😅
Az ostobák nem hitték el hogy amit tolnak magukba az tök felesleges,olyannyira hogy a putyin átlőt két rakétát szomszédba,aztán ennek hallatán a covid is úgy megszelidült hogy ki is kiáltották az influenza veszélyesebb mint a covid,ez a sok hülye meg bedőlt ennek az egész maszlagnak.
őszintén szólva én igazából azt nem tudom, hogy, hogy akadsz ilyen zenékre? Ezt direkt keresed? Mondjuk én direkt sem tudnák keresni ilyet fogalmam se lenne, hogy kezdjek hozzá 🤣
na látod kapizsgálod már(meghajlós) A rongyosboltos meg a tűzoltó már akkor frankón megmondta a tutit úgy látszik a te "diplomás" orvosaid erre nem voltak képesek. Nem ugrották meg két kétkezi munkás értelmi szintjét sem(kezeit széttáró)
Egyébként nekem nem volt nehéz megállapítani miért is nem kell az oltás(gondolkodós) Még a vakcina megszületése előtt náthás lettem. Egy napig fájt a torkom majd 2 napig folyt az orrom. Még csodálkoztam is, hogy ilyen gyönge influenza van idén. Aztán elmentem egy ilyen konténeres kocsiba ahol vért vetettem, hogy 15 ezerért megállapítsák, hogy túl vagyok a kovidon. Aztán amikor kijött a szérum akkor nekem meg sem fordult a fejembe, hogy ebből egy cseppre is szükségem lenne. Szegény bogyó meg remegett az ágy alatt 4 oltással a vállában. 😅 Annyi szurka volt már benne aki nem ismert azt hitte, hogy lövi magát a napi adagért 😂
Sok orvos mennyit küzdött ezen, pedig csak egy autófényezőt meg egy rongyos boltost kellett volna megkérdezni, azok tudták a tutit 🤣... vagy egy-két idióta celebet, mert azok meg isten tudattal rendelkeznek, és azt hitték nekik semmi bajuk nem lehet 🤣
Ezzel csak az a baj hogy ezt ránk eresztették,haszon szerzés céljából,és mivel látták hogy a sok birkát meg lehet hülyíteni,mert sorba állnak érte,sőt még repetáznak is,így tulajdonképpen 5 évente küldhetnek valamit ránk,mert a birkák majd azért is sorbaállnak.
szerintem az orvosok többsége bízott az oltásban mert eddig ilyen szintű pénzszerzés sosem volt mint ez a covid vakcina
és ugye a vírus létezett emberek millióit betegítette meg elég súlyosan
azért egy világ járványon ekkora pénzeket nyerni nem etikus dolog
persze senki se várja el azt hogy ingyen vagy önköltségi áron adják a vakcinát vagy a gyógyszer mert különben nem lenne pénz a fejlesztésre, de azért a világjárvány megelőzése/megállítása ne csak a pénzről szóljolon
Aki más véleményen volt azt cenzúrázták az egész világon. Cenzúrázták, ellehetetlenítették, bebörtönözték. Nem nagyon lehetett itt mást mondani mint amit bil gétsz elképzelt. Az írásodban a 10%-orvoslás részt nem értem pontosan. Sok millió ember azért halt meg a világon, mert nem kapta az alapvető ellátását mivel a kovid élvezett előnyt mindennel szemben, mindent annak rendeltek alá. Az ellátáson kivűl az életmentő műtéteket is halogatták. Itt mellettünk kocséron egy középkorú csávót nem műtötték meg szívről, mert kovid mizéria volt halasztották neki oszt ez miatt odalett(kezeit széttáró)Aztán így igen sokan meghaltak. Ezért nem értem az orvoslás részét amit írsz(gondolkodós)
mindig is voltak ellen vélemények itt is meg külföldön is csak a fősodor egyből laposföld hívőnek meg alusipkásnak nevezte őket
közben meg az is milliárdokat kaszált aki csak a vakcina üvegét gyártotta....a benne lévő anyagról meg beszélni se érdemes olyan pénznyerő volt
ma azért már akinek van egy kis esze belátja hogy 90% üzlet 10% orvoslás volt ebben a covid mizériában, ami azért eléggé etikátlan
csak sokan még ha már tudatosult is bennük nem mondják ki
Számomra tudod mi volt a legjobb érv az oltás mellett? az hogy dk feri kampányolt ellene 😁
Ő biztos, hogy az egyszerű emberek érdekeit nézte, nem azt, hogy hulla hegyek legyenek az országban, és megbukjon a fidesz 🤔
Ezek az emberek akkor is ott voltak,csak ti ezeket az embereket nem hallottátok meg,most annyit változott a helyzet hogy már azok is ezt mondják akik ilyen olyan okból még mást mondtak.
Egyébként nekem nem volt nehéz megállapítani miért is nem kell az oltás(gondolkodós) Még a vakcina megszületése előtt náthás lettem. Egy napig fájt a torkom majd 2 napig folyt az orrom. Még csodálkoztam is, hogy ilyen gyönge influenza van idén. Aztán elmentem egy ilyen konténeres kocsiba ahol vért vetettem, hogy 15 ezerért megállapítsák, hogy túl vagyok a kovidon. Aztán amikor kijött a szérum akkor nekem meg sem fordult a fejembe, hogy ebből egy cseppre is szükségem lenne. Szegény bogyó meg remegett az ágy alatt 4 oltással a vállában. 😅 Annyi szurka volt már benne aki nem ismert azt hitte, hogy lövi magát a napi adagért 😂
http://youtu.be/Fxqp8r2sgGU
😆
http://youtu.be/l3Wa9KP2iYs
http://youtu.be/mE4pgZgoEqo?si=J_A_hWV7GCkpOMFA
😂
és ugye a vírus létezett emberek millióit betegítette meg elég súlyosan
azért egy világ járványon ekkora pénzeket nyerni nem etikus dolog
persze senki se várja el azt hogy ingyen vagy önköltségi áron adják a vakcinát vagy a gyógyszer mert különben nem lenne pénz a fejlesztésre, de azért a világjárvány megelőzése/megállítása ne csak a pénzről szóljolon
közben meg az is milliárdokat kaszált aki csak a vakcina üvegét gyártotta....a benne lévő anyagról meg beszélni se érdemes olyan pénznyerő volt
ma azért már akinek van egy kis esze belátja hogy 90% üzlet 10% orvoslás volt ebben a covid mizériában, ami azért eléggé etikátlan
csak sokan még ha már tudatosult is bennük nem mondják ki
Ő biztos, hogy az egyszerű emberek érdekeit nézte, nem azt, hogy hulla hegyek legyenek az országban, és megbukjon a fidesz 🤔