mindenhol vannak ilyen freelac féle öntudatos idióták
jártam úgy hogy az okmányirodában nem engedett fizetni kártyával mert az asszony neve volt a kártyán
aztán ugyanavval a kártyával fizettem volna a postán a csekket
szerencsére a közelben volt az asszony aztán szóltam neki igyekezzen az okmányirodába
Nem tudom mennyivel, egy nappal, két nappal, de valahogyan a régi igazolványának száma került a papírra.
Mármint pont az adásvételi kitöltése előtti napban, napokban.
El kell vinni másik okmányirodába. Túlbuzgó idióta volt. Nem hiszem hogy grafológiai szakértő lenne az ott ülő ügyintéző. Az aláírások változnak. Nem kell egyformának lenni, hanem a mozdulatoknak kell azonosnak lenni.
Amúgy mostmár lehetne full online is ez az egész. Együtt leültök a gép elé a DÁP-al beléptek, és rákattintotok. Kész. Nincs probléma.
Ha már ez a téma, van egy sztorim. Úgy 10 évvel ezelőtt, vettem egy motort Békéscsabán. Megírtuk az adásvételit kifizettem elhoztuk. Viszem eredetiség vizsgára, minden rendben. Megyek tokmányirodába,a csaj vizslatja az adásvételit, és a monitort oda, vissza. Kiderült hogy nézik az összes aláírást, hasonlítják ahoz, amikor a személyit jogsit stb aláírtuk. Az eladó 3neves volt, és a 3.nevét hanyagul lazán firkantotta. Ezért az ügyintéző visszadobta, mondván hogy írjunk újat, mert ezt nem tudja elfogadni. Mondom neki, hölgyem, most ezért menjek 140kmt? Azt mondja őt nem érdekli hogy intézem, felezzük meg az utat az eladóval. Hívom a fószert, hallani sem akart az egészről, mivel ő mindig így ír alá. Sok agyalás után beugrott, hogy van ismerős aki rendszeresen arra jár. Így vele el sikerült küldeni, de persze ez sem szabályos.
A mama elment a gyerekkel, az adasveteli elore ki volt toltve az elado reszerol. Amugy ha a lejartat teszi elem, akkor sembiztos, hogy az ervenyesseget megnezrm. Minden nap tanulok valamit. Az okos ember csak egyszer hibazik. Ha nepper lennek, valszleg nem lenne ilyen.
Te, a minden törvényt betűre ismerő és betartó hogy tudsz ilyet elbaszni? mikor mi csináltuk az adásvételt, mindenki kiszorta az asztalra az összes papírját, ellenőriztük egymásét, pedig én általában szarok az ilyesmire 😁 de pont azért hogy utólag ne legyen egymásra mutogatás
Eh, ma akartam a járgányt átíratni, de az eladó tanúja, aki a felesége, pont akkor igazolványt cserélt és az adásvételire a régi szemig számát írta.
Kezdhetem elölről, de amikorra kaptam az időpontot, az a 16. nap.
egyrészt a 12 kb 10ezerrel több mint amit ér
másrészt meg miért dobjon ki az ember a kukába egy teljesen jó eszközt amikor kb 3g szén hiány van csak? mert ugye ez egy fesszabályzó is egyben
kb olyan mint amikor lekopik a gumid kidobod az autót a picsába
opelon amúgy percekben volt mérhető a csere ideje, mondjuk ez a bosch fosc(halom) nem oldható kötéseket tartalmaz
jártam úgy hogy az okmányirodában nem engedett fizetni kártyával mert az asszony neve volt a kártyán
aztán ugyanavval a kártyával fizettem volna a postán a csekket
szerencsére a közelben volt az asszony aztán szóltam neki igyekezzen az okmányirodába
A vevő nem.
Mármint pont az adásvételi kitöltése előtti napban, napokban.
Amúgy mostmár lehetne full online is ez az egész. Együtt leültök a gép elé a DÁP-al beléptek, és rákattintotok. Kész. Nincs probléma.
Senki nem ellenőrizgeti a tanú szem. ig.számát.
+15 perc volt
én nem nézegettem nézegesse akinek a munkája
Kezdhetem elölről, de amikorra kaptam az időpontot, az a 16. nap.
https://www.facebook.com/share/r/176F3WfwnH/
másrészt meg miért dobjon ki az ember a kukába egy teljesen jó eszközt amikor kb 3g szén hiány van csak? mert ugye ez egy fesszabályzó is egyben
kb olyan mint amikor lekopik a gumid kidobod az autót a picsába
opelon amúgy percekben volt mérhető a csere ideje, mondjuk ez a bosch fosc(halom) nem oldható kötéseket tartalmaz