Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként annyira nem néz ki rosszul(gondolkodós)
Milyen nevet adtál a levesnek?
"Minek nevezzelek"? 😆
Na, itt is van. Meg a krumpli beleapplikalasat kell megoldanom, de nagyon jo ize van.
Annyira még nem.
Most nem azért,de ennyi erővel most is ösztönző lehet,ha csak rendes konnektorról töltöd 70 forintér is......ha csak ez számít.
Ok, ez jó, az autót töltöd róla? Illetve igen hisz a szaldóban benne van ha bedugod az autót a hálózatba és gondolom jelenleg ha csak ezt az autót nézzük tényleg nem érné meg amíg csak egy van, de nekem nagy ösztönző lenne, hogy mondjuk a te dákódon elgondolkodjak ahogy a klímás fűtésnél is a h tarifa komoly érv volt.
6 valamennyi most a napelemem de 9-ig bővíthetem mert az inverter 9-es és a szerződésben is ez van. 4 év alatt kb. 8 ezret fizettem az áramra de ez is csak az miatt, hogy meghagytam az éjszakai áramot ami ugyan le van kapcsolva de van valami általánydíja(kezeit széttáró) Majd ha lejár a napelememről a 10 év akkor lehet, hogy jól jönne egy ilyen 15-ezres opció de most én nem élnék ezzel a lehetőséggel amíg van jobb.(kezeit széttáró) pedig mindeki, hogy fikázott már,hogy hány évre előre kifizettem a vellanyszámlát, hogy mekkora marha vagyok és tessék. Mára már ingyen van az ami a tetőn van 🤣
Nem? Pedig elég olcsónak tartom, gondolj bele ha megvennéd a linkelt opelt és azt is meg ezt is azzal töltenéd? Ha jól sejtem a napelemed kevés lenne hozzá, amúgy csak az asszony mostani használatához az elég? 🤔
Mondtam ilyet hogy rám irigykedni kéne?Nem,nem kell.Szerintem a középrétegnek abszolút nem kell/kellene irigykednie semmire.
én ezért nem fizetnék havi 15 ezret 😅
volt ekkora autóm. Tökéletes volt egyik várostól a másikig járni meg autópályázni. De a városban ezzel nem kellett parkolni(ujjával nemet mutató)
dákó is megjárta pestet töltés nélkül. Csak az asszony mindig szűkölt. 😅 Egy pár kilówattot beletöltöttem mindig a pluginál, hogy nyugodt legyen az öreglány 😅
majd kiderül. Télen biztos necces de valami hőszivattyú is van benne, meg tükörmonitor meg az apjafaxa tudja még mi meg egy buzi nagy tévé de nekem magas ez mint nyúlnak a lórács 😅 Az öreg ilyen autónáci összeválogatott hozzá egy halom extrát. NMem tudott egyezkedni valamiért a szalonokkal kecskemét, szeged nem teljesítették az öreg kívánságát így békéscsabáról vette meg az autót 1400 kilométerrel. Azért ez kellett neki mert ebbe valami karbon-harod hifi vagy mi a tököm van 😅 Felvette az öreg a hangerőt mutogattam, hogy kapcsoljuk ki mert a hangos zenét legfeljebb részegen viselem el 😅
csak nehogy összekeverjétek a befőttel a spájzban. Kellemetlen lesz amikor meggyízre számít az ember 😅
(meghajlós)
A dákó tök jó. Csak nem tarok meg egy autót 10 + évig ennyi.(kezeit széttáró) 4-5 évente mindig vettem a nejnek egy autót ezen később sem tervezek változtatni(kezeit széttáró)
de hát nekem van egy dízelautóm ami kicsit se büdös 😅 Igaz teszem is bele a pénzt, hogy ez így is maradjon 🤣
állami támogatás most cégesre jár ezt a nej nevére kívántam íratni.
én is hoztam egy 3 éves hibátlan autót az öregektől frissen szervizelve. júli 24-én volt a szerviz utána hoztam el az autót.(kezeit széttáró) Nem volt nagy pénz 55 volt a szerviz itt a számla. + rakatott rá az öreg júli 4-én 2 év extra garanciát 240-ért. Erről is meg van a papír. Kaptam hozzá 4 alufelnit felgumizva 440 ezer erről is itt van a papír.(kezeit széttáró)
a dákó 4 éve nálunk van ezért megy. 4 év múlva ez a retyó is menni fog a portáról(kezeit széttáró) A dákó hibátlan. összes hibája annyi, hogy a töltőfedél nyitó füle el van repedve azt cserélni kell itt a neten nem találtam hozzá ilyen nyelvet majd felhívom a rönót, hogy szerezzenek. A másik hiba annyi, hogy a hátsó 2 emelési pont megrozsdásodott. 3-3 csavarral leszerelhető. Levetem, lecsiszoltam lerozsdamaróztam lefestettem. Ha megszárad vissza teszem. Ezt az autót pajti be lehetnem tolni a szalonba új autóként eladni(kezeit széttáró) Egyébként tök min1 te mit hiszel(kezeit széttáró)
Igazság szerint, belegondolva azért nem olyan rossz nekünk itthon.
Jól hangzik ez a 11ezer forintos havi korlátlan töltés, de most visszanéztem a statisztikámat, és 10715forintot fogyasztott az autóm ha a 70forintos árammal számolom, miközben azért jórészt a napelem fedezi a villanyautózásom áramigényét.
https://villanyautosok.hu/2024...

Sajnos nálunk olyan nem lehet hogy a polgár jól járjon, ha el is lophatja Lölö.
Egy videóban láttam, hogy a Polgár aki usa-ban él valami napsütötte helyen ott állami támogatással az áramszolgáltató felszerel egy falitöltőt a házra/garázsban ami havi 15000ft-nak megfelelő dollárért korlátlan töltést biztosít autóba, na ez erősen vonzó.
Az a Zoli. Pipinek nem adok egy évet, és amikor belerohadt a gázolaj a tankba eladja, és vesz egy ilyet, mert ebben a motorcsónakja is elfér nem csak a felfújható 😆
https://www.opel.hu/kisteherau...
Tesztelte a villanyautósok.hu
250-et mértek 130-al.
A tapasztalat az hogy normál forgalomban a 110-es fogyasztás inkább a jellemző, szóval 300-at el tud menni Pipi, ha nagyon nyomja 250.
Szóval ebben azért már van tartalék is, alkalmas hosszút távra is.

Most csináltak egy ágyugolyó futamot nemrég és ott pár perces különbségek jöttek ki 800km távon a kisebb és nagyobb akkus autók között valós körülmények között. A nagyobb akkunak olyankor van értelme, amikor van egy rendszeres utad ahol mondjuk nem kell megállnod tölteni a nagy akkuval, a kis akussal meg igen, de amikor olyan távon megyünk amikor amúgy is kell több töltés, akkor eltűnik a különbség. Pipinek még a Dacia is elég volt. Most legfeljebb annyi változik hogy megjárja töltés nélkül oda vissza az Budapesti állatkertet a gyerekkel.
Mar csinaltam egyet a minap, most alaplevel toltottem fel, igy mindenfele fuszer nelkul is, na jo, egy kaves kanal vegetat tettem bele, igazan telt ize lett. Ez nem fog sem leegni, sem odakozmalni, nem kell ra figyelni es ilyent nem kapsz ettermekben sem.
Elkuldom tamogatasbol az ehezo faszkalap afrikai niggereknek.