Jövő hétre jobb időt mond, még egy utat én is tervezek, de nagyon-nagyon feltételes módban. Az bizonyos, hogy akár így, akár úgy, de a hosszú hétvégén nálam is vége az idénynek.
múlt évben volt
dubaj tetszett neki, de pl adudabiban egy komplett odavalósi ruhaszettet kellett felvenni ha valami templomot meg akartak nézni
idén lasvegasban voltak, 20 dollárból csinált nyerőgéppel 63 dollárt szóval erősen plusszos volt a túra 😂
jövőre kína a terv, de ez még képlékeny
nekem elég a csatornapart, utálok sokat utazni
Mentem egybő százast de nincs az a kibaszott jó idő. Bükkbe amig sütött a nap jo volt de amint beborult kellett a markolat fűtés. Mondjuk két hete horvátba az ülésfűtés is jól jött, ugyhogy ahhoz képest mindenképp jobb idő volt.
Nem.szeretem az őszt, de ilyenkor a hegyekbe szép a táj, az uton szállingózik az avar, a fák vörösek, sárgák, barnák.....
Nem hinném, hogy véglet vagyok. Meghatározott időközönként átutalok neki egy bizonyos összeget a közmű költségekre, mert a nevén vannak ősidők óta a számlák. Én azt tartom idejétmúltnak, hogy az a csudacsalád, ahol minden közös, ami nem jelenti azt, hogy rossz, de nem korszerű. Én a közös mindennek még több hátrányát láttam, mint amikor megvannak a határok.
Megint le kell írnom, én láttam, amikor egy meglett férfinak a felesége, akinél kb. 10* annyit keresett, nem engedett motorkerékpárt vásárolni, láttam, amikor a kolléga a nem induló autóba a szerelést meg kellett beszélni, láttam, láttam, láttam.
én egy cukorfalat vagyok, imádom az asszonyt
de
az önállóságból nem adok lejjebb, igaz neki sem kell
ha horvátba akar menni oda megy ha dubajba akkor meg oda, én nem akarok ilyen helyekre menni akkor nem megyek
neki a peca nem tetszik akkor nem jön pecázni
ez az igazi egyenjogúság
régebben voltak pénzügyi viták, de elmúltak, még a horgokat is ő veszi nekem 😂
ilyen pina megvonási büntetéssel is próbálkozott de az se jött össze, mert ugye kibaszott sok pina van a világon nem könnyű beszerezni egyet-kettőt bérbe
Inivel egyet kell értenem most. Én is írtam már itt is, de megint, az ismerős családok ngay részében, bőven több mint a felében azt tapasztalom, hogy a férfiak kénytelenek lemondani bizonyos dolgokról és nem is a valóban hülyeségekről van szó.
Az, hogy be kell jelenteni előre, hogy a meló után elmegyünk pizzázni, pláne, ha egy évben két-három alkalommal reggeltől-estig bringáznánk és arra majdnemhogy engedélyt kell kérni, a motorvásárlást meg hagyjuk is... több napos buli? Meg se említsd.
Lehet ezt tagadni, de hát a fülem is jó meg a szemem is.
Talán írtam már, hogy egy konkrét esetben, amikor nem indult a parkolóban az autó és el kellett menni bebikázni, azt mondta szegény Jóska báttya, most majd megbeszéli az asszonnyal, hogy most már tényleg kell venni az autóba egy új akkut... Ez ugyanaz volt, akit a felesége jegyeztetett elő a fodrásznál.
:-D
Balfasz.
A lényeg, amíg nincs tartozásom, nincs felfordulva a kert, nem szakad a fejemre a ház teteje és nincs megbeszélt valami program, akkor én oda megyek, azt teszek, azt veszem amit akarok.
