Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is csak azért vettem két motorost, mert ahhoz adták a nagyobb akkut. Meg bevallom azért a 4 kerék hajtás sem volt hátrány számomra.
Az hogy mellette ilyen kicseszett erős, az nem annyira izgat, bár ha már van nem is bánom. Igazából ez csak mókázni jó. Használat szempontjából az egymotoros teljesítménye is bőségesen elég.
Mondjuk itt a porse csúnyán elpicsázta a bidét(gondolkodós)
https://www.youtube.com/shorts...
retyó megán elektrik 60 kw
Mi van most?
Pontosan. 10másodperc már egy sportos utcai autó volt, 6másodperc már egy keményebb sportautó, pl. egy Ferrari.
3-4 másodperc pedig a csúcs autók tudása volt amit legfeljebb poszteren láttunk.
Most meg egy villanyos családi autó tud ennyit, beszerelt gyereküléssel, miközben 2 liter benzin ára amit maximum elfogyaszt.
Akárki akármit mond, fasza dolog ez a villanyhajtás.
Persze vannak olyan villanyosok amiket direkt visszafognak, ilyen a Proace is, de pl. feleségem 136LE-s Zoe-ja is kifejezetten jól szedi a lábát 9.5másodperces 0-100-al.
ez lehet a duplamotoros(kezeit széttáró)
https://www.youtube.com/shorts...
Annyira azért nem. Gyártása már nyereséges, de kevesebbet adtak el mint szerettek volna, így a fejlesztési költségeket még nem hozta vissza. Ugyan akkor a Ford F-150 EV amiből többet eladtak és pár ezer dollárral olcsóbb, az még mindig veszteséges.
Szóval nem tudom ki baszott rá igazán.
Ugyan akkor azt is látni kell, hogy a Teslánál a CT-be belepakoltak egy rakás vadonatúj technológiát, ezek egy része lehet hogy nem jött be, de ettől még a későbbi modelljeikbe már rendelkezésre áll egy csomó megoldás ami a többi gyártónak nem, és így összességében nem volt ez kidobott pénz számukra.
Musk amúgy mondta ha nagyon nem jön be az embereknek ez a szögletes kinézet akkor csináltak volna egy hagyományosabb formát, szóval annyira azért nem lehet nagy a baj, ha még nem jöttek ki ezzel.
Jelenleg amúgy a ModelY a húzó modelljük, az termeli a nyereséget nekik, annyira hogy míg a Ford leépít, a Tesla növeli a gyártási mennyiséget.

Különben ez a politizálás, meg a Musk ellenes hergelés, jelentősen rontotta a Tesla üzleti eredményeit főleg Amerikában. Most hogy már ez nem téma, kíváncsi leszek hogy alakul a cég.
A végsebességet nálad mennyire korlátozták?
még a nejét is túlzónak tartom nem, hogy a tied(kezeit széttáró) Egyébként én sem áldoztam volna be 1,3 másodpercért + 200 kilót meg - 50 kilométert. Minek? (kezeit széttáró)
Az enyém 5,1, mert egymotoros. Mielőtt kitalálod, direkt ezt vettem 😀 a két motorosra 50 km-el kevesebb hatótávot írtak anno, meg 200 kg-al nehezebb is. Meg úgy voltam vele, mijafaxnak 500 ló - és igazából most is ezt vallom.
Ezzel is kikerülök az országúton bárkit - aki nem 500 lovas villanyban ül 😁
itt most az a kérdés egy mai világ leggyorsabb közúti benzin sportautó gyorsabb egy villanyosnál?
Haverék múltkor ültek egy 1020 le teszlába lepróbálták ők mondjuk nem találtak szavakat 😅
Azt mondták, hogy padlózás előtt a fejet neki kell tenni a fejtámasznak különben elszédülnek 😅
én már attól hüledeztem mamikor hazahoztam a nej kocsiját gyárilag 7,5 mp valaki egy tesztben állítólag kihozott belőle 7,2-őt.
Én csak a végsebességet néztem az 16 mp volt és 165 km/h van korlátozva sport fokozatban(kezeit széttáró) Már akkor csóváltam a fejem, hogy iskolába hordós kocsinak minek ez a gyors tempó meg hát legalább 25 éve konzervdobozokat vezetek azok meg nem sportautók hanem áruszállítók így el is vagyok szokva ezektől a gyorsulásoktól 😂
Én kerestem 0-100-ra gyorsulós videókat a proeszről de az én fajtámról nem találtam(kezeit széttáró) Amit találtam az a proesz villanyos 0-100 11 mp és a 177 lóerős dízel ugyanúgy 11 mp ez is óra szerint (kezeit széttáró) Valahogy egyszer megmérem az én 120 lovasomat szerintem akkor az kb. 16-17 másodperc környéke lesz 😅 Most azon csodálkozok, hogy régen egy benzines sportkocsi ami abban az időben minimum egy ház ára volt kiemelt lokációban tudott ilyen 4-6 másodperces gyorsulást amitől eltátottuk a szánkat(gondolkodós)
Ehhez képest ma már ezek fillérek amikor mamlasz is 4 mp alatti gyorsulást 14 misiért vesz meg ami jóindulattal egy garázs ára mostanság szintén frekventált helyen (kezeit széttáró)
Itt is az 😂 😂
Az összes dual motoros, ami most könnyen kapható, 500 LE körül van... kivéve az extrémeket, mint a Xiamiau meg ez truck (ami mellesleg jó nagy rábaszás lett Musknak)
Én csak "hűbazmeg" fokozatnak nevezem. Bárki beül mellém és lepadlózom, ez a szó garantáltan mindenki száját el fogja hagyni 🤣
Kicsit hibás, mert a csajszi simán lehet szupermodell... de amúgy értem a tréfát, sőt szeretem is 😁
Létezik. Ki is próbáltam Óbudán 😁 az értékesítő srác közben nem nagyon szólalt meg 🤣 530 LE, az összkerekes.
Igen. És még csak nem is kiemelkedő. Ez egy 4 tonnás dög ami legyorsul egy Porse911-est, miközben vontat egy ugyan olyan Porsche911-est 🤣 jó nyilván megkeresték a leggyengébb 911-est, de akkor is hatalmas trollkodás.
http://youtu.be/OyrTLYyIvNI
Ja. A viccekbe akartam... 😊
Na most néztem meg mi is ez igazából(gondolkodós) Az létezik, hogy ez a 2 tonnás vas 3,8 mp alatt van 100-on?(meglepődős)
fóka? Miért nem a jegesmedve változatot vetted meg?
BYD SEAL, kínai sedan.