Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó,mer nekem pont ebben speciel nincs.😃
A puntoknak viszont mindenki hányt anno az automataitol.
Mondjuk nem is gondoltam ra hogy legyen.
http://youtu.be/5i7nX-HKYAg?si=oyih93jf1nc6QD24
Tessek, orokvita, 2 loero a kulonbseg a ket benzin kozott. En sohasem hittem el, hogy ha merheto is, de erezheto-e.
Aki nem tud egy kuplungolást megtanulni (ami egy alapfokú koordinációs készséget igényel) azt szerintem nem is kéne engedni vezetni...
Nincs szükségem más jogosítványra, nem elsődleges közlekedési eszközöm. Ha nagyon elkerülhetetlen lesz, majd levizsgázom (2-3 óra + forg. vizsga), de nem látom egyelőre szükségét.
Igazából ez annak jó aki úgy gondolja hogy nem akar manuálissal menni és teljesen rutintalan ,annak könnyebb levizsgázni.
Blacki előre mondta, hogy nem kíváncsi senki véleményére... 🤣
Egyébként én sem vágom hogy mi oka lehetett erre ( mármint a csak automata váltóra, nem a véleményünkre 😁)
Sejtettem.
Hát.....minden ugyanaz,a plusz órákon lehet bukni,de sok helyen drágább az automata óradíj.Szóval alapon ugyanannyi az ára és az idő is .
én egy bx19esen tanultam, a rutinon gázt se kellett nyomni..... zsiguli meg a 353as után az valami űrtechnika volt
az oktatóm fater volt munkatársa volt aztán amíg kávézgatott a hűvös irodában( június végén) én ültem az oktató helyén aztán nyomtam a féket mert 2 öregasszony is akkor tanult amikor én aztán full bénák voltak és rengeteg órát rutinoztak
amikor én vizsgáztam ennyi faxság még nem volt,hogy a1 meg automata váltós vagy sem 😅
Az A jogsinak nem voltak kategóriái maga az A volt a kategória. A saját 250-esemmel vizsgáztam azt délután már ráülhettem volna egy 2500 cm3 motorra is teljesen hivatalosan. A B kategóriánál sem volt túl nagy a bonyolultság, hogy automata váltós e vagy sem mert én 91-ben még nem is láttam olyan autót de szerintem az oktató meg a vizsgabiztos sem 😅
hát aki egy olyan járgányon tanult meg az bármit elvezet aminek kereke van 😂
én is kocka ladán tanultam nekem jók voltak a pedálok én nem baxtam szét mint te 🤣
Penzben-idoben.
Emelkedon?
Fene tudja,nem tartom magam nagy sofornek, de nem tudom, mi a problema az emelkedon elindulassal kezifekkel.
én annyira nem vágom ezeket a kódokat nekem 102-es van bár én azt úgy tudom, hogy valami hivatásos sofőr. nekem mondjuk ezért is jár le 5 évente a jogsim 10 helyett(kezeit széttáró)
Feleségemet 120-as Skodán tanítottam. Oktató szar volt, nem tanította meg őket rendesen.
Kocsin nem volt alapjárat, tehát a gázzal kellett játszani, és az 1-esből kidobta, kézzel kellett tartani.
Szóval asszony szépen megtanult két lábbal három pedált kezelni, miközben fél bal kézzel kormányzott és indexelt is.
Csak ő nem bukott meg. Kézifék nélkül indult a leejtőn egy centi hátragurulás nélkül 😆
Huhh,en meg zsiguli ezerkecsken meg trabanton.🤣
Tudni kell kuplungolni, ami rutin vizsgán macerásabb, pl az emelkedőn elindulás. Automatával lehet fel sem merül mint feladat 🤷‍♂️ Én a kuplungolást is emelt szinten tanultam, mert egy szar kocka ladán vezettem, amiben lent maradt a pedál, úgy kellett lábbal felhúzni 🤣
Hogyan lenne,ha manuálissal vizsgázol akkor vezethetsz automatát is,fordítva viszont nem.
Sejtettem hogy erre gondol,de az mitől fullos?
Hat ebben tuti kulonbozunk, mert nem tudom, hogy a ket vizsga (manualis-automata valtos) kozott van-e eszreveheto kulonbseg, mert az en logikam szerint ha nincs vagy elfogadhato merteku, akkor en mindig-mindenben a tobbet adot valasztanam.
Ki tudja, mit hoz a jovo.
Ez persze nem ertekeles, csak en maskepp csinalom.
Ennyire nem kell a pénz.
Az-az!
oké, de ha később valami nagyon jó álláslehetőséghez kéne?