Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már csak a M packet hiányzik
És valóban tengelyirányban az sx4 nem állítható!
Na jó a Gt86 tényleg jó 2.0boxer

De azt az AK47 stilust k..jól nyomja az i30n
Ennek csak egy oka van, tengelyirányban nem állítható a kormány az SX4-ben, emlékeim szerint.
Egy ráfutásos balesetnél pedig mindjárt kijön a sedan előnye.
Nekem is bejön az S-Cross, szerintem nem is csúnya. Ha kettéosztanád a hűtőmaszkot tisztára BMW lenne.
Az i30N nekem is tetszik, de ha már annyiért inkább egy hátsókerekes GT86 és az legalább szívó, igaz gyengébb, de kit érdekel.
Nem bántom az SX-4-et mert formára még mindig nagyon tetszik (sokkal jobban mint a megvett koreai kombim). De nekem az üléspozíció nagyon nem jött be: szeretek nyújtott lábbal vezetni (jó hosszú a lábam), és ha az ülést hátra toltam, akkor nem értem el a kormányt, és a sebváltó 5. fokozatához is előre kellett dőlnöm. (a próbált példányban hosszában nem volt állítható a kormány, csak le/fel). Ezen kívül az SX-4 (ha nyomod neki rendesen) pont ugyanolyan hangos belül, mint amiért a Yarist is utáltam. Ehhez képest a Ceed brutál tágas (csak félig kell hátra tolni az ülést), a kormányt akár az ölembe is vehetem, és a sebváltó is vagy 10 centivel hátrébb van, mint a Suzukiban és a Yarisban volt. Ezen kívül 130-nál csendesebb, mint a Yaris volt 100-nál... A sok lengőkaros spéci hátsó futóműről, a 8 légzsákról és az ESP-ről most ne is beszéljünk.
Így már értem
Muff=döglött állat
De ebbe könnyen belevered!
Ezzel a döglött mókussal mit kezdjek?
Az árát inkább eliszom
Én imádom a kényelmetlen szutykomat
Vegyétek vigyétek a vw,bmw egyébb német szarokat
Jahh meg szólj ha már "megint" stab pálcát kell cserélni a ceed-ben
Mellesleg tényleg jók a koreai kocsik, egy i30N-el néha kacérkodok, de azért hogy évi max 3-5ekm beletekerjek felesleges, ezért se cserélem le a sx4-et s-cross-ra... pedig amilyen csúnya (nekem bejön)
azzal se jérkálnék sokat!
A dobozos citroent lecseréltem pözsora, mert az munkaeszköz!
Ha cserélnék is valamit az talán a Hornet lenne, de azt is annyira megszerettem hogy nehezen válnék meg tőle, amilyen hülye vagyok vennék mellé egy 750gixert, de amennyit azzal is mennék inkább hanyagolom a motor csere témát...

Inkább egy muff kéne, aki nem azért lenne velem, mert van buxám hanem mert....

Régen még elhittem hogy a pénz boldogit, de ma már úgy vagyok vele, hogy nem baj ha nem kell kuncsorogni
OK.Csak a 3-as BMW kontra claudia cipős úgy nézett ki.Párbeszédes formában.
-azonnal elviszem
-rendben milyen autó
-BMW
-nem a gyártója a fontos hanem hogy 5 vagy 4 ajtós.
-5 ajtós
-?
-Nézze meg
-ja,ez 4 ajtós
-nem ott a csomagatró
-ezért 4,de oda nem teszem be mert szűk a nyílás
-de hát hátul nagy a hely
-igen,de az ajtón nem megy be
-azért próbálja meg
-uóhh,grrrr,nyyyyyy,fene,mondom hogy nem,kicsi.
-ó akkor nem viszem el.

(tudtam,de azért ki kellett cipelnem)
oké
Ez így van elbaszott egy kasztni emiatt de ugye formára ez teccik érteni.
A legszarabbul variálható az utastér.
nem szeretem a szedánokat: volt Renault Thaliám, és hiába óriási, 510 literes a csomagtere, egy 55 cm-es hagyományos képcsöves tv-t csak a hátsó ülésre tudtam bepakolni, mert egyszerűen nem fért be a csomagtér szűk nyílásán. A 280 literes kombihűtőt meg elfektetve simán hazavittem anno a boltból az ezres Yarissal (igaz, a fele kilógott hátul...).
Hidd el, hosszú távon a sedannal érdemes számolni.
Na, amiket én néztem meg / próbáltam ki:
https://katalogus.hasznaltauto.hu/osszehasonlitas?_=1546591841
Ja...............megvan.
De most te melyikkel beszélsz,a kicsi vagy a kibaszotthülye trollal?
Nekem a kocsim 15 litert eszik.
7,1,gazdagon autópályával.
Ezért is írtam, hogy i20 és Rio, mert azokról tudom, hogy többet esznek. A Suzukinak pedig nincs alsó-középkategóriás autója.
Ezt megkérdőjelezném: a 10 éves, 1327 kg (!) saját tömegű Ceed kombim (1,4 benya, 109 LE) elég rendesen hajtva (országúton mindig 110-120 között járva, város viszont alig) 7,3 liter benyát kért eddig átlagban az eddig megtett 6 ezer km alatt. Nem kevés, de nem is olyan sok szerintem. 90-nel járva tudna 6,5 litert is fogyasztani, és ez már elég szép nagy autó, ráadásul marha kényelmes is....