Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á,mit szólnának a szomszédok
B+, nem tudok 380-at említeni, ha eccer 80-at mentem vele 🤣
Most múlt 7végén épp 500, országút, 100-120 közt (ja, ilyet nem szabad írni 😁, német autópálya volt 😁)
130-al is 400 felett lett volna, de nem próbálgattam a határt, 330 után töltöttem, mert épp úgy jött ki előbb Sormás, majd Koper.
általában 14-17 kW/100 km-t mutat a kompúter.
Haver ekkora akkus Fóccvágenbe belecigánykodott 600-at, de papásan.
Gondoltam,de Nem az a lényeg,henem hogy ez említésre méltó.
Használd boldogan életed végéig akkor! 😁
82 a bidé? Az asszonyé 60 és 1,6 tonna az autó. vegyesben 400, üres pályán végig 130-al 280-300(kezeit széttáró) tied mennyit megy el 82 kw-al?
gondolom utána eladta(kezeit széttáró)
atyaég legalább 1,2 tonna az akku 😅
Még csak 370 valamennyi,mondjuk itt nem hírérték hogy nincs vele gond.Kicsit gondba is vagyok,én úgy szoktam autót motort venni hogy jön egy ilyen kattanás hogy lecserélem,vagy jön egy jó vétel.Na most is van ez a kattanás,csak hát nincs autó amelyiket lecserélhetném,harmadik autó meg teljesen értelmetlen lenne.
9 kw nem rossz, nekem 5 kw-os az inverter aztán kb mindenre is elég, csak azt nem bírja ha megy a mosógép meg a mosogatógép egyszerre aztán még rá van kapcsolva a mikró is ekkor fuck off felirattal kikapcsol 😂
Bakker, 180 kW... az enyém itthon Ejrópában már a nagyobbak közt van, 82 kW 😃 erről is elmenne a házam 8-10 napig (persze nem klímázva, azt én nem használok)
Nem tudom, nekem ez csak eddig volt meg... a régi 230 ezerig volt jó. A Bidé is jó már 21 ekm-ig 😀
Sajna 400 ezret futott pumpedűzém még sose volt, arról nem tudok mit mondani...
Nem tudom de nehéz. A gumi nyomás is 4.3 bar
Egyébként ez a bmw-nél elismerésre méltó?Mármint hogy nem volt vele gond 80ezer km-en keresztül?
180Kwh az akku szóval ha napi 20kwh megy el a ház fenntartására akkor meg több ideig megy. Nálunk a hurrikánok miatt (és a hanyavetett elektromos halozatnak köszönhetően) van azért áramszünet. A nagy klímát, sütött leszamitva megy az egész ház. 9Kw a beepitett inverter.
Nem feltétlen.....Vettem én is féléves bemutató autót. A kettő nem ugyanaz.........a teszt autót próbálgatják beeső érdeklődők, a bemutató autót többnyire középvezetők kapják meg felmatricázva és kizárólag ők használják, illetve megjelennek vele. De mondok jobbat is. Teszt autót kiadják egyetlen felhasználónak, bár az többnyire meg is veszi majd olcsóbban, de ehhez ismerős kell.....
Akkor mit is prédikálsz hogy használt autót veszek?Szánalmas......játszod itt az eszedet hogy mások belefingottak meg lerúgott szarok aztán használtan veszel autót.
Nem, saját használatú (állítólag) a tesztautók általában fullosabbak szoktak lenni, meg volt benne 17 ekm.
...de ha tesztautó volt, akkor sincs semmi, ki volt próbálva legalább - nem is volt vele semmi gond 80 ekm-en keresztül.
Teszt autó.. ...
Aha. A Wallistól, az volt a tulaja fél évig.
akkor már egymást nem is véleményezzük???
Az úgy gáz lenne 😅
Legkozelebb tuti kiirom hogy minden velemeny csak magamra igaz.
Ha mar ez a poilcy.🤔
Es nem volt egyertelmu.
Sztem az is jobb de minimum korszerübb
No de nem is neked vette, hanem maganak. Ugyhogy hivd, aminek akarod. :)
Nem,az autó kapacitása dönti el hogy a tulaj mennyit tud menni.