Az akkori vételárat hasonlítottam össze. A próész 15 volt a béjemvé 15 volt a vita pillanatában újonnan(kezeit széttáró) nem azt hasonlítgattam össze, hogy a hulladék használtan megvett lelakott xarodat mennyiért vettet és én annó zsír új pöpec furgonomat mennyiért vettem itt a gazdasági bejáratról volt szó(kezeit széttáró) Szóval arról ha nekem csak ott lehet parkolni akkor a pont ugyan annyit érő autóddal te legfeljebb én mögöttem parkolhattál volna a gazdasági bejáratnál 🤣
Az ok,de az nc nem motor.
Szakadó esőben,paras sisakban,gumiruhaban is szivesebben ulok a 765-ön mint egy olyanon.
Es meg mindig megvan a pusztitó-csapasmérő robogom.
Az is valt ki erzelmet.
(Halalfelem) 🤣
Ja, aktuális listaárakat (ami, mint tudjuk, egy beköszönés után már -15% 😁) hasonlítottál az én régebbi vételáramhoz. Értem 😁
Akkor egyszerűsítsük már le: Te 6,3-ért vetted 20-ban, én meg 8,8-ért 19-ben. Melyik volt a több?
Ne arról habogjál, mennyiért is lehetett volna venni másnak, meg mennyit ért SZERINTED, meg hogy épp akkor mennyi volt egy új 🤣
Szóval húzzál a lelakott és szétbarmolt dízel Pezsó furgonoddal a gazdasági bejárathoz szépen 😄
Frissebbet, praktikusabbat, kényelmesebbet akart. Pont. Ezt kár tovább görgetni.
Kawának meg vannak rossz tapasztalatai, ugye ott volt nem is oly rég a bérelt ER6 vacak fékekkel.
az már az akkori árra vonatkozott be is linkeltem 15 misi volt akkora már a proesz ennyi volt akkor egy bmw. Én "extrákkal" 😅 6,3+ fáért vettem a furgont amit sosem tagadtam 2020 decemberében(kezeit széttáró) 3 év múlva használtan többet ért(kezeit széttáró) Az amit én vettem 10 felett lett volna magánszemélyként. Amikor te 2-3 éve elkezdtél gazdasági bejáratozni 😅 Na akkor pont egyforma volt a 2 autó értéke újonnan(kezeit széttáró)
Egy-két éve, mikor beszélgetünk az autó árakról, fikáztad a bmw-m, hogy a tiéd többe került... aztán most kiderül, hogy hatot se adtál érte újonnan, az enyém meg 9 volt használtan, egy évvel korábban...
Tehát akkor kamuztál, vagy most?
egyébként egyre több futárcéget látok villanyos furgonnal. Ők nem mennek napi 150 km-nél többet. Ha ezt a cég ingyen vagy olcsón tudja tölteni akkor meg parádés(kezeit széttáró) De majd mondja qwimbi ő egy ilyen villanyfurgonnal terít(kezeit széttáró)
hát pedig így van(kezeit széttáró) én amikor vettem a konzervdobozt 2020 decemberében alapáron 5,8 misi volt nettó. De ez csak úgy, ha cégre veszed. Kaptam a tojotától flottakedvezményre 24%-ot meg a szalon adott 1%-ot. 25%-al olcsóbban vittem ki mintha az utcáról beesek magánszemélyként(kezeit széttáró) Szóval bruttóba magánszemélynek ez 9,2 misi lett volna hiszen az áfát sem tudja elírni(kezeit széttáró) Ezért nem jellemző az, hogy magánszemély vesz egy ilyen dobozos autót horgászni(kezeit széttáró) Ezeket cégként veszik meg ez nem személyautó(kezeit széttáró) 3,4 misivel lett volna több egy alap modell magánzónak. Cégként meg minden szart el tudsz rá számolni az összes szervizet, alkatrészt még a mosást is(kezeit széttáró) és nincs autó adó utána mint a személyautónak(kezeit széttáró)
de a többi kacat meg nem nyomja a súlyt
egy újabb golf meg a tesla3 között kb 300 kiló eltérés van szóval nem egy egetrengető különbség
usás kocsikban néha egész nagy blokkot vannak aztán egy 5-6000 ccm blokk azért elég nehéz
Szakadó esőben,paras sisakban,gumiruhaban is szivesebben ulok a 765-ön mint egy olyanon.
Es meg mindig megvan a pusztitó-csapasmérő robogom.
Az is valt ki erzelmet.
(Halalfelem) 🤣
Akkor egyszerűsítsük már le: Te 6,3-ért vetted 20-ban, én meg 8,8-ért 19-ben. Melyik volt a több?
Ne arról habogjál, mennyiért is lehetett volna venni másnak, meg mennyit ért SZERINTED, meg hogy épp akkor mennyi volt egy új 🤣
Szóval húzzál a lelakott és szétbarmolt dízel Pezsó furgonoddal a gazdasági bejárathoz szépen 😄
Kawának meg vannak rossz tapasztalatai, ugye ott volt nem is oly rég a bérelt ER6 vacak fékekkel.
Tehát akkor kamuztál, vagy most?
A megvásárlás utáni első szervizbe meg belefér.
egy újabb golf meg a tesla3 között kb 300 kiló eltérés van szóval nem egy egetrengető különbség
usás kocsikban néha egész nagy blokkot vannak aztán egy 5-6000 ccm blokk azért elég nehéz