Elég nagy autó akkor a passzát, mert kitölti a teljes látóköröd, nem csak a fókuszt.. 🤣
Ui: elég sok embert ismerek, akire egy kivénhedt kamu tűzoltó (aki swarcba autót festeget) irígy lehetne... 😃
Láttam egy bmw-s tesztet,talán i5,aztán néha viszonyították a sima ötöshöz,aztán mondják hogy nem hiányzik annyira az a +300lóerő mint az a 300(vagy több)km hatótáv.Nagy igazság.
De én nem veszek új autót,én az az autót veszem amit te megveszel 20 millióért,buksz rajta 5év alatt 10 milliót + a drága kötelező szervizek a gari miatt,én meg megveszem 5évesen 10ért,aztán használom 10évig.
Ilyent csinálok. Befőttesüvegbe csülök meg zöldségek meg az a mézes pác, aztán zsupsz, bele a fazékban lévő vízbe, és hát elég lassan, a legkisebb lángon már vagy 5-6 órája fő, de most kapcsoltam le a gáz, lassan kihűl és jó étvágyat.
Nem vagyok hozzáértő,van a kozelemben több elektromos autó, de véleményt nem tudnék formálni. Annyit mindenképp hozzáfűzök a posztodhoz, hogy sok szerencsét hozzá. Ránézésre azért sokkal előnyösebb lessz. 😉
Az már egész jól használható, és ahogy nézegetem a töltési sebesség is jónak tűnik.
Gratulálok hozzá. A villany fertőző, először csak bevásárló kocsi, a végén meg majd itt fikázod velem együtt a dízeleket, hogy milyen büdösek 🤣
Én pl csak tükröt tartok.Én évek óta ezeket hallgatom,azért veszek használt autót mert nincs pénzem újra,meg milyen szar használt autót venni mert abba már belefingottak stb,ere most ezek az emberek közül az egyik használtan vesz autót.......mást nem is kívánok hozzáfűzni,tükröt tartok.Egyébként szerintem ez az irigység egy teljesen ostoba dolog,én pl soha nem egy dologra fokuszálok,hanem a kompletten az egészre.És akkor itt fel is lehet tenni a kérdést hogy kire is kéne irigynek lenni,itt vagy bárhol máshol?
Ui: elég sok embert ismerek, akire egy kivénhedt kamu tűzoltó (aki swarcba autót festeget) irígy lehetne... 😃
A BMW tökéletes volt, de eljött az ideje váltani.
Most mintha már értelmesebb áron indulnának a villanyos Rönók.
végülis nem kell beismerni hogy szart vettél az asszonynak mert a tények igazolják 😂
Gratulálok hozzá. A villany fertőző, először csak bevásárló kocsi, a végén meg majd itt fikázod velem együtt a dízeleket, hogy milyen büdösek 🤣