Amerikában még jobb, ott ugyanannyival mehet mindenki. Nincs az hogy húzódj le és nyomd 2 lábbal a féket mert ott egy kamion 80-al. Ja és semmilyen előjogot nem gondol senki magának akinek van egy kicsit drágább autója.
Maximálisan egyetértek veled mindkét témában.
Gyorsforgalmin tényleg tök felesleges, előtte utána sokkal jobban lehet csapatni komolyabb kockázat nélkül, de az ottani baleseteknek ez az oka többnyire.
Autópályán én azt mondanám, hogy belső sávban pontosan 130-al, külsőben pontosan 90-el lehet menni. Előzgetés nuku. Döntsd el az elején hogy menni akarsz vagy spórolni és állj abba a sávba.
Olaszoknál működött ez eszméletlen jól. Egymás seggében mentünk, tömött autópályán, de fix 120-al a belsőben, a külsőben a meg a kamionok meg pár mazsola 80-90körül.
Mondjuk az is igaz, hogy ott egy-egy balesetben van is pár száz autó általában
A ferihegyi gyorsforgalmit pont nem értem.... megy vki 60-al sor van szembe is jönnek és eloz hogy két autóval előrébb légyen... Pont nyert 3 mp-t és közben veszélyeztet mindenkit. Engem inkább az autópálya zavar amikor a sok buzi a belső sávban ragad 116-al én meg miután nem sietek 150-re rakom a tempomatot, ott meg a veda sem mer meg és az istennek se megy le mert meg 200m-re előtte van egy auto ami 110-el megy és azt meg megelőzi 3p alatt... ha megy egymás után 5 kamion és nem akar beállni kettő köze mert fosik azt értem, de ezt nem.... nem vagyok ideges vezetés közben, de ezeknek nyitnék egy balfasz sávot, ott menjenek és egymást szopassak
Egyébként egyetértek. Én is rühellem az ilyet.
Én a ferihegyi gyorsforgalmin szoktam menni rendszeresen. Itt régen 90-volt, de pár buzi nem ment 70-80-nál gyorsabban, emiatt volt sok baleset.
Lekorlátoztak 70-re, most 50-60al mennek ugyan ezek a buzik, és ugyan úgy rendszeresen vannak balesetek.
Büntetni kéne az indokolatlanul lassan hajtókat ahogy Szlovákiában.
Igazság szerint a Priusban az a jó hogy nem látni ki belőle hátra, így egyáltalán nem idegesít a feltorlódott kocsisor
De komolyan. A hátsó spoiler pont a mögöttem tolakodó reflektorát takarja ki, ezért nagyon pihentető ez az autó, mert képtelenség presszionálni egy Priusost.
Másik hogy rendszerint GPS szerint beállok a megengedett sebesség+10km/h-ra, tehát mondhatnánk hogy lendületesen megyek és még a traffipaxon sem kell görcsölni éppen.
Prius 90-100 környékén még csodálatosan fogyaszt tehát a jegesmedvék is zöldellnek.
Mégis görcsöl mögöttem mindig egy rakás ideges lúzer, mert mindegyik úgy szocializálódott hogy a Hibrid az lassú, meg kell előzni.
Komolyan nem értem, mert a szakadék F Astrával is hasonló tempót mentem, azt még sem akarták ennyien megleckéztetni.
Na szóval ott vagy mögöttem. Megyek 100-al a 90-es táblánál, és ennek ellenére mindig van pár nyomorék aki 60-al akar eljutni a 1.0-ás Swifttel a szomszéd faluba, a Hortobágy végtelennek tűnő nyílegyenes és tökéletes útfelületű főútján, szóval még így sem én vagyok az aki pofátlanul feltartja a sort.
Mentem október elején a kis Hondácskámmal, és az a jellemző rá, hogy kb. elég kis gázzal tudok menni vele 90-et, és ezért nem szokásom nagy gázt húzni rajta! Ezért egy forgalmi helyzetben előznöm kellett odahúztam , és meglepődtem, hogy kigyorsított hogy nem győztem kapaszkodni rajta mert pillanatok alatt ment 130-at!!
~20km-es szakasz ahol reggel es deutan nehéz előzni az oda vissza forgalomtól. Ha megy mindenki 90 de inkabb 95-tel akkor nagyon ritka hogy eloznének az emberek, ha 100-zal megy akkor mindneki szepen egy sorban. De ezek a buzik 80-85-tel és rengetegen belemennek necces előzésbe mert ugye nagy a forgalom... rohadt tetve
Ja amúgy azért mennek 85-el, mert óra szerint beállítja a tempomatot 90-re és akkor GPS szerint kb megy 80-95-öt.
Másik ok ha plugin, akkor addig hajlandó tisztán villannyal menni. Felette vagy beindítja a benzinmotort, vagy limitálja a sebességet üzemmódtól függően.
Tipikus fillérbaszás, mert amúgy 16km-ert megy el így villannyal, szóval semmi értelme.
Később annyival többet fog benzinből fogyasztani. Szimpla hibrid üzemmódban érdemes használni országúton és csak városi temponál előnyös az elektromos üzemmód.
Te mint szaGértő, van ezekben a buzi hibrid toyotákban valami ami miatt fixen max 85-tel mennek ?! Egyre több van belőle és egyre több mögött kell 80 max 85-te csorognom mert a buzija nem képes legalább 90-nel menni nyílt egyenes úton, ahol szembeforgalom van ami miatt megelőzni nem tudom. Az hogy mögötte 10-20autó sorakozik az nem zavarja
Havernak egy vízmosás nőt ki elé
De akkora hogy mindenki elment mellette mert észre se vették
Szerencsére én vagyok többnyire az utolsó aztán mindig ráérek és észrevettem hogy valami kis bog áll ki az útból
Egyszer egy lejáróban "kinőtt" egy oldalán a fából oszt rendesen leütött a Sherco-ról, a motor meg le gurult szépen a fák között és beesett egy 4-5 méteres árokba, orral.
Mászok le s közben számolok, hogy teló ennyi, kerék ennyi, talán váz is, hűtő tuti
Leugrok a motor mellé és kötési szakadtam az összegyült avarba
Semmi baja nem lett
Na ott majdnem megtértem
Gyorsforgalmin tényleg tök felesleges, előtte utána sokkal jobban lehet csapatni komolyabb kockázat nélkül, de az ottani baleseteknek ez az oka többnyire.
Autópályán én azt mondanám, hogy belső sávban pontosan 130-al, külsőben pontosan 90-el lehet menni. Előzgetés nuku. Döntsd el az elején hogy menni akarsz vagy spórolni és állj abba a sávba.
Olaszoknál működött ez eszméletlen jól. Egymás seggében mentünk, tömött autópályán, de fix 120-al a belsőben, a külsőben a meg a kamionok meg pár mazsola 80-90körül.
Mondjuk az is igaz, hogy ott egy-egy balesetben van is pár száz autó általában
Fillérbaszás.
Még a "nehogymegbüntessenek" .
Mindkét kategória tajgetosz pozitív.
Én a ferihegyi gyorsforgalmin szoktam menni rendszeresen. Itt régen 90-volt, de pár buzi nem ment 70-80-nál gyorsabban, emiatt volt sok baleset.
Lekorlátoztak 70-re, most 50-60al mennek ugyan ezek a buzik, és ugyan úgy rendszeresen vannak balesetek.
Büntetni kéne az indokolatlanul lassan hajtókat ahogy Szlovákiában.
De komolyan. A hátsó spoiler pont a mögöttem tolakodó reflektorát takarja ki, ezért nagyon pihentető ez az autó, mert képtelenség presszionálni egy Priusost.
Másik hogy rendszerint GPS szerint beállok a megengedett sebesség+10km/h-ra, tehát mondhatnánk hogy lendületesen megyek és még a traffipaxon sem kell görcsölni éppen.
Prius 90-100 környékén még csodálatosan fogyaszt tehát a jegesmedvék is zöldellnek.
Mégis görcsöl mögöttem mindig egy rakás ideges lúzer, mert mindegyik úgy szocializálódott hogy a Hibrid az lassú, meg kell előzni.
Komolyan nem értem, mert a szakadék F Astrával is hasonló tempót mentem, azt még sem akarták ennyien megleckéztetni.
Na szóval ott vagy mögöttem. Megyek 100-al a 90-es táblánál, és ennek ellenére mindig van pár nyomorék aki 60-al akar eljutni a 1.0-ás Swifttel a szomszéd faluba, a Hortobágy végtelennek tűnő nyílegyenes és tökéletes útfelületű főútján, szóval még így sem én vagyok az aki pofátlanul feltartja a sort.
Másik ok ha plugin, akkor addig hajlandó tisztán villannyal menni. Felette vagy beindítja a benzinmotort, vagy limitálja a sebességet üzemmódtól függően.
Tipikus fillérbaszás, mert amúgy 16km-ert megy el így villannyal, szóval semmi értelme.
Később annyival többet fog benzinből fogyasztani. Szimpla hibrid üzemmódban érdemes használni országúton és csak városi temponál előnyös az elektromos üzemmód.
Amúgy nem tudom én tábla+10km/h-val szoktam közlekedni, és hibriddel a sok buzi előzése sem probléma, mert olyan fos és gyenge
Tökmindegy hogy villany vagy benzin ezek a gyökerek mindenkit fenntartanak
De akkora hogy mindenki elment mellette mert észre se vették
Szerencsére én vagyok többnyire az utolsó aztán mindig ráérek és észrevettem hogy valami kis bog áll ki az útból
https://villanyautosok.hu/2018...
Mászok le s közben számolok, hogy teló ennyi, kerék ennyi, talán váz is, hűtő tuti
Leugrok a motor mellé és kötési szakadtam az összegyült avarba
Semmi baja nem lett
Na ott majdnem megtértem