miért jobb vezetni középkategóriás autót mint bármilyen kisautót?
Lehet nem értek mindent amit írsz
( na ez vagyok én) Tőlem egy autó úgy is kinézhet mint egy lefosott villanykaró, ha nem kell szervizelnem csak használnom. Egy biztos amit leírtál, hogy 6-8 légzsák, meg ilyen futómű, meg olyan törésteszt na az alapján nem választ autót senki
egy kombi bmw-be meg azon csodáloztam, hogy 3-an nyomorogtunk benne kívülről meg mint a helyi járatos busz akkora
Anyám suzuki altó-jában is tökéletes jól érzem magam. Aki meg tendál a 2 méterhez annak meg kevés autó ami mérete szerintem, de ezt többnyire nem a kis és közép határozza meg, mert belső térre azok sem olyan kicsik, ott a csomagtér veszik nem az utastér
Akkor vegyél "komolyabb" ford focust azt majd meg tanulod, hogy hol lakik a jóisten
azokért a 10-12 éves suzuki kényelmetlen szarokért meg azért adnak még mindíg annyit az emberek, mert előtte ford focus-uk volt
szeretné azt elkerülni a későbbiekben. Kevés olyan igénytelen autó van mint a suzuki. Feleségemnek volt két swittye csak néhány gondolat.
A gömbőcöt 5 évesen vettük 5 évig használtuk egy jobb első ajtó belső világítás kapcsoló, egy belsővilágítás szofita izzó, és egy akkumlátor csere volt a bűne ez idő alatt ( 10 évesen) szerelőt olajcserekor, meg műszaki vizsgakor látott. A vezérmű, láncos volt
hol csinál ilyet egy német autógyártó
gari után elküld a faszba
Az adrenalinos hummer az igazi