Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 autó is flotta 😅 Én is így vettem az enyémet 😅 Egyébként a psa konszern villanydobozosairól nem volt nagy vélemény a teszteken amit néztem(kezeit széttáró)
Az utolsó mondatod miatt egyre érdekesebb a dolog, ugyan ritkán van áramszünet spontán még ritkábban, de azért ez nem egy rossz lehetőség.
Vettem egy truckot es az 700 km-t tud egy toltessel. 4 tonna 4 kerek meghajtas. 4 tonnat vontatva is tud 350 km-t. A toltes mehet 300 KW-tal szoval kb 40 perc. 4 masodperc 0-100. Ja es megy a haz rola egy hetig ha aramszunet van
Hát, nem kevés Tupperware kell lejöjjön róla.
Most megneztem a youtuben, hogy mit kell leszedni, hogy az elso lanckerekhez hozzaferjek... Hat, ezt nem gondoltam volna.
200km hatótáv,mi a szar ez?Tényleg itt tartunk még mindig,egy nyamvadt furgon 200km-t képes megtenni töltés nélkül?
Oké.😺
Holnap mutatom, csak olyan van most, ahol en meg a szallito sofor haver feszit mellette.
Akkor miert nem a csori maganszemelyeknek ervenyes arlistat linkeld be?
És hol van róla a kép? 😼
De a Proace-t csak Pipi miatt linkeltem, mert ő van oda érte. Amúgy meg ez egy Stellantisos izé, Toyota jellel.
Opelben olcsóbb ugyan ez.
https://www.opel.hu/kisteherau...

Szóval van már egész jó villanyfurgon választék. Nem csak a Merci horror áron.
Mlast kérdezd, ő is így vette. Azt hiszem 2023 előtt alapított cégek vehetik igénybe. Meg mintha valami bevétel előírás is lett volna.
Nem én a típus oldalt linkeltem. Csak picit kéne tovább látni az orrodnál és rögtön észrevennéd az árlistát. Persze tudjuk hogy nem ez érdekel, csak a baszakodás.
Drukkolok neked, hogy sikerüljön.
Nekem pont jól jött, már megint megvan hogy mit veszek motor helyett 😁 Mondjuk attól félek az állami támogatáshoz kezdőként kurvára nem felelek meg 🤣
Azért gondold el. Elektromos lakóautó, az előtető meg napelemből.
Képes vagy flottás árajánlatot ide linkelni?
Nyugi nem fogják. Olyan ez mint amikor a 2T autókat tiltották ki. Abból sem lett semmi. Újakat nem lehet majd eladni, az úton lévők maguktól is kikopnak, meg lecserélik mert jobb az új, az a pár ember aki ragaszkodik hozzá, pedig elég kevesen vannak, hogy senkit ne zavarjanak.
Tesla ugyan nincs, és nem is nagyon akarnak furgont gyártani, de van Toyota Proace van villanyból.
https://www.toyota.hu/flottaaj...
A pénznek én is tudok egyszerre több helyet is, még h 100* ennyi lenne is, csak akkor a vagyontárgyak lennének mások, pl. egy saját sziget.
Nekem, akinek a motorozás azt jelenti, hogy két keréken a tájat bámulva, és fontos, hogy hobbi célból, eljutok egy számomra fontos célhoz, ez, ezzel a "robogóval" ez kielégíti az igényemet.
Amúgy közepén van a blokk mint a tiéden, lánc hajtja, nem nagyon van több idom rajta mint egy sportgépen, és igen, automatizált, de teljes értékű váltó van rajta, nekem nem rosszabb érzés ezt használni, mint ami előtte volt.
A többi nem is számít.
Neked 😁
Tesla a hatótávra gyúr ....
legyen az a csatorna bárhol is, akár dél-afrikában 😉