Csak cuppog a felső. Ha már csinálom akkor szétcsavarom,nem nagy kunszt.
Van egy malaguti felsőm valahol,így ahhoz nem nyúlok,megnézem az jó e.
Ezt meg széthúzom oszt valami lesz.
Fasza hogy ezeknél még a féket se tartják karban.
"Hruscsov bosszúja" beépített állófűtéssel és légolajos V4-gyel? Nekem kinézetre nagyon bejövős volt, de ez volt a világ legrosszabb / legrövidebb várható élettartamú autója.
A Thalia 100-110 között fogyaszt a legjobban, az nem zavar, ha 90-95-tel megy valaki, türelmesen kivárom az előzést, de mikor 65-75-tel gondolkoznak, agyalnak, kóricálnak előttem, az már bosszantó. Egy 160-180 km-es országúti közlekedés során annyit kell előznöm, hogy már rendesen az fáraszt el, hogy folyton előzésre készülni, figyelgetni az alkalmat, taposni szerencsétlen 1.4-esnek, hogy végre haladhassak, aztán 5 km múlva ismét egy félig alvó sofőr tart fel.
Pont ez bosszant engem is, nem szeretek a kelleténél több időt tölteni utazással és nem szeretem a nagy nehezen megszerzett mozgási energiát fékezgetéssel tönkre tenni és az újra gyorsítással feleslegesen többlet fogyasztást generálni. Én java részt hosszabb távokat és országúton megyek kocsival is és kikúrt mód tud idegesíteni, hogy a jó látási és útviszonyok között 4-5 kocsi fel van torlódva egy félig alvó balfék mögött, aki 65-tel de jobb esetben 75-80-nal kóricál.
Olyankor szegény 1.4-es motorból minden tartalékot ki szoktam hozni, hogy aztán végre megint haladhassak értelmes tempóban.
Van egy malaguti felsőm valahol,így ahhoz nem nyúlok,megnézem az jó e.
Ezt meg széthúzom oszt valami lesz.
Fasza hogy ezeknél még a féket se tartják karban.
Jah és jobban büntet mint a sárgafekete mert kevesebb idomot eszik.
Sajnos minden úton van 1 ügyeletes hülye.
Boldog nap.
Olyankor szegény 1.4-es motorból minden tartalékot ki szoktam hozni, hogy aztán végre megint haladhassak értelmes tempóban.