Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat, pont az kene meg nekem a kertbe, mehek.
Pont nem tudtam, hogy mim nincs meg...
💌
Azért számold hozzá, hogy freelac képtelen elviselni a tökéletlenséget. Neki tényleg mű fű kellene, azt elég csak néha leporolni.
Egy igazi tökéletes pázsit meg iszonyat munka és költség.
Én is próbálkoztam egy darabig, megvan a tuti recept, de nem ér annyit az egész.

Ugye gyomirtózni kell minden évben, talaj lazító évente egyszer, gyep szellőztető tavasszal és ősszel, műtrágya ami a füvet támogatja a gazokat elnyomja. (kurvadrága, de tényleg hatásos) Folyamatosan öntözni és nyírni.

Kicsit azért elgondolkodtam. Kezdenek olcsók lenni a robot fűnyírók és egy elég jó locsolórendszerrel együtt nem sok gond lenne vele, de kutam kiszáradt, így meg nem fogok annyit locsolni amennyi kellene, ilyen nagy szárazságokban, szóval kár ebbe energiát feccölni ha nyáron úgy is ki van égve.

A fű egyébként megdöbbentően jól bírta. Kiégett a melegben esett egy nagyobb eső és kizöldült, most meg szép. A gazokkal meg annyira nem foglalkozom. A kétszikü gyomirtó elég jól megregulázta, nem feltűnőek és olyan igazi kinézete van, nem úgy mint a szomszéd gyeptéglás mogoldása ami hiába igazi, de k..va drága, és olyan természetellenesen tökéletes.

Illetve a talaj takaró növények sem rosszak. Az előkertbe ahol nem túl kedvezőek a viszonyok a legtöbb kultúrnövénynek én is inkább kis meténget akarok rakni. Az szépen elnyom mindent, és igénytelenebb mint a fű.
pár éve nézegettem ezeket, amik jó füvek voltak (hosszú szálú töltőanyagosak) azok olyan 7000ft/m2 áron voltak
nekem is van 3 csík ahová kellett volna de 500+ ezer lett volna a költsége szóval hagytam a picsába és nyírja az asszony ami éppen kinő
Lehet környezetbarátként hagyni full elgazosodni és rámondani, hogy méhlegelő, akár 1-2 kaptárt is lehetne letenni.
Annyit tuti nem koltok ra.
Ertem, azt mondta a boltos, ha elterjed, locsolo neha amikor hoseg van, es naha adok neki folyekonytragyat, akkor elterjed es nincs vele gond.
Kiváló és megtévesztő műfüveket lehet kapni.
Csak gondolod. A talajtakaró pl Dichondra ugyan ez,ennél még kétszíküre sem tudsz permetezni,ugyan úgy szopás.Én is most kezdtem el.Ráadásul geci drága.
Más.
Elegem lett a "pázsit" gondozásából a mai nappal. Már kétszer (korábban) felrobiztam, kifertőtlenítettem, bevetettem pázsitmaggal, bírta egy ideig, egyenként húztam ki a gyomokat, de ennyi. A szomszéd egy kőkorszaki fasz, tavasszal kimegy a balatoni házába, ilyenkor ősszel hazajön, de közben a kertje meg mint a rasztahajú, természetközeli őserdős buziké, mint gyűjt, minden majd kell valamire, onnét jön át a gaz. Tuti, mert a másik oldalon a kertben sokkal kevesebb a gaz. Ugye neki fontos a komposztálás (mi a picsának 100-150 m2 kertbe?), ott gyűjti a közös kerítésnél, de akkor meg jön a giliszta, a hernyó meg a bogár, de arra meg jön a vakond, de kerítés meg csak a föld felett van a vakondgeci meg alatta. Igaz, most nyáron elkaptam őkelmét...
🪓 💉 🛏️ 🪒
Reggel vettem Columbus EC-t, most lefújtam a gyepet, két hét múlva gyepszellőztető munka és ezután nem gyepet, hanem talajtakaró növényt vetek el.
Szinte vágni sem kell, mindent is kibír.
Agyő pázsit a kurva anyádat.
igazi üzletember vagy, simán tananyag lehetnél 😂
Nem is izgat fel, lehet tudni, hogy mennyire izgat fel mas velemenye, ebben az esetben meg az irigyseg beszel, mert azrt latom, hogy ezt a tipust mennyire nezik az utcan, mert nem gyakori marmu. A Stelvio-n mondjuk egyet sem lattam, meg a kornyekbeli kanyargokon sem, ezt mondjk nem is erem azota sem.
Meg hat tegnap is hogyan nezte az eredetvizsgas embr.
2019-es, 14500 km futasasal vettem.
Gyakorlatilag szinte karcmentes, a szinte azt jelenti, ha ossszeadom a karcokat, akkor kijon kb. 4 cm hosszra. Nincs kiulve, nincs elgorbulve, minden resze gyari.
Én is ezt mondtam. :)
Jó kis blokk ez, manuális váltóval egy CTX-ben simán elbírnám én is viselni.
Nem nekik vetted.... 😸
Így már mindjárt más!
Használni biztos nagyon jó, bár a formája nem az én világom. Gyakorlati szempontból viszont teljesen jó választás. (ahogy írtad, hogy neked mire kell) A mindennapokban én is a huszonéves, olasz Hatszöggel járok, bár az nem ez a kategória. (180-as)
Ez új, vagy csak alig használt?
postát állod adom a kettőért a kétezer ötöt(kezeit széttáró)
...az én világomban.
Persze van, aki köpdösi, lerobogózza.
mint írtam pont kettő van
de te sóher vagy, nekem igazi madár kell aki fizet is 😉
Az a lényeg.
Eddig sajnos csak olyan 200 km ment bele, de amugy most ugy gondolom, teljesen jol valasztottam. A fiatalabb, plusz extrakkal felszerelt meg jobb lenne, de remelem, ettol rosszabb jarmuvem soha nem lesz.
Franko a testhelyzet, no a hang, a vezetese is, eleg magasan ulok es ellatok az autok felett, szoval megerte az arat.
Elégedett vagy a választottaddal?
Kicsit megkésve, de a munkahelyen megrogyott a főnök, nem volt időm elővenni a gépet, ma volt eredetvizsgán, így hát most mindenképpen elővettem, emlékezve az elmulasztott képei dokumentálásra, tessék, itt van:
a kettőt? Akkor kell
lemaradt a másik fele
magyarországon hol lehetne ehhez madarat találni?
pont van két ilyen negyed dollárosom
odaadnám akciósan már 2500ért is