Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez csak kezdő
Az adrenalinos hummer az igazi
no para... megy itt az okosítás ezerrel...
Bocs.....
óóó, az itt nem indok....
+ amire pénze van
Volt jó pár gázos kis tgk-m és most szgk az ignác, kedvelem a gázt. Az ignácban most 520000 van aminek több mint a felét gázzal jártak vele (nálam 100000 ment bele a 2.5 év alatt) és eddig megy és nem rosszabbul sőt, hogy ilyen sok van benne jelenleg jobban megy gázzal mint mikor benzinnel megyek, ott már van kis torpanás miegymás (bár úgy sincs különösebben érezhető baja csak azért észrevenni) míg gázzal simán megy.
multkor valaki rakott be képet benzin-gázos Hummerrről is
Jó itt a meleg lakásban és nézni az asszonyt ahogy a havat lapátolja, az előbb bátorítóan integettem neki.
De ha neked nem jön be a választása írsz neki egy 3476 szótagos HSZ-t miért választott rosszul?
Ki mondta, hogy vegyél? Mindenki olyan autót vesz magának ami a szíve vágya
Biztos nem kell neki annyi hely a csomagtartóba
Ezt ma neked lőttem, te fillérbaszócsászár... (illetve már tegnap)
Audi A8 3.7 litres GÁZZAL
Mert Neked semmi sem jó !
No meg az sem mindegy , hogy mekkora tömeget kell gyorsítani-fékezni.
Akkor még egyszer röviden: 10 éves Swiftet vagy SX4-et akartam venni, de véletlenül beleültem egy Focusba, és rájöttem hogy sokkal kényelmesebb, tágasabb, emberibb a kaszni belülről. Utána már csak ezt a MÉRETET nézegettem tovább, kipróbálva több márka több kocsiját. Véletlenül lett pont egy Ceed kombi, ez volt - ugyanannyi pénzért - a legjobb állapotú azok közül, amit próbáltam. Ennyi, nincs tovább - de többé biztosan nem fogok kisautót venni.
ja persz mondjuk már egy öreg swittyel nem olyan macsós közlekedni, mert az csak egy switty amit lenéznek mert népautó volt
lényegesen jobb kocsit? Melyik az azok közül amit felsoroltál? miért jobb vezetni középkategóriás autót mint bármilyen kisautót? Lehet nem értek mindent amit írsz
Nos kezdjük: Mindenki más szempont szerint választ magának autót. Van aki a kinézete miatt, van aki azért mert a szomszédjának is olyan van, van aki azért mert indigókékben ez a típus néz ki jó, van aki azért mert használni akarja és nem szervízbe hordani indokolatlan mennyiségben ( na ez vagyok én) Tőlem egy autó úgy is kinézhet mint egy lefosott villanykaró, ha nem kell szervizelnem csak használnom. Egy biztos amit leírtál, hogy 6-8 légzsák, meg ilyen futómű, meg olyan törésteszt na az alapján nem választ autót senki
Mint ahogy dízel esetében üzemanyag ellátó rendszer típus szerint sem( bár ez hiba)
Az autó mérete nem feltétlen határozza meg a kényelmet. Egy kis autót is fel fulloznak minden parasztvakító szaral az általad említett esp, meg az összes 3 betűs marhasággal amit még a gyártó sem tud micsoda de azzal tudja eladni a túlkínált piacon a gyártmányát
Szerintem egy autó méretét inkább a felhasználási körülmény határoz meg. Egy családi autónak nem való egy switty méretű autó pláne ha van két gyerek meg egy kutya is
De ha valaki egyedül vagy max ketten élnek és használnak egy autó igazából nincs szükség nagyobbra, ha az adott általuk végzett munka esetleg meg nem követeli.
Én ültem jó néhány kis és közép és nagy autóban is. Meglepő belső mérete van egy kisautónak a külsőhöz képest. Egy öreg rönó tingóban azon csodálkoztam, hogy honnan benne ennyi hely hisz kivűlről nincs ekkora az autó egy kombi bmw-be meg azon csodáloztam, hogy 3-an nyomorogtunk benne kívülről meg mint a helyi járatos busz akkora
Nekem van egy nagy előnyöm. 170 cm vagyok nekem nincs kényelmetlen autó Anyám suzuki altó-jában is tökéletes jól érzem magam. Aki meg tendál a 2 méterhez annak meg kevés autó ami mérete szerintem, de ezt többnyire nem a kis és közép határozza meg, mert belső térre azok sem olyan kicsik, ott a csomagtér veszik nem az utastér
Röviden
Egyszerű a képlet. Minél drágább egy autó annál nagyobb az értékvesztés, minél nagyobb annál nagyobb a valószínűsége a nagyobb futásteljesítménynek, ezért tartják jól az árukat jobban. Plusz mert bizonyítottak az évek során. Egy Civic pl. sokkal drágább, mint egy hasonló korú Ceed. A Swiftet pedig nem olyan rossz vezetni, a 4 légzsák már a 10 évesben sem ritka és a töréstesztje abban az időben 4 csillagos volt. A jelenlegi NCAP-s teszteket pedig nem szabad komolyan venni, mert jobban értékelik a tényleges biztonságnál, hogy van-e benne felesleges picsogó faszság, minthogy hogy törik.
legalább könnyebben járnak a szelepek
Teljesen félreértetted azt, amit mondani akartam: tudom hogy a Suzuki az egyik legmegbízhatóbb KISAUTÓ, az ugyanolyan állapotú / korú német kategória-társaitól biztosan jobb vétel (pl. Opel Corsa, stb.).

