Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dízel meg a jelen.
Teszla furgont?minek az az embereknek?
Musk mar legyartotta? 🤣
Csatornapartig nyilván elég😅
én már valszeg nem veszek más kocsit, mint , ami most van, csak akkor , ha kitiltják a füstölőket és még akarok ótózni, akkor esetleg beülök vmi dodzsembe
Én is majdnem vettem már 2x is, de mindig volt jobb helye a pénznek, így megy ez csóróéknál 🤣
nekem egy teszla furgon kell (meghajlós)
Remélem vityáék a választás előtt ingyen osztogatják majd(meghajlós)
nem bánom . legyen teszlája mindenkinek 🤠
pusztuljanak már végre a lom benzi dízel autók. Villany a jövő(meghajlós)
az egy robogó
Ezt itt vagy 2 éve leírtam, megvették a döntéshozókat, de annyira mégsem, hogy teljesen belebukjanak a dologba, persze húzzák ameddig tudják, de kénytelenek lesznek változtatni.
egy uszállyal(kezeit széttáró)
pizzát meg kenyeret (kezeit széttáró)
nyilván fejlesztette gondolom innen indult az egyesség. Előtte egy lepukkant juh hodály lehetett szerintem abba nem lehet nívós éttermet nyitni ahol 6-7 ezer egy főfogás(kezeit széttáró) Gondolataim szerint erre a beruházásra egyrészt nem is volt pénze az önkormányzatnak meg képessége sem, hogy ezt nyereségesen üzemeltesse. A bérlő beletolta a rengeteg pénzt valamilyen szinten lelakta bérleti díj fejében aztán egy ideje nem egyeznek én nem tudom, hol csúszhatott el a párbeszéd minden esetre egymást szopatják. Az étterem nem hoz hasznot így sem az önkormányzatnak sem a bérlőnek. Arra azért kíváncsi lennék van e rá vállalkozó aki átvegye(gondolkodós) Bár könnyebb helyzetben indulna mint az előd aki megszülte a helyet és készre csinált mindent minden megvan de legfőbb értéke, hogy bejáratott a hely. Mondjuk szerintem túl volt egy kicsit hájpolva de pörgött. Amikor én voltam ott néhány éve egész hülyének néztek,hogy hétvégén beesek az asszonnyal meg a gyerekkel foglalás nélkül(gondolkodós) Valami félreeső helyet tudtak biztosítani azért na nem a főépületbe 😅
Az is ványadt.😆
szlovákiában csapoltan is van isteni(meghajlós)
Én is voltam hoztam is egy zsugorral de már elfogyott(kezeit széttáró) Még horvát cocta-m van de az utolsónak az alja(szomorú)
Tényleg, majdnem hatvan, csak ini emlegetett 30 lóerőt... utána se néztem, csak arra emlékeztem, hogy robogó, meg nagyon designos, viszont sárnehéz.
Harmincpar? Nem 750-esrol van szo?
Pofás kis gép, különben nekem is tetszik, de azért az a 30 pár ló tényleg kevés. Na persze nem kell 200, mint a hülye gyerekeknek, de azért szeretném, ha dinamikusabb lenne az átlag autónál - ha már motorra ülök...
egy 250es robogó már kb mindenre is elég, max akkor nem ha kurva nagy az arcunk és amiatt nem tudja leküzdeni a légellenállást az a szűk harminc ló 😆
Egyetértek.😃
Nekem bejon, mert nem a tipik robogó, tetszik a formaja, egyenesen ulok rajta.
Kérdezd a pipit mennyit vett.
Tiszta szerencse, hogy nem vagyunk egyformak.
Ennyit nem vtt senki.