nekem tuti vinni kéne egy sámlit is amit a lábfejemmel felvennék ha már a motoron vagyok azt meg odapókoznám a tankhoz úgy, hogy a két lába közé beférjen a fejem amikor bele kell feküdni a plexibe.😅
Egyébként fogalmam sincs minek visztek magatokkal ennyi xart. (gondolkodós) Aki úr az csak egy bankkártyát visz az meg elfér egy zsebben is(kezeit széttáró)
A legjobban nekem az sw motech blaze jott be.
Puha taska minden elonye a hatranyok nelkul,Kb radug a ket tartora,bekattint ket csatt es annyi.
Hatrany hogy gusztustalanul draga.
Legtöbbx dugig van... és ha fellazul, húzok a spanin 😁 Hosszára felrakva mintha ott se lenne a motoron... kényelmes.
A Zindexes BMW fórumot akkor hagytam ott, mikor arról kezdtek beszélgetni, hogy a GSA-n a 160 liternyi fémdoboz mennyire szűken elég egy néhány napos túrára 🤣 szóval én nem vagyok "dobozpárti" 😁
A laza táskával az a baj, hogy igazodik benne a cucc. Lekötöd atombiztosan, de a rázkódástól elmozdulnak benne ami van, és tutira fellazul a kötés.
Ezt sajnos többször tapasztaltam, pontosabban mindig, amikor valami puha is volt a motoron.
Inkább pakolok kevesebb xart, most elvagyok egy 42 liter körüli műbőr henger táskával, az fel van kötve az utas ülésre, oszt' csá... észre se venni, hogy ott van.
Ne izgulj, én pont ugyanígy jártam a puhadobozokkal. Lógott, kellett a spanifer, idétlen időkig tartott a felapplikálása, menet közben mindig halálfélelmem volt, hogy befordul a kerekek közé.
Akkor lett utána keménydobozom.
ha 20-30 centitől szélesebb lógni fog ha nincs oldal merevítés
nekem alul volt a pótbelső, szerszámkészlet víz sztán kb kól álltak
de fent csak pár rongy volt
A prospektusban olyan jól mutatott, használva meg lóg, mint egy lottyadt fax 😡 még tartót is csináltam neki alul, pedig elvileg nem kéne... na anélkül végképp sehogyse állt 😁 Így felspaniferezve használható volt, csak negyed óra le-fel rakni.
Jobb, mint egy ormótlan oldaldoboz, egy hirtelen kikerülési manővernél kicsit nekimentem vele egy álló német X3 BMW-nek, de semmi baja sem lett 🤣
Azért most jó nagy szívás lenne ott kanyarogni - és még téli gumi sincs a motoromon, csak egy félig kopott sportgumi 🤣 ezen az úton esnék-kelnék, de biztos leizzadnék, mire felérek 🤣
Mikor utoljára ott voltam, nyár eleje volt... szerencsére az út tiszta volt, csa kicsit áztunk meg aznap, de nem hóval, csak esővel.
179 vagyok. 🤣
Puha taska minden elonye a hatranyok nelkul,Kb radug a ket tartora,bekattint ket csatt es annyi.
Hatrany hogy gusztustalanul draga.
A Zindexes BMW fórumot akkor hagytam ott, mikor arról kezdtek beszélgetni, hogy a GSA-n a 160 liternyi fémdoboz mennyire szűken elég egy néhány napos túrára 🤣 szóval én nem vagyok "dobozpárti" 😁
Ezt sajnos többször tapasztaltam, pontosabban mindig, amikor valami puha is volt a motoron.
Akkor lett utána keménydobozom.
nekem alul volt a pótbelső, szerszámkészlet víz sztán kb kól álltak
de fent csak pár rongy volt
Jobb, mint egy ormótlan oldaldoboz, egy hirtelen kikerülési manővernél kicsit nekimentem vele egy álló német X3 BMW-nek, de semmi baja sem lett 🤣
Mikor utoljára ott voltam, nyár eleje volt... szerencsére az út tiszta volt, csa kicsit áztunk meg aznap, de nem hóval, csak esővel.
amióta érintős azóta nem kérik el