Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azert ne sird tele a parnat,majusban a forradalom elsopri oket,es lampavason log minden fideszes.
Sziasztok barákaim
hát, ebben van még pénz... miután mindent bekebeleztek, még ez maradt... nem ért váratlanul a rendelet...
őszinte leszek nem tudom..... de mindegy is, rosszul írtam, tavaly volt 140e most 149e a max....
Azert oszinten,en is ezt csinalnam.
Nalunk a mav felujitast a swietelsky vasuttechnika es a strabag csinaja.
Remelem az is meszarose kulonben nem tom mit csinálok.
ez a bruttó vagy nettó?
mert adót is vonnak belőle 4 ezer párszáz volt a napi bruttóm, aztán lett belőle 90párezer nettó
igaz az átlagbérem csak olyan 200 felé volt amiből számolták a segíjkét
most, hogy április 1-től működni kezd az NHIT, egy kézbe veszik az összes állami pénzen működő szervezet és állami gazdasági cégek beszerzését és saját hatáskörben írják ki (nyilván a tavaly mészáros tulajdonba kerül 4ig konzorcium tagjainak), lehet a mi cégünk is leadja a szerelést (1990 óta működünk, egy adószámon).... ha így lesz, egy évig csak motorozni fogok
jól teszed, mutasd meg neki, hogy veled nem szórakozhat...
Basszál ki vele, szombatonként ne menj be melózni, inkább motorozzál.
140e a maximum, tavaly is annyi volt....
bocs... félreértettem....
arra kapsz vagy 50e-t...
Jo a szart.Szemét a fonok,kizsakmanyol,lehet sztrajkolok majustol.
múlt évben nem volt még ennyi
olyan 92 felé volt a havi nettó
... annál...
140e a maximum, annak nem adnak többet
Ha jó fizetésed van, nyugodtan...
Mondjak fel en is?
Vagy jobb ldnne kirugatnom magam?
Nnnna az asszonynak is letelt a felmondási ideje (ő mondott fel) Initol tanulva mondtam, maradjon itthon kicsit, és jelentkezzen be járulékra, 3 hónapig az a kis 140e is jó lesz valamire
Balkán túra 3/2. nap - Montenegro, Kotor, Albánia egy-két necces helyzettel! :)
http://youtu.be/CcPQBnVCrlw
Ahogy irod.A konvektor (föleg az ujabbak,nem a 30 évesek)hatásfoka 90-92 %.Feltétel hogy jol legyen beálitva!!Tévhit hogy annyira gazdaságtalan..
Arab vagyok, nem iszom alkoholt!
Estére már ne igyál ennyit