én már valszeg nem veszek más kocsit, mint , ami most van, csak akkor , ha kitiltják a füstölőket és még akarok ótózni, akkor esetleg beülök vmi dodzsembe
Ezt itt vagy 2 éve leírtam, megvették a döntéshozókat, de annyira mégsem, hogy teljesen belebukjanak a dologba, persze húzzák ameddig tudják, de kénytelenek lesznek változtatni.
nyilván fejlesztette gondolom innen indult az egyesség. Előtte egy lepukkant juh hodály lehetett szerintem abba nem lehet nívós éttermet nyitni ahol 6-7 ezer egy főfogás(kezeit széttáró) Gondolataim szerint erre a beruházásra egyrészt nem is volt pénze az önkormányzatnak meg képessége sem, hogy ezt nyereségesen üzemeltesse. A bérlő beletolta a rengeteg pénzt valamilyen szinten lelakta bérleti díj fejében aztán egy ideje nem egyeznek én nem tudom, hol csúszhatott el a párbeszéd minden esetre egymást szopatják. Az étterem nem hoz hasznot így sem az önkormányzatnak sem a bérlőnek. Arra azért kíváncsi lennék van e rá vállalkozó aki átvegye(gondolkodós) Bár könnyebb helyzetben indulna mint az előd aki megszülte a helyet és készre csinált mindent minden megvan de legfőbb értéke, hogy bejáratott a hely. Mondjuk szerintem túl volt egy kicsit hájpolva de pörgött. Amikor én voltam ott néhány éve egész hülyének néztek,hogy hétvégén beesek az asszonnyal meg a gyerekkel foglalás nélkül(gondolkodós) Valami félreeső helyet tudtak biztosítani azért na nem a főépületbe 😅
szlovákiában csapoltan is van isteni(meghajlós)
Én is voltam hoztam is egy zsugorral de már elfogyott(kezeit széttáró) Még horvát cocta-m van de az utolsónak az alja(szomorú)
Pofás kis gép, különben nekem is tetszik, de azért az a 30 pár ló tényleg kevés. Na persze nem kell 200, mint a hülye gyerekeknek, de azért szeretném, ha dinamikusabb lenne az átlag autónál - ha már motorra ülök...
Musk mar legyartotta? 🤣
Remélem vityáék a választás előtt ingyen osztogatják majd(meghajlós)
Én is voltam hoztam is egy zsugorral de már elfogyott(kezeit széttáró) Még horvát cocta-m van de az utolsónak az alja(szomorú)