Ja, és még mindig külön bankszámlánk és kártyánk van.
engem bosszantanak ezek a dolgok, pl egy ismerős azért nem pecázik mert az asszony nem engedi
hát én úgy verném pofán az ilyen asszonyt hogy lenne belőle legalább 2 év letöltendő 😂
most keresnek budapestre csatornafedél heggesztőket. Elég betanított munka de jó pénzt ígér miért nem mégy el csak pár napos meló és megvan az álommotorozás 😅
Ezt nem,de van egy 3 szett kinai fulesem,kb egyen technika,hasznalhato szokott lenni feltetelesen,naggyabol 80-90 ig hallasz benne beszedet,sportsisakban.
Az felett nem,zene tucctucc meg megy 110 ig utana a szelzaj elnyomja.
Sena SF 2 kb 130 ig hallom a gps-t,a HD hangszoro szettel,az meg nagyobb vastagabb,nem biztos hogy belefer,szetbarmolni meg egy shoeit nem kene.
Valamelyik lány ugyis motorozni akar.
dubaj tetszett neki, de pl adudabiban egy komplett odavalósi ruhaszettet kellett felvenni ha valami templomot meg akartak nézni
idén lasvegasban voltak, 20 dollárból csinált nyerőgéppel 63 dollárt szóval erősen plusszos volt a túra 😂
jövőre kína a terv, de ez még képlékeny
nekem elég a csatornapart, utálok sokat utazni
Nem.szeretem az őszt, de ilyenkor a hegyekbe szép a táj, az uton szállingózik az avar, a fák vörösek, sárgák, barnák.....
Megint le kell írnom, én láttam, amikor egy meglett férfinak a felesége, akinél kb. 10* annyit keresett, nem engedett motorkerékpárt vásárolni, láttam, amikor a kolléga a nem induló autóba a szerelést meg kellett beszélni, láttam, láttam, láttam.
de
az önállóságból nem adok lejjebb, igaz neki sem kell
ha horvátba akar menni oda megy ha dubajba akkor meg oda, én nem akarok ilyen helyekre menni akkor nem megyek
neki a peca nem tetszik akkor nem jön pecázni
ez az igazi egyenjogúság
régebben voltak pénzügyi viták, de elmúltak, még a horgokat is ő veszi nekem 😂
ilyen pina megvonási büntetéssel is próbálkozott de az se jött össze, mert ugye kibaszott sok pina van a világon nem könnyű beszerezni egyet-kettőt bérbe
Az, hogy be kell jelenteni előre, hogy a meló után elmegyünk pizzázni, pláne, ha egy évben két-három alkalommal reggeltől-estig bringáznánk és arra majdnemhogy engedélyt kell kérni, a motorvásárlást meg hagyjuk is... több napos buli? Meg se említsd.
Lehet ezt tagadni, de hát a fülem is jó meg a szemem is.
Talán írtam már, hogy egy konkrét esetben, amikor nem indult a parkolóban az autó és el kellett menni bebikázni, azt mondta szegény Jóska báttya, most majd megbeszéli az asszonnyal, hogy most már tényleg kell venni az autóba egy új akkut... Ez ugyanaz volt, akit a felesége jegyeztetett elő a fodrásznál.
:-D
Balfasz.
A lényeg, amíg nincs tartozásom, nincs felfordulva a kert, nem szakad a fejemre a ház teteje és nincs megbeszélt valami program, akkor én oda megyek, azt teszek, azt veszem amit akarok.
Ja, és még mindig külön bankszámlánk és kártyánk van.
hát én úgy verném pofán az ilyen asszonyt hogy lenne belőle legalább 2 év letöltendő 😂
Az felett nem,zene tucctucc meg megy 110 ig utana a szelzaj elnyomja.
Sena SF 2 kb 130 ig hallom a gps-t,a HD hangszoro szettel,az meg nagyobb vastagabb,nem biztos hogy belefer,szetbarmolni meg egy shoeit nem kene.
https://www.facebook.com/share/v/14JeD4c2e7G/
Mer mintha a versys 1 gen meg sima villas lenne,bar nem nagyon vagyok benne a kispolszkikban.
papucsot is kell valakinek viselni
állítólag meg lehet szokni 😆