Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az etyeki platansoron ott volt a fenyképész,igaz beragadtam egy suv moge,de hatha van kép a vilag legjobb motorjarol,és a daliás pilotajarol.🤣
Hja, kb. zsákfalu, a földúton mondjuk el lehet menni szerdahelyig, de nem annyira frutti. A Kawasakival jártam arra, nem mondom, hogy élveztük.
Régen, amikor kistérségi közművelődési bejárásra mentem, igyekeztem a környező utcákat bejárni érdekességekért. A gugli maps megkönnyíti, de azért élőben az igazi.
Ó, akkor én/mi már majdnem otthon voltunk. Vagyis ha nem álltunk volna meg egy kávéra.
Drávacsehi felé akartunk világot látni hazafelé, de egyszer csak elfogyott az út a csigányoknál, jöhettünk vissza.

https://maps.app.goo.gl/CdoRPo...
Kb. másfél órával később értem oda, fél négy táján értem át a hídon
Hát esse' kicsi motor...
14:13-kor készült a fénykép, még egy 20-30 percet voltunk ott, és indultunk elfelé.
Kár, hogy elkerültük egymást.
Általában nem szemétkednek. De nyilván ott is van olyan, aki épp úgy érzi, hogy ideje turistát szopatni és beleköt mindenbe.

A nap állásából és az árnyékokból úgy saccolom, nem sokkal kerültük el egymást.
Én is feladtam már régen, de a bambuszom megszökött (persze kiderült, hogy nem is alul, de mindegy), körbeástam, körbehatároltam, a visszatemetés soha senkinek nem megy úgy, hogy ne maradjon valamennyi föld, nekem is maradt, azt áthordtam a szomszédnak, és most így, hogy a kertben vackoltam a szokásos karbantartáson felül, most jött meg az elhatározás.
Amúgy az a talajtakaró kislevelű bizbasz tényleg baromi drága.
Ja a fénykép😅
Jaja, nem akartam átmenni, mert a forgalmi még a régi tulaj nevén van, a hét közepén megyek a kormányablakba átíratni, igaz, hogy az adásvételi nálam van, de nem szerettem volna egy horvát rendőrrel baszakodni. Tudom, hogy elvileg nincs baj, de jobb a béke.
Ma én se mentem sokkal többet. Több volt a terv a hét elején még, de melóból maradt mára egy kevés.
ez nem inkább talaj maró?
hát ha nálam egyszerre minden gaz eltűnne a fűből elég kevés fűfolt maradna a helyén 😅 Amit ti még csak most kezdtek feladni én azt már kb. 15 éve feladtam 😅 Tök mind1 mit csináltam a gaz az állandóan csak jött és jött. Voltak pillanatok amikor ideig-óráig száműztem gyomstoppal ami meg épen erőre kapott volna kiszedtem kézzel. Aztán rájöttem minden évben valami más lett a slágernövény(fejét fogó) Hol a lándzsás útifű, hol a porcsin, hol a gyermekláncfű baxta fel az anyját(kezeit széttáró) Azt is izibe amíg sárga volt és nem nyílt el próbáltam egyenként kiszedni. De mire a kert végére értem tuti kinyílt néhány és elszórat a pitypang magját 🤣 Szélmalomharc ez(kezeit széttáró) aztán azóta rájöttem, hogy egyébként meg minden gaz zöld(kezeit széttáró) Amikor kicsire lenyírom egy hétig teljesen jól mutat(kezeit széttáró)
Ennyit motorozni 3 tabla kommersz csokiert es egy giga pac chipsert.Brrrr,de akcios volt a parkanyi lidlben.Van fenykep rola,de tulzasnak tartom azt is kipsztolni.🤣
Aha, Dráva part a szabolcsi átkelőnél :D
Mai menet az "új" motorral.
Sajnos elinduláskor még mindig behúzom a féket és rátaposok a baloldali trepnire. Nem mindig, de párszor igen. A tankolást is újra kell értelmeznem, valamint azt, hogy a kulcs nélküli indítás miatt a gatyómban hagyott kulcsot vegyem ki amikor hazaérek, mielőtt a nadrágot a mosóba dobom. Meg még pár dolgot újra kell tanulnom.

Viszont manuálban váltok és közben egy pillanatra elengedem a gáz, akkor pont olyan érzés, mintha váltós motoron ülnék.
https://www.youtube.com/shorts...
nagyon laza a motorosyard
Ahogy az angolos viccben mikor kérdezik a komornyikot álmélkodva, hogy mitől ilyen szép a pázsit? Hát a gondos ápolás, nyírás, locsolás mindezt 400 éven át.
Meg nem,de ha van tapasztalatod milyen a hatekonysaga megosztanad?
Nekem öko pázsit van.
Ami mindenfele zöld növény ami neha megjaratom a honda motoros bioeliminátort. 🤣
Nekem nincs bajom a fűvel. Toleráns vagyok és elfogadom olyannak amelyen 😆

Na de úgy hallottam hogy új Parkside cucc jött a Lidlibe. Próbáltad már?
Térkövezd le a picsaba az egeszet,ha kell szerintem van zöldben is. 😂
speciális talajlazítóm is van hozzá
A mufu tajidegen nekem. A szobaban szekem alatt van egy 1 m2-es darab, annyi eleg is.
Amugy szerintem abba is beleno a gaz, amikor telemegy porral.
A rozsa koruli zuzottko agyasban is mindig kino a gaz.
nekem ez is bőven tökéletes
2-3 naponta meg van locsolva aztán leszarom az egészet