Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig van valami távoli bemutató.
nem olyan vészes
ot a vonalinfó 10 méteres pontossággal látod merre jár
múltkor a hóesésben is 5-6 perc volt a jellemző késés
nnna a vonat nagyon jó, mindegyik ahogy elindul, máris van 2 órás késés menjen vonattal, akinek 3 anyja van
Örökké a hútorboltban hancúrozol nem gondoltam hogy van nagymama Nyíregyházán
Amúgy Pestről messzire menni nagymamát látogatni jobb a vonat
Vidékről ez már nem mindig jön össze
Ajánlom neked a South Park, priusos rèszét. Téged is pont úgy képzellek el mint azokat

Ott baszta el japán hogy nem lehet konektorról tölteni a hibrid autóit, bezzeg a német tudott gondolkodni és az epassatot lehet tölteni
A tuti az lenne ha a mazda 2.0benzines motorjat párosítanánk a toyota hibrid hajtásával és beleraknánk ezt az új passatba. Akkor lenne egy gyönyörű és jó autó belőle. Persze konektorról, a háztetőn lévő napelemmel töltünk.
itt vannak álszent környezetvédők.... engem jobban zavar, amikor a köcsög eldobja a szemetet, csikket az utcán
Tesla-t nem vennék, ott nagyon lehúzzák az embert... ez az e-niro is tetszik, és városi meg alap rohangálásra tök jó, a hatótáv miatt nyugodt tervezett utazásra is... mondjuk oktatni nem tudna
Az esőerdő a piranákkal smafu?
uígy vagyok a dízeleimmel... zéró pluszköltség, és a pandákra is...
Nekem ez a teszla. Igaz itt gyorsabb a tankolás cserével.
Ehhez képest én meg még mindig fillérekből tartom fenn a melós gastrát.És szarok a jegesmedvékre.
Diesel egyedül a CO2 kibocsájtásban jobb egy picit, amit amúgy egy attkinson rendszerű benzines hibrid is kényelmesen hoz.
Rákkeltő káros anyagokból 10* annyit bocsájt ki, és sokkal durvábban egészség károsító mint a benzines.
300, ha -10fokban nyomod a fűtést, meg a pályán a padlót. (tehát a legrosszabb körülmények hatótáv szempontjából)
Városi, vagy országúti fillérbaszás keretében én 500 felett is kihoznék ebből, de kényelmesen vezetve is meglehet az 500, de 450be már a buzi TDI-sek oktatása is belefér
64kWh-s akkuval azért már egészen jól használhatóak lesznek, főleg hogy ez a hajtáslánc nagyon gazdaságos a villanyosok között is.

Persze most még nincs választék. Hyundai 2018-ra ígérte a Konát. Ehhez képest pár bemutató darabot leszámítva, most tettek hajóra 12darabot ami ide jön. A többi gyártó is verte a mellét, fikázta a Teslát hogy az a heti 5000darab Model3-nak örült. Ehhez képest mostanra a többi gyártó bár tudott működő példányt felmutatni, de a villanyautók több mint fele már Tesla, míg a többeknél 1-2évet csúszik a tényleges gyártás, Magyarország pedig egyiknek sem piac, így nálunk még 1-2év kell mire szalonból megvehet lesz, akkor viszont már lesz választék talán a németektől is, akiknek voltak olyan hangzatos ígéretei, hogy TDI árban lesznek a villanyosok....az nem világos hogy ennyire drága lesz a TDI, vagy ilyen olcsó a villanyos
De komolyan, azon röhögök, hogy jelenleg ugyan úgy megy a marakodás a villanyautósok között arra a pár darabra amit behoznak, mint régen a Merkurnál, és sorsolás van, meg a csókosok persze előbb kapnak

Tehát nem arról van szó hogy nem kell a népnek az EV, hanem az, hogy frankón hiány van és verekszenek érte.
Ezért az új EV vásárlását én most hanyagolnám, mert úgy megfejik a sok türelmetlent ahogy nem szégyenlik.

2019 első felében már rendelhető lesz a Tesla Model3 az EU-ban, az év második felében pedig már kelet európában is, az átrendezi a piacot picit. Ha tudnak rátenni egy jó árat, nem a gyártási selejtet hozzák ide, és nem csapják agyon a büntetővámokkal, adókkal, akkor messze a legjobban megérős autó lesz. Oké, eleinte nem kovácsúr fogja venni a Suzuki Swift helyett, de a többieknek is lépnie kell, ami már eredményezhet egy egészséges piaci versenyt, ami viszont eredményezhet olyan tudást és árakat amit pár év múlva már kovácsúr is meggondol.
Én mindenesetre 4-5év múlva a lejáró leasinges Holland taxinak használt Tesla3-asra pályázok addig meg "öntöltő hibriddel" (mit gondolkodhattak a marketingesek hogy pozitívnak hozzák ki hogy nem tudnak villanyautót gyártani ) mentem a jegesmacikat, meg a városi Leaf-el.
Havonta kene berelnem egy jarganyt,de az a plusz 5-6 millio ami fajna.A hastra szervizigenyebol kiindulva mire megpusztulok mire egalban lennek.Ez gond.
Minek kellene ez mellé a benzines ?
Ha ilyen 400+ távokat írnak róla akkor 300 biztos 300 tol messzebb hányszor utazol egy évben amikor annyira sietsz hogy nincs idős tölteni a célnál ?
Sosem derült ki hogy szarabb a benzin
Tehát csak a dízel a szarabb
Nekem gázos az astra az az igazi panda mentő kocsi meg a villanytól is zöldebb egészen sötétzöld
Jó-jó a dízel de fele golyóját ki kellene venni annak aki használja
akkor mennyél többet oszt megéri
fikázzátok azt a qrva dízelt közben meg kiderült benzinesek sokkal ártalmasabbak az emberre és környezetre Tehát a fasza korzád meg asztrád is
A dízel legalább megy rendesen meg felét fogyssztja a benzinesnek így kevesebb káros anyagot is bocsájt ki.A két autód árából már pont tudsz venni 3 elektromos biciglit a családnak ha már ennyire környezet barát vagy. a fos opeljeidnél rosszabbul nem jársz az biztos
Jo hat teny hogy kocsinak latszik nem egy vizilo es egy gomboc artur szerelemgyerekenek.De akkor is 5-6 milla amibe egy kozepes benzines jargany ara melle meg le kell tenni nsgyon sok.Abbol tengernyi benzin kitellik.Es megyek evente 12ezret.Mig elek nem jutok a penzem utan.
Annyit megér sztem... egy használt i3 annyi
Akinek nem inge, majd nem veszi magára
keso,figyeld meg.
Még létezik?
Mar be is fejeztem
nekezd,mar majdnem ehenhalt.