Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd az asszony eltart
Most úgy néz ki, megölik... de hat mindenki nem nyerhet
Viszont akkor mar nem kell elektromos auto sem a zöld rendszám miatt.... és spotoltam egy tizest
Dehogy olik,csak a csekken mas lesz a nev,a penznek meg nincs szaga,csak a zokninak.
ha tényleg megölik a céget, nem megyek be a belvárosba, csak inni meg pénzért...
Fogsz te meg gyalog jarni meloba.
az ember nem hülye.... csak nem normális
én nem izgulok, de azért vannak nálunk akik megkezdhetik az aggódást... még az idén tanulóidő lesz, de jövőre már mindet visz a csodagázszerelő
nyugodj meg, módosítva lesz.... de te nem vehetsz hatósági áron sem....
Az nem NHIT hanem SHIT....
A baj ott van, hogy a földtörvényt is baszogatni akarják. Ha az lesz, amit rebesgetnek, az bebaszik...
Jah es s jelenleg a legeszesebb fopolgi jelolt a puzsér,nem hittem volna.
Az oktatási rendszerünk az akadémiai képesség ideájára alapoz. Oka van ennek. Az egész rendszert mindenhol a világon akkor találták fel, amikor nem volt közoktatás, a XIX. század előtt. Mind azért jött létre, hogy az ipari forradalom igényeit kiszolgálja. Így hát a hierarchia két ötletben gyökerezik. Először is, a munka szempontjából leghasznosabb témák a tetején vannak. Így vélhetően jóindulatúan elterelték a gyereket az iskolában azoktól a dolgoktól, amiket szeretett, azon az alapon, hogy soha nem kapna munkát, ha azt csinálná. Igazam van? Ne zenélj, nem leszel zenész; ne rajzolj, nem leszel művész. Jóindulatú tanács, de mélységesen téves. Az egész világot elnyeli a forradalom. A második az akadémiai képesség, ami tényleg dominálni kezdte az intelligenciáról alkotott képünket, mert az egyetemek a saját képükre formálták a rendszert. Ha belegondolunk, a közoktatás egész rendszere a világ körül az egyetemi felvételi elnyújtott folyamata. És a következmény az, hogy sok igen tehetséges, briliáns, kreatív ember azt gondolja, hogy nem az, mert a dolgot, amiben jók voltak, az iskolában nem értékelték vagy akár stigmatizálták. Azt gondolom, nem engedhetjük, hogy ez így menjen tovább.
Aggodik a fene.Bekeszitek popcornt,mikor megjelenik a Zokniházy a barrikadokon dettivel jot rohogok.
szerintem elmegyek egy lakatlan szigetre és meg nem értett író leszek
A törvény legyőzi a forradalmat. De a törvénytelenségből forradalom lesz.
Egyetlen forradalom lehet eredményes: próbáljunk megjavulni abban a reményben, hogy mások is ezt teszik. Akkor valóban jobb lesz a világ.
A vallásos szenvedés egyrészt egyben tényleges szenvedés, másrészt tüntetés tényleges szenvedés ellen. A vallás az elnyomott lények sóhajtása, szív a szívtelen világban, és lélek a lélektelen körülményekben. A népek ópiuma.
Csak minden második! Valakinek majd túlóráznia is kell a gyárakban!
de azért a qrva anyjukat....
emiatt ne aggódj
Szép napunk volt