Én azt próbáltam sugallni, hogy - márkától, gyártmánytól függetlenül - egy alsó-közép kategóriás BÁRMILYEN autót mennyivel jobb vezetni, mint egy bármilyen KISAUTÓT. 36 éven keresztül csak kisautót vezettem, jobbat rosszabbat, Trabanttól 120-as Skodákon és mindenféle Renaultokon keresztül a Yarisig. Ez utóbbi volt a legöregebb, mégis a legmegbízhatóbb kocsim eddig.

Viszont egy bármilyen alsó-közép kocsiban (H-Astra, Focus, Skoda Octavia, vagy éppen a Ceed amit végül vettem) kényelmesen el lehet férni, normális futómű van alattuk, nem kettő hanem 6-8 légzsák, 5*-os töréstesztű kaszni, 10 éve is szinte alapfelszereltség volt az ESP, stb.

A magyar piac mégis többre értékel egy 10 éves Swiftet mint egy ugyanolyan korú /állapotú / futásteljesítményű szerintem lényegesen JOBB kocsit. Szerintem.
Nem ja. Csak vez.tengely csavarok gyárilag lazák nincsesenek lehúzva, opel váltó kalap szar 6mm kotyognak minxen irányban a fèltengők. A gm lefosott olajról nem beszèlve ami cudálatosz!

Ha van gari akkor is elküldenek...
gastran nem kellett semmit cserelni.mindene jo.
Lègzsák modul csere az összes e46-on amit legyártottak 98-06 között minden egyes darabon gariban.
Akkor vegyél "komolyabb" ford focust azt majd meg tanulod, hogy hol lakik a jóisten azokért a 10-12 éves suzuki kényelmetlen szarokért meg azért adnak még mindíg annyit az emberek, mert előtte ford focus-uk volt
Aki már megtapasztalta a szopást szeretné azt elkerülni a későbbiekben. Kevés olyan igénytelen autó van mint a suzuki. Feleségemnek volt két swittye csak néhány gondolat.
a laposat kb. 8 évesen vettük, vagy 3 évig volt nálunk nem emléxem, hogy bármihez nyúlni kellett volna A gömbőcöt 5 évesen vettük 5 évig használtuk egy jobb első ajtó belső világítás kapcsoló, egy belsővilágítás szofita izzó, és egy akkumlátor csere volt a bűne ez idő alatt ( 10 évesen) szerelőt olajcserekor, meg műszaki vizsgakor látott. A vezérmű, láncos volt
Másik gondolat: már 2 éve nálunk volt az autó amikor érkezett a suzukitól egy levél (ekkor 7 éves volt az autó), hogy típushibára megállapították, hogy a csomagtérben lévő egyik csavar el tud rozsdásodni ezért bármely legközelebb eső suzuki márkakereskedésben soron kívül kicserélik ingyen.
Hozzáteszem a corollán 8 éves autónál egy ugyanilyen levél kézhezvétele után ingyen komplett autómata váltót cseréltek mert ott is megállapítottak egy típushibát hol csinál ilyet egy német autógyártó gari után elküld a faszba