Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes a szemetes az még mindig a 80as évek dizájnja
Attól még lehetne néha huzatot cserélni.Pénz van dögivel.
De milyen kényelmes!
Ez eléggé ki van ülve.
A legjobb helyem akkor is nekem van bennük :-)
én azt sokkal jobb szerettem, télen a bhv fűtötte a segged nem fagytál meg, ellenben a by sokkal tágasabb volt, de ott a fűtés sokszor elég gáz volt mert 20radiátolból néha csak 8-10 fűtött
unokatesóm férje záhonyból származik, szülők ott laknak, havi szinten látogatja őket
azt mondja ha vonattal megy akkor egész jól elvan, kényelmes(normál emberi méretű) ha hugyálni kell elsétál hugyálni és addig is megy a vonat, ha 5x megy akkor is annyi a menetidő... alszik is egy pár órát mert kb 4 óra az út
kocsival 3,5 óra egy megállással, és azt mondja sokkal fáradtabb mint vonattal
költség kb ugyanaz, és több az előny mint a hátrány
családdal inkább a kocsi, de ha télen ha fos az idő sokszor akkor is inkább vonat mint autó, pedig 2+1 embernek drágább
Dehogynincs,most pakoltam leaf-be.Igen puruttya volt a hely mérete,a bele meg nem különbözik a sztenderd új autóktól.
Meg merem kockáztatni hogy egy 1,4 turbós k astra jobb autó meghajtástól függetlenül.
Nem, de nem is vennék olyan kocsit ami 4.5millába kerül mert közel nincs olyan tudású, felszereltségű mint a 9millás villanyautó.
Nem mondtam hogy én vonattal közlekedek, de már koránt sem olyan szar mint volt.
Új autó vásárlásakor ha neked mindegy hogy 4,5 vagy 9 millka amit ki kell köhögni nem szóltam,ha nem mindegy akkor vesszenek az óriáspandák.
Bezzeg a régi lószőrrel töltött MÁVos egyen padok azok kényelmesek voltak
Magyarországon bárhova elég 300km.

De figyu, nem kell állandóan mentegetőzni.
Nem kell most azonnal cserélni egy meglévő, jól bevált autót. Senki nem ezt mondta.
Én sem dobom ki a Priust, mert benzint fogyaszt, és a Fastrát is csak azért adtam el mert már erősen roncstelep érett volt.
Viszont új autó vásárlásnál érdemes már ezzel is számolni. Érdemes matekozni és nyitottnak lenni a dologra, mert nem velem baszol ki.

Igazából nem is értem mit győzködök bárkit is.
Nekem nem lesz jobb ha a sok hülye hirtelen elektromosat kezdene vásárolni, mert felnyomják az árakat, megszűnnek a kurvajó kedvezmények, az ingyen parkolás, meg még valami adót is kivetnek
Vegyetek TDI-t mert az jó!!!!
ha ez a javulás, akkor pláne nem szállok fel...
nem tudom mennyire kényelmes lenne, autópályán kényelmes 150 tempomat, nyugis tempó, alacsony fogyasztás, kényelem... és ott állok meg, ahova megyek, nem kell még a helyszínen buziskodni, hogy odajussak, ahova akarok... áááá, nem nekem való a vonat...
Ja,a pókháló.
Na a buzi digók kapják be.Az olajszenzor fehér vezetékén jön pozitív a fesszabból de csak az akku testen keresztül.a vázon nincs,ezt nem értem,de hülye vagyok a villanyhoz,és ezt a fehéret kell összekötni a piros-fehérrel hogy a féklámpa kapjon villanyt.
Mondjuk a a piros-fehér olajszintjelzőbe menő kábelt rámókolom a lámpára van féklámpa.
De nem tudom biztos e egy ilyen átkötés.
Namost nehogymár a MÁV hibája legen hogy 140 kiló vagy és áramvonalas bálna.
ezekben a modern formatervezett szar ülésekben nem férek el
akkor a hátam hogy egy cessna leszállna rá hátszélben is aztán nem fér el az ülésben
legutóbb pestről mentem püspökladányig ilyennek aztán elég szenvedős volt mert befeszült úgy a vállam hogy kibaszott kényelmetlen volt
vissza sima gyorssal jöttünk ott legalább el lehet férni
Sokat javult azóta mióta nem ültél vonaton.
Nyíregyházára van IC, az mondjuk jóval kényelmesebb mint autópályán menni.
Ettől függetlenül menjenek vonattal a csórók
Van plugin japánból is bőséggel, nem is rosszak.
A VW meg kamu hibridet gyárt, mert csak így tudja teljesíteni a CO2 kvótát, meg arra kap állami támogatást.
mostanában nem utazom de előtte vagy 25 évig vonattal mentem-mentünk szinte mindenhová hiszen ingyen volt
nem volt olyan vészes ez a dolog, ha esett a hó akkor cumi volt vagy ha viharos szél akkor is, ez azért nem sok nap
a pálya karbantartás ami cumi, mert a pótlóbuszok miatt felborul minden
a gyerek még most is többet mászkál vonattal itthon megnézi merre jár aztán úgy megy ki az állomásra
egy embernek szerinem nem gáz a vonat, de ha mondjuk van 3 gyerek vagy egy roki nagyi akkor már problámásabb
Amúgy a vonat tényleg jó,csak nem mindenhol van állomás ahova kell mennem.
nem tudom melyik pályaudvaron és mikor, de itt, ha 30p késés van tűzijátékot rendeznek örömükben... jellemzően 60-180p van kiírva a táblákon, rengeteg balhé is volt velük... az elővárosi vonatok képesek 60p-t késni
gyerek aznap volt pesten, akkor néztük, néhány expressz volt 30+ perces a többi mind 10 perc alatti
most nézem az országos térképet kb 10 vonat késik összesen evvől egy ami 11 perc a többi mind 10 alatti
persze, 100m-en 6 